Op zoek naar tent huren antwerpen?

tent huren antwerpen

Tentenverhuur aarschot Dtent.
DTent Tenten en Feestmateriaal. DTent voorziet al uw feesten en events van mooie, degelijke tenten tegen scherpe prijzen. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan feestmateriaal. U kan bij ons terecht voor het huren van tafels, stoelen, togen, koeling, een springkasteel en zoveel meer.
Paviljoen tent
Fiesta Rent Tentverhuur.
Wij bieden onze klanten een goede service en eerlijke prijzen. Bij Fiesta-rent kan u terecht voor kleine of grote feesten, voor 1 stoel of 100 stoelen, voor 5 borden of 500 borden, voor een kleine tent of een grote evenementen tent.
grote tent
Home First Tent.
Bent u op zoek naar een tent of hal voor uw event? Wilt u meer informatie over onze tenten en onze tarieven? Neem dan vrijblijvend contact op met ons, op het nummer 050 377 781, gebruik onderstaand formulier of mail naar info@firsttent.be.
party tent verhuur
De goedkoopste kampeertenten en slaaptenten verhuur!
Kampeertent XL comfort. Zoek je een kampeertent / slaaptent om te huren? Stop maar verder met zoeken want hier ontdek je het pareltje van de zalm in ons verhuurgamma! Maak kennis met onze grootste slaaptenten / kampeertenten XL deluxe. Deze tenten evenaren in ruimte de gekende patrouilletenten, seniortenten en muurtenten van het leger maar zijn veel makkelijker te vervoeren en bieden een veel comfortabelere uitstraling. Wat maakt onze verhuur slaaptenten / kampeertenten zo uniek? Onze XL verhuur kampeertenten / slaaptenten die je overal kan meenemen verschaffen binnenin bijna drie maal zoveel ruimte als onze kleinste modellen. Deze tenten zijn gemaakt uit duurzaam beige katoen dat een comfortabel en luxueus gevoel geeft. Gedaan met die donkergroene legertenten. Deze natuurlijke zandkleur creëert een warme en gezellige sfeer. Dit deluxe model is voorzien van een uiterst hoogwaardig grondzeil dat vasthangt aan de tent door middel van een zware ritssluiting.
party tent verhuur
Tentenverhuur, tenten huren, partytent huren 4Feest.be.
Van eenvoudig en klassiek tot modern en lounge, wij zorgen voor het gepaste meubilair bij uw feest. Voor elk wat wils! Melis Events bvba Dessel Antwerpen. Voor elk soort evenement een tent! Melis Events biedt U een gamma van tenten in diverse formaten.
partytent 6x3
Antwerps tentenbedrijf verhuur tenten Reviews. Offerte. Booking. eventplanner.be.
verhuur tent feesttent piramidetent events tenten verhuur feestmateriaal huren feestmateriaal tentverhuur tent verhuur partytent partybenodigdheden evenementen feestbenodigdheden verhuur feesttenten feestmateriaal verhuur verhuur tenten tentenverhuur tent huren verhuur feestbenodigdheden pagodetent tenten huren antwerpen feesten tenten tent zoersel feest verhuur feestbenodigdheden huren luxetenten miamitenten tenten antwerpen.
lening
Artimara: Verhuur marokkaanse berber en stretch tenten.
U zoekt een lokatie voor een tent te plaatsen bij een zaal? Er is een vijver in de Pinte waar u kunt vragen om een plaatsje te huren. Er is een Kasteel in Mechelen Noord in Walem met grote tuin en luxe Schuur ruimte waar een dansvloer en bar in is die u kunt huren voor een feest in combinatie met een aantal tenten. Download onze tentfolder2011. Foto Prijslijst Tent.pdf. We plaatsten in de loop der jaren wel 700 800 maal een tent.Van bij de Rotschilds, Swifft in Overijsse tot bij de buurtwerking in Mechelen. In de Neckerhal bij t buurtvoetbal, in 2006, op de 0110 concerten met Tom Barman, Gasthuisberg en CC Leuven 2002Event, entreprise, CC Den Blank, Pennezakken Rock Zilvermeer 2Trajekt, Maastricht, Riso Antwerpen, Spa Leden Feest Bokrijk 2009, Op de site van de oude koolmijnen in Houthalen, bij Ode Gand'Hasselt, Beach 2009.
nieuwsbrief uitbesteden
Praktisch Moss Events, verhuur en verkoop van stretchtenten in België en Nederland.
Wij beschikken over een maquette stretchtent die het mogelijk maakt om de opstelling vooraf te bespreken en bekijken naargelang de mogelijkheden. Afhankelijk van uw evenement kunnen wij u een tent op maat leveren. Vraag dus gerust en vrijblijvend om een offerte.
audio versterkers
springkasteel huren antwerpen sprinkastelen PARTYTENT HUREN.
Zo kunt u onder meer kiezen tussen een basic witte partytent, maar kunt u uw evenement ook een klassieke tint geven door gebruik te maken van de Royal Ivory. Party tent Royal Ivory. Partytenten Antwerpen Partytent: zaalverhuur, feestzaal. Mooie feestzaal huren in Antwerpen: feestdroom.
verkorte hbo opleiding
Nordic Tipis Niet zomaar een tent.
Wij zijn betrouwbaar, professioneel en willen steeds uw verwachtingen overtreffen. Nordic tipis zijn een uniek en origineel alternatief voor de witte markiestent en ideaal voor festivals, huwelijken en allerlei events van 50, 500 of meer gasten. U kan één tipi huren of er een aantal combineren tot een heus tentendorp.
schoonmaakbedrijven antwerpen
Materialenbank Scouts en Gidsen Vlaanderen.
Tenten en shelters. Het hele jaar beschikbaar. foerage tent met 2 masten 5 x x 10 meter. Tenten en shelters. Het hele jaar beschikbaar. Tenten en shelters. Het hele jaar beschikbaar. 100 fluo vestje verschillende maten en opdrukken. Het hele jaar beschikbaar. A2143G St.-Rumoldus Deurne Antwerpen.
Kwalitatieve luxueuse tenten verhuur Stretch Concepts.
De flexibele stretch tenten die je kan huren bij Stretch Concepts bieden je de kans om te trouwen in een tent op maat van je behoeftes. Onze stretch tenten zijn zowel geschikt voor een formele witte bruiloft als voor excentriekere feesten.