Op zoek naar tent huren gent?

tent huren gent
 
Verhuur alle soorten tenten en accessoires voor uw tentinrichting tentverhuur Tentmoment Maldegem.
Brugge, Kortrijk, Roeselare, Gent, de kust maar ook Brussel, Henegouwen en Lille, het maakt voor ons niet uit. In de bedrijvenwereld zijn we een ervaren speler, maar ook bij particulieren zorgen wij voor grootse Tentmomenten! Reeds drie generaties lang verhuren wij tenten, iets waar wij enorm trots op zijn!" Eigen materialen structuren. Tentmoment verhuurt enkel eigen feesttenten en opslagtenten. In Maldegem beschikken we over verschillende magazijnen waarin we onze structuren en bijhorende materialen stockeren, en een afzonderlijke ruimte waarin elke tent op professionele manier wordt gereinigd en gedroogd.
kweektent.nl
Tentenverhuur, partytent huren, verhuur tenten Gent feesttent huren.
Wilt u dus een tent huren in Gent, dan moet u beslist contact opnemen met DWC Verhuur? Wenst u meer informatie over tentenverhuur? Aarzel niet en contacteer ons, wij staan steeds tot uw dienst! Klik door naar onze website. Tentenverhuur in Gent.
kweektent.nl
XL-Rent: alles te huur voor partytenten, plankenvloeren, plankenvloeren, vloeren, bouwhekken, podiums, tribunes in Denderleeuw en Oost-Vlaanderen.
Deze planken vloer kan zowel dienen als ondergrond in een kadertent als in een pagodetent. Deze vloer is ook los verkrijgbaar om bv een dansvloer te creëren bij een openluchtevenement. Doordat wij hiervan een grote stock hebben kunnen deze ook los verhuurd worden.
Exclusieve tenten huren? Springpallieterke sterk in feestverhuur!
Spidertent huren op uw evenement / party? Zeer trendy en populair Al te huur vanaf 75. Een tent huren bij Springpallieterke? In en rond Lier, Mechelen, Antwerpen, Brussel en Gent een tent huren? Bovendien leveren we in een tal van regios.
Verhuur van exclusieve en stijlvolle dome tenten Tentverhuur Tent huren.
38 vierkante meter overdekte oppervlakte, onderling én met een Dome100 waterdicht koppelbaar. Dit maakt het mogelijk om een bijzonder sfeervol tentencomplex samen te stellen, perfect afgestemd op uw wensen en noden. Nieuw in ons assortiment! De strakke en hedendaagse uitstraling zullen bij uw gasten en/of klanten bijzonder in de smaak vallen! Ook deze Dome is nu onderling koppelbaar met alle andere dometenten. De Dome100 is de één na grootste in ons tenten verhuurgamma, u zal versteld staan van de aantrekkingskracht en beschikbare overdekte ruimte van 100m die u naar wens kan uitbreiden. Met een hoogte van 535m, en de bijzonder sterke constructie is er ruim plaats voor licht, geluid en multimedia. BIGGER, BETTER, BOLDER! Beter kunnen we deze nieuwe, ruim 7m hoge, indrukwekkende structuur niet omschrijven. Als een intrigerende kleine bol verschijnt onze voorlopig grootste Dôme tent aan de horizon als uw gasten de eventlocatie naderen.
Hut Stad Gent.
Wie geen tent, caravan of kampeerwagen heeft, kan op Camping Blaarmeersen in acht hutten met basiscomfort terecht. Camping Blaarmeersen verhuurt acht hutten met basiscomfort. Er zijn vier bedden en stoelen, één tafel en een dubbele kookplaat. Lakens en donsdekens en keukengerief huurt u apart. U kan maximum zeven opeenvolgende nachten boeken. Gebruik hiervoor het reserveringsformulier. Een hut huren kost 41 euro per nacht, de kostprijs voor elektriciteit 1.50 euro en de auto 3 euro laagseizoen /3.80 euro hoogseizoen is nog niet inbegrepen. Online boeken is heel eenvoudig en doe je hier. Lees meer over: camping, Blaarmeersen, accomodatie. Kunnen we iets verbeteren aan deze pagina? Laat het ons weten. Sportdienst Camping Blaarmeersen. Reserveringsformulier Hut 2018 77.05 KB DOCX. 27 maart 2018 1122.: Vragen over camping Blaarmeersen? Neem contact met ons op. 32 9 266 81 60. Meer info over reserveren. 09 210 10 10 ma-za van 8-19 u. Persruimte Stad Gent.
Verhuur feestmateriaal en feestbenodigdheden voor al uw feesten evenementen Schoetersrental Services.
U kan zich ook registeren via het vak registreren" als nieuwe gebruiker" of inloggen indien u reeds bent geregistreerd. Registratie is niet verplicht. ma-vrij: 8.00 tot 12.30h 13.00 tot 17.30h. Jaarlijks verlof van 28/07 tot 19/08. Tafels en stoelen. Copyright Schoetersrental Services, 2021.
Kerkhofs Tent Renting Voor elke event de juiste tent. Facebook. Instagram. LinkedIn.
De tent is helderwit en het dakzeil dat om en om wel en niet-lichtdoorlatend is, geeft het geheel een unieke uitstraling en zorgt voor een speciaal effect bij het uitlichten van de tent. Deze tent heeft een oppervlakte van maar liefst 137m2 met een 8 meter hoge mast.
Nordic Tipis Niet zomaar een tent.
U kan één tipi huren of er een aantal combineren tot een heus tentendorp. Onze professionele crew zorgt in 1 à 2 dagen voor de opbouw van uw tipis. Check onze eerste Nordic Tipis fotografie wedstrijd met tal van prijzen!
tentenverhuur trouwfeest tuinfeest communiefeest feesttent huren Tentenverhuur Starshade Sailcloth Stretchtenten Dome feesttenten.
Onze 150 gasten waren veilig afgeschermd van de plotse regenbuien. Onze feest was des te meer gezellig door deze prachtige tent. Vriendelijke mensen, goede service en prijs. Voor herhaling vatbaar. Koen Marien 19/12/2016. Schrijf een recensie. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
Verlichting GEKR Feestverhuur.
Ze kunnen opgehangen worden in elk type tent en zijn bovendien spatwater-bestendig door de rubber dichtingsringen. Deze lampenslingers zijn verkrijgbaar in een lengte van 10 meter. Daarnaast hebben we nog aangepaste verlichting voor stertenten, al dan niet in een RGB-uitvoering voor gekleurd licht. GEKR is de beste plek om verlichting te huren.
Poseidon service Professioneel verhuur decoratie huwelijk.
Verhuur decoratie huwelijk. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om decoratiemateriaal te huren voor je huwelijk? Poseidon service is de expert in verhuur van decoratie voor je perfecte huwelijk of bruiloft. Samen met jou bepalen we een decoratieplan met feestartikelen en decoratie voor het huwelijksfeest, voor de tuin, enz.

Contacteer ons