Meer resultaten voor tipi tent huren

tipi tent huren
 
Tentipi Rental.
Welkom Het concept van de nordic tipi is een samensmelting van de traditionele Sami Kta en de Indiase tipi. De Tentipi tenten zijn met zeer hoogwaardige kwaliteitsmaterialen vervaardigd, waardoor ze tot de beste in hun soort behoren. Tentipi Rental in Belgi is de specialist in het verhuren van Giant Hat Kta's' in Belgi en Nederland. De Giant Hat Kta is het luxepaardje onder de nordic tipi's. De Giant Hat Kta biedt ontelbare creatieve mogelijkheden voor de organisatie van uw evenement. Iedereen die van zijn of haar evenement een unieke belevenis wil maken, dient zeker met de Giant Hat Kta kennis te maken. De Giant Hat Kta is een unieke ruime tent die plaats biedt aan 70 personen met gesloten wanden, maar kan eveneens opgesteld worden met deels geopende wanden waardoor er extra ruimte vrijkomt voor 50 bijkomende personen 120 in totaal.
Partyverhuur
Ingerichte Tipitent Halfweg op Terschelling.
stevige tent en lekker buiten zijn. U mag geen huisdieren meenemen naar Tipitent Halfweg. Wortel en J.W. 0562 44 37 38. 06 33 85 00 66. Voor vragen en reserveringen! Borg geen borg. Huisdier Geen huisdieren. Linnengoed zelf meenemen of huur door ons laten regelen: Bedlinnen: 7.50 pp. Badlinnen: 5.00 pp. keukenlinnen: 3.50 ps. Schoonmaken U kunt zelf schoonmaken of dit laten doen. Kosten: Ongeacht periode: 35.00. schoonmaakattributen en schoonmaakmiddelen zijn aanwezig. Toeristenbelasting huurprijs exclusief toeristenbelasting. Fietsen Fietsen kunt u online huren.
grote tent
Tipitent huren Tipitijd Camping Beringerzand Limburg Supertrips.
Je kunt hier namelijk een tipitent huren bij Tipitijd! De camping heeft ondeugende velden met een eigen zandbak, wipkip en/of speeltoestel op het veld, voor de 8-minners. Bij het Spannende gedeelte van de camping kunnen de 10-minners heerlijk samen spelen met leeftijdsgenoten in een uitdagende speelomgeving. Het Avontuurlijke gedeelte, voor de 13 minners, van de camping is het gedeelte met stoere activiteiten zoals houten klim en klautertoestellen, een visvijver met vlot en touwbruggen en klimnetten om op grote hoogte te komen. Overnachten in een tipi. De tipis zijn 7 meter in doorsnede grondoppervlak, 1 ruimte en het hoogste punt is zon 8 meter hoog. In de tipi zijn 6 slaapplaatse n matrassen. Beddengoed zelf meebrengen. Verder is er een kookgelegenheid op gas met 2 pitten en een barbecue in het midden van de tent, waar traditioneel het vuur hoort te zijn en is er al het keukengerei dat je nodig hebt voor 6 personen servies, bestek, pannen, snijplank, thermoskan, koffiefilter, fluitketel, schalen, jerrycan, etc.
grote tent
Indianentent huren Eyecatcher op ieder feest Tipi huren.
Op de plek waar we een tipi plaatsen ontstaat een bijzondere plek. Alle activiteiten die in en buiten de tipi worden georganiseerd of plaatsvinden zorgen voor een buitengewone ervaring. Het huren van een indianentent is puur genieten en uitermate geschikt voor events waar creativiteit, body, mind, food, friends voor jong en oud centraal staan. Onze indianententen worden ingericht volgens de oude traditie en stijl die hoort bij de tent.
lening
Tipi's' huren Belgie Tipi vakanties o.a. op campings.
Ruim opgezette camping. Tipis huren België. Tipi tenten stammen uit de tijd van de Indianen. Indianen trokken rond en ze hadden tenten nodig die handig waren om mee op reis te nemen. De Indianen hebben daarom een vernuftige tent bedacht, namelijk de Tipi.
ipad
The Hive Resort packages The Hive Resort Camping Rock Werchter 2019.
The Hive Resort packages. Tipi 2 Deluxe. 2 campingtickets voor The Hive Resort. 1 parkeerticket voor The Hive Resort parking. de huur van een tipi-tent met grondzeil voor 2 personen incl. 2 veldbedden, 2 stoelen, tafel en lantaarn. gratis gebruik van douches sanitaire faciliteiten. toegang tot CNTRL PRK. Dit pakket kost 687 euro inclusief servicekosten UITVERKOCHT. 5 campingtickets voor The Hive Resort. 1 parkeerticket voor The Hive Resort parking. de huur van een tipi-tent met grondzeil voor 5 personen incl. 5 veldbedden, 5 stoelen, tafel en lantaarn. gratis gebruik van douches sanitaire faciliteiten. toegang tot CNTRL PRK. Dit pakket kost 975 euro inclusief servicekosten KOOP TICKETS. 7 campingtickets voor The Hive Resort. 2 parkeertickets voor The Hive Resort parking. de huur van een tipi-tent met grondzeil voor 7 personen incl. 7 veldbedden, 7 stoelen, tafel en lantaarn. gratis gebruik van douches sanitaire faciliteiten. toegang tot CNTRL PRK. Dit pakket kost 1.365 euro inclusief servicekosten KOOP TICKETS. 2 campingtickets voor The Hive Resort. 1 parkeerticket voor The Hive Resort parking. de huur van een tent met grondzeil voor 2 personen incl.
pax kledingkast
Natuur Kampeer Site Tipi Huurtent.
Een tipi of De Waard tent huren. Kamperen in een tipi of huurtent. Op natuurkampeerterrein Wega zijn compleet ingerichte tenten te huur. Hierbij hebt u de keuze uit een Tipi of een De Waard tent. Een bijzondere ervaring zal een verblijf in de originele Tipi zijn!
Grote partytent
Circustent huren verhuur circustent tipi tent huren.
Welkom bij Indianententen voor het huren of kopen van een tipi tent. Bent u op zoek naar een tipi of indianentent of zoekt u iets echt bijzonders voor een feest of evenement, dan bent u bij ons op het juiste adres.
SEO
Tenten.
De tenten worden verhuurd aan andere chiro's' gedurend heel de zomer. Er is een grote moderne tent die ook gebruikt kan worden voor feesten. Hier onder overzicht van tenten.: Legertent 20 pers. Legertent 20 pers. Legertent 20 pers. Tipi 6 tot 8 pers.
schoorsteenveger veldhoven
Tipi Verhuur Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Voor zaken als tipi verhuur, tipi, tentipi, verhuur tipi, tipi huren, nordic tipi, nordic tipis, tentipi belgie, tentipi nederland, hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.
goochelaar jordi
Camping Le Canada Chiny-sur-Semois Florenville Ardennen Gaume Belgi Tipi/tent.
de datum van uw aankomst en vertrek met het type accommodatie. Bijvoorbeeld: 23/07 tot 30/07 Tipi. Bij annulering tot één maand voor de gereserveerde aankomstdatum.: teruggave van 50% van het betaaling. Bij annulering binnen de maand voor de gereserveerde aankomstdatum.:
ingerichte tipi tent huren op natuurkampeerterreinen.
We hebben heerlijke dagen gehad in de tent. Heel behaaglijk zo met de kachel en alle spulletjes! Helemaal top, bedankt daarvoor. Groetjes Dicky Rens. 9 september 2018. Hoi Lukas, het was heerlijk, dankjewel! Ik had geen bereik in Bant maar ben al thuis, Alles netjes opgeruimd met zn allen! Je kunt het weer afbreken J Enorm bedankt! 16 augustus 2018. Hallo Lukas, we zijn weer op weg. Het was erg leuk op de camping en de tipi beviel goed.

Contacteer ons