Resultaten voor transparante tent huren

transparante tent huren
 
River Tentenverhuur, partytenten. tuinfeest. feestverhuur. feesttenten. Berlaar. tentenverhuur.winterBBQ. lounge.
Onze tenten worden standaard geleverd zonder vloer. De ideale oplossing voor het rookverbod in eetetablissementen. Onze exclusieve tenten een samenspel van zwart en zilver in combinatie met een weelderig interieur dragen bij aan uw succesvol evenement. Wij hebben ook volledig transparante pagodetenten in ons assortiment.
grote tent
Zomertip: een transparante partytent voor je privé of bedrijfsfeest!
Wij luisteren graag naar je wensen en stellen je alle mogelijkheden van onze transparante partytenten voor. 28 feb Project BASF: tijdelijke huisvesting tijdens Shutdown and Turnaround. 14 feb Nieuw bewegings en gezondheidsprogramma Energy@Veldeman 2.0. 25 jan Tijdelijke overdekte ijsbaan en gezelligheid troef op Gentse Winterfeesten. 23 jan Zeilstructuren voor petrochemie: drie toepassingen, één aanspreekpunt. 18 jan Tentverwarming: welke opties heeft u? 20 dec Het Veldeman jaaroverzicht 2018. 18 dec Kreunt uw tent onder de sneeuwlast? 30 nov Een tijdelijke winkel huren: snel, flexibel en zorgeloos.
luxe tent
Europatenten Tenten Feestzalen Tenten Leveranciers House of Weddings.
Alle tentzeilen kunnen worden vervangen door transparante zeilen of zijkanten. Je kan bij Europatenten ook tenten huren met transparante daken waarbij het licht mee invalt via het dak van de tent. Dit zorgt voor een zeer open, onbevangen ruimte. Dit kan in de volgende breedtes.:
kelderdichting
Tent huren Utrecht: één adres voor pagode tent, aluhal tent en partytent verhuur.
De aluhal kan worden voorzien van een wand van glaspanelen, maar ook van een dubbele glazen deur of transparante zeilen. Partytent huren en meer. Meer weten over de mogelijkheden, zoals het huren van een partytent, een starshade tent, of een entreeluifel?
argenta
Losberger De Boer Verhuur van Tenten voor Evenementen en Tijdelijke Gebouwen voor Bedrijven De Boer.
Het is onze drijfveer om een betrouwbare, inventieve, professionele en betrokken partner te zijn. Wij zijn hier om de beste oplossing te bieden voor uw uitdagingen en ons doel is te zorgen dat u uw doelstellingen behaalt. Hoe we werken.
chiptuning
Feesttenten.
Opties: glazen ramen, witte pvc panelen, transparante daken, houten panelen, dubbele of enkele deuren, drapage., Gratis verhuurofferte aanvragen: Feesttenten. Bedankt voor uw aanvraag, we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Tent zonder vloer Tent met vloer Tent met vloer, vaste wanden, glazen ramen.
Taxi Charleroi Airport
Delta Tenten Kessel Tentenverhuur op maat over heel Europa.
Onze eigen zeilmakerij maakt in de kortste tijd u tent op maat, voortent of zeil voor alle doeleinden u kan het zo gek niet bedenken.Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Onze medewerkers staan klaar met advies, en komen graag bij u langs om samen met u alles tot in de puntjes uit te werken.
feesttent
tenten.
We plaatsen grote of kleinere tenten, rekening houdend met uw budget en het type evenement. De AluHal is een stevige en grote tent met een luxueuze uitstraling. Zij kan geplaatst worden met transparante zijkanten en daken. De Athena tent is veelzijdig en stijlvol.
Tenten Martens.
0106 Kadertent 15. Kadertenten Alu hallen, Tenten. 0107 Transparante kadertent. Kadertenten Alu hallen, Tenten. 0108 Dubbele deur voor kadertent. Kadertenten Alu hallen, Tenten. 0109 Spantent 15m. Spantenten Festivaltenten, Tenten. 0110 Spantent 20m. Spantenten Festivaltenten, Tenten. 0111 Brugconstructie spantent. Spantenten Festivaltenten, Tenten.
Tenten Van Doorn Tenten en partyverhuur Soest Amerfoort Utrecht.
Verlichting / elektra / verwarming. Skydancer / airtube huren. Klein springkussen huren. Groot springkussen huren. Magazijn op afspraak Nieuwegracht 6 3763 LB Soest Telefoonnummer 035 740 0 740 Stuur een e-mail Volg ons op Tenten. U wilt een tent huren?
Intertent Tent huren Tenten verhuur.
De Stretch Tent is elegant, natuurlijk en bestaat uit een flexibele stretch stof die wordt ondersteund door Eucalyptus houten palen. De Forum is eenvoudig te plaatsen op elke ondergrond. Dankzij de verschillende uitbreidingsmogelijkheden kan plaats gemaakt worden voor bijvoorbeeld bars, buffetten of een podium. De Forum kan worden uitgevoerd met glasdeuren, voorzien van pushbars en deurdrangers, witte PVC-zijgordijnen, met of. De Garden Lodges zijn van een uitstekende kwaliteit, met de hand gemaakt en voorzien van weerbestendige buitenwanden. Het plafond en de zijwanden aan de binnenkant zijn vervaardigd van een hoge kwaliteit katoen en volledig handbedrukt. Bijzondere stoffen met prachtige motieven. Standaard wordt het Alu Paviljoen uitgevoerd met witte kunststof wandpanelen, witte dakzeilen en witte gevels. Maar voor een panoramisch uitzicht kunnen deze worden vervangen door luxe glaspanelen of zijzeilen voorzien van boogramen. Verder zijn de tenten voorzien van een houten cassettevloer en luxe. De Alu Vision wordt standaard uitgevoerd met horizontale glaspanelen, witte dakzeilen en gevels. Dit is zelfs uit te breiden met transparante dakzeilen.
Circustent huren verhuur circustent transparante tent huren.
Ook een ingerichte tent kan er leuk uitzien. Good summer bouwt vaak transparante tenten. Transparante tenten huren Van Dalsen tentenverhuur. Transparante tenten huren. Wilt u een transparante tent huren, om van binnenuit ook te kunnen genieten van al het moois buiten?

Contacteer ons