Meer resultaten voor transparante tent huren

transparante tent huren
 
grote tent huren huur feesttent VERHUUR FEESTTENTEN.
Onze tenten en hallen vindt u terug op sportevenementen als de Ronde van Vlaanderen, de E3-prijs, de Antwerp 10 Miles, maar ook op de camping van Tomorrowland, Theater aan zee. Een tent huren voor Uw Feest, beurs, winkelruimte, tijdelijke opslag of zelfs ter overdekking van een werf.
grote tent
Tent huren Utrecht: één adres voor pagode tent, aluhal tent en partytent verhuur.
De aluhal kan worden voorzien van een wand van glaspanelen, maar ook van een dubbele glazen deur of transparante zeilen. Partytent huren en meer. Meer weten over de mogelijkheden, zoals het huren van een partytent, een starshade tent, of een entreeluifel?
transport uitbesteden of zelf doen
Losberger De Boer Verhuur van Tenten voor Evenementen en Tijdelijke Gebouwen voor Bedrijven De Boer.
Het is onze drijfveer om een betrouwbare, inventieve, professionele en betrokken partner te zijn. Wij zijn hier om de beste oplossing te bieden voor uw uitdagingen en ons doel is te zorgen dat u uw doelstellingen behaalt. Hoe we werken.
audio versterkers
Zomertip: een transparante partytent voor je privé of bedrijfsfeest!
Transparante overdekte terrassen. Een van onze partners, Hendrickx Feesten, laat graag haar inspiratie de vrije loop en daarin spelen onze transparante partytenten een grote rol. Zij opteren vaak voor een aan de tent aangesloten transparante terrasoverdekking. Zo krijgt het binnen maar toch buiten-gevoel een nog hogere dimensie voor de gasten.
Content Marketing
Transparante tent huren Maessen Tenten Verhuur.
Jumbo Boogspant tenten. Waar wilt u de tent voor gebruiken. Kies uw gebruik. Transparante tent huren. We spelen open kaart: met een transparante tent zijn alle blikken op u gericht. Deze doorzichtige tenthal, opgebouwd uit een flexibele constructie van hoogwaardige aluminium profielen, is een onbetwiste blikvanger.
geld lenen
Transparant paviljoen Tentenverhuur.
Transparante tent huren. We spelen open kaart: met een transparante tent zijn alle blikken op u gericht. Deze doorzichtige tenthal, opgebouwd uit een flexibele constructie van hoogwaardige aluminium profielen, is een onbetwiste blikvanger. Het transparante PVC doek zorgt voor een opvallend ruimtelijk effect en unieke dynamiek met de omgeving.
bedrijfsfilm
Tenten Martens.
Tenten, VIP-tenten Pagodetenten. Kadertenten Alu hallen. 0106 Kadertent 15. Kadertenten Alu hallen, Tenten. 0107 Transparante kadertent. Kadertenten Alu hallen, Tenten. 0108 Dubbele deur voor kadertent. Kadertenten Alu hallen, Tenten. 0109 Spantent 15m. Spantenten Festivaltenten, Tenten. 0110 Spantent 20m. Spantenten Festivaltenten, Tenten.
Antwerpen
Tentenverhuur EASY TENT.
Wilt u een bijzondere tent huren? In ons assortiment vindt u prachtige tenten, namelijk stretchtenten, partytenten, hexadome tenten, stertenten, crossover tenten, dome tenten, harmonicatenten, pagodetenten, opblaastenten, aluhallen, reuzenparasol en lounger tenten. Bij Easy Tent Verhuur vindt u altijd een geschikte tent voor uw gelegenheid.
luxe tent
Intertent Tent huren Tenten verhuur.
De Stretch Tent is elegant, natuurlijk en bestaat uit een flexibele stretch stof die wordt ondersteund door Eucalyptus houten palen. De Garden Lodges zijn van een uitstekende kwaliteit, met de hand gemaakt en voorzien van weerbestendige buitenwanden. Het plafond en de zijwanden aan de binnenkant zijn vervaardigd van een hoge kwaliteit katoen en volledig handbedrukt. Bijzondere stoffen met prachtige motieven. Standaard wordt het Alu Paviljoen uitgevoerd met witte kunststof wandpanelen, witte dakzeilen en witte gevels. Maar voor een panoramisch uitzicht kunnen deze worden vervangen door luxe glaspanelen of zijzeilen voorzien van boogramen. Verder zijn de tenten voorzien van een houten cassettevloer en luxe. De Alu Vision wordt standaard uitgevoerd met horizontale glaspanelen, witte dakzeilen en gevels. Dit is zelfs uit te breiden met transparante dakzeilen.
Sea
Welkom ATB Tentenverhuur.
Uiteraard komen wij graag naar uw locatie om samen met u een keuze te maken uit een prachtig assortiment van tenten en eventueel bijbehorende aankleding naargelang uw ideeën en noden. Wij wensen u alvast veel plezier met het bekijken van onze site.
Home Wiersma tentenverhuur Friesland.
Door onze enorme diversiteit in materialen zal er ook voor u een passende invulling zijn. Wiersma Tenten is het adres voor het huren van een tent in Friesland, Groningen en Drenthe. Een voorbeeld van een door ons gerealiseerd project. Afgelopen vrijdag mochten wij in opdracht van Palvé versgroep op hun locatie PalVéco in Heerhugowaard een Aluhal bouwen met de afmeting van 10 bij 35. Deze hal is voorzien van een entree tent en geheel uitgevoerd met vaste wanden en dubbele nooddeuren. In deze hal laat PalVéco ca. 50 leveranciers hun producten demonstreren. Wij wensen alle medewerkers, leveranciers en bezoekers van PalVéco een leuke maar vooral succesvolle dag toe. Bekijk meer projecten. Ter inspiratie voorbeelden van onze opdrachten. Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. 8M booghal binnen aanzicht. voorzien van tapijt en glazen wanden. Gekoppelde Highlight tenten. L opstelling met een klein terrasje. Voorzien van glaspanelen. Alhal 10m breed met transparante dakzeilen.
tentenverhuur trouwfeest tuinfeest communiefeest feesttent huren Tentenverhuur Starshade Sailcloth Stretchtenten Dome feesttenten.
Tentenverhuur MnM-rent biedt u telkens de juiste tent, voor elk type event. Wenst u een strakke sailcloth tent, een feestelijke starshade, stardouble of een exclusieve dometent of stretchtent te huren. Wij verhuren ze allemaal! Al onze tenten worden steeds tijdig en volgens de afspraken geplaatst én afgebroken.

Contacteer ons