Op zoek naar verhuur circustent?

verhuur circustent
 
Circustent The Young Ones.
Home / Verhuur / Circustent. The Young Ones is in het bezit van een lichtdichte authentieke circustent. Deze kan worden gebruikt voor voorstellingen, workshops en allerlei andere evenementen. Bij huur van de circustent wordt deze volledig voor je opgebouwd en afgebroken en is er op aanvraag uitgebreide technische ondersteuning mogelijk vanuit The Young Ones.
festival tent verhuur
Verhuur tenten en opslagtenten tentverhuur te Maldegem tussen Gent en Brugge.
Door de huidige corona maatregelen is het uiteraard moeilijk om een feest of evenement te plannen. We adviseren u wel om tijdig uw feesttent te reserveren indien u in na deze periode wel een groot feest organiseert. Vraag tijdig uw online offerte aan met de datum dat u momenteel heeft gepland. U kan gratis annuleren of de huur van de tent verplaatsen naar een ander moment. We wensen jullie een goede gezondheid toe, Het team van Tentmoment. nl fr en. nl fr en. Een Tentmoment om te koesteren. Tijd voor een professioneel Tentmoment. Een Tentmoment voor elk event. Standby voor elk dringend Tentmoment. Een winters Tentmoment. Tijd voor een onvergetelijk Tentmoment. Een zakelijk Tentmoment voor ondernemers. Reeds 3 generaties lang verhuren wij tenten. Tentmoment staat voor een vlotte organisatie en opbouw van sfeervolle tenten en opslagtenten. Tentmoment is reeds jaren actief in de verhuur van klassieke tenten en feesttenten, maar ook voor het huren van opslagtenten kan u beroep doen op hen.
tent verhuur
Te huur gezocht: circustent Bouwinfo.
Home Forum Off-topic Off topic Te huur gezocht: circustent. Forum Nieuwe berichten FAQ. Te huur gezocht: circustent. Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 10/03/2006. Geplaatst op: 03-02-2009 130710.: Rapporteer als spam / reclame / ongepast /.
tent verhuur
verhuur Circusplaneet.
vormingen en stages. Inschrijfvoorwaarden en tarieven. FAQ, ik snap het niet. Young talent program. Circus zonder beperkingen. Future Vision Agency. Onze tent is geschikt voor verschillende circusprojecten zoals circuskampen, workshops en voorstellingen. Daarnaast is de verhuur van onze tent ook ideaal voor gezelschappen en organisaties uit andere disciplines van de podiumkunsten voor voorstellingen en projecten.
tent verhuur
Circustent huren / Fun factor events.
Verhuur voor Events. Review Fun factor events. Deze Circustent is te huur voor diverse doeleinden. En andere evenementen. Grote Circustent Afmeting: 16x22 Oppervlakte voor opbouw: 22x30. Kleine Circustent Afmeting: 8x12 Oppervlakte voor opbouw: 14x18. U kunt de Tent ook boeken inclusief voorstelling.
tent verhuur amsterdam
Artiestenbureau Artiesten-Evenementen.be.
Startpagina Evenementen Organisatie Circus Entertainment. Circustenten verhuur Wij hebben voor elk evenement een complete circustent te huur. Deze circustenten kunnen helemaal aangepast worden aan uw wensen. De tenten kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden, zodat ook een groot evenement plaats kan vinden. U kunt onze tenten huren met of zonder zitinrichting van 25 personen t/m wel 1000 personen wij hebben voor u de mogelijkheid.
spantent
Tenten voor motorcross, schoolfeesten, mosselfeesten.,
In onze verhuur vind je 4 types van deze tent terug, 12m, 15m, 20m en de verduisterde tent 20m ook wel circustent genoemd. Deze tenten zijn verlengbaar per 5m, ze zijn voordelig in prijs en worden rechtgezet onder begeleiding van 1 van onze medewerkers.
verhuurbedrijf
Verhuur circustenten en decoraties Back Stage Kitty Hagen Events.
Verhuur circustenten en decoraties. Back Stage Kitty Hagen Events verhuurt circustenten, partytenten en bijzondere tenten voor sfeerfeesten. Circus en partytenten zijn in diverse afmetingen leverbaar. Informeert u bij ons naar de prijzen, wij geven u een offerte op maat. Circustent Fantâsia is compleet ingericht met tribunes, stoeltjes, piste, pistekleed, artiesteningang, geschikt voor ca.
sea
Chiro Malderen.
500 jeugdbeweging langere periode. Max: 16x35m per 5m. 500 met hulp. 750 jeugdbeweging langere periode. Kookpotten verschillende groottes. Bakplaat / braadslee. 1 groot v. Jeugdbewegingen die materiaal voor een langere periode huren krijgen korting. Foto kleine circustent 10x12m.: Foto grote circustent 16x25m.:
persoonlijke leningen
Pagina.
Een voortent bij je camper. Voortenten en Luifels. Voortenten specialist De" Voortgang." Circustent huren 6 verschillende tenten. Circustent huren vanhamtenten.com. Festivaltenten spantenten tentverhuur. Alle daktenten Daktent.nl. MAX Tenten: Home. Tentverhuur de Opera. Grote feesttenten verhuur. MAX Tenten: Home. Tenten en Voortenten.
google adwords login
Circustenten.
prijs 100 euro. De afmeting van deze tent bedraagt 3m op 3m. Kan gebruikt worden tegen de regen of zon, voor beurzen binnen of buiten. incl zijwanden met of zonder ingewerkte ramen. 50 euro per tent. 2 tenten kan je met 20 mensen in zitten. CIRCUSTENT 20 x 30m gloednieuw! 20 x 30m. 9m vrije hoogte. belichting in de koepel. Extra bij of apart te huren.: zit tribune 500 personen. stoelen voor nog een extra 250 personen. piste in de midden. 2750euro mits hulp opbouw/afbraak. Ideaal voor op festivals, optreden of shows. zowel op verharde als onverharde ondergrond. 350 euro per tent. vanaf 3 tenten 250 euro. Je kan bij ons terecht om circusmateriaal te kopen of te huren. Een standaardset om te huren: loopbal, loopton, kabel, éénwielers, balletjes, bordjes, diabolos, flowersticks, pois. Indien gewenst kan u nadien materiaal tweedehands kopen om zo verder te oefenen. Contacteer ons gerust voor uw bestellingen. Verhuur en Verkoop circusmateriaal.
tent verhuur
Een circustent huren.
De Partyverhuurder heeft voor elk evenement ruime circustenten te huur. Deze circustenten kunnen helemaal aangepast worden aan uw wensen. De circustenten kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden, zodat ook een groot evenement plaats kan vinden. U kunt onze tenten huren met of zonder zitinrichting van 20 personen tot wel 500 personen wij hebben voor u de mogelijkheid. Een tent met zijn unieke uitstraling, die iedereen weet te omschrijven, omdat het zeer herkenbaar is. Het zijn spantenten met haringen en scheerlijnen, die op grote /ruime grasvelden worden geplaatst. Het tent doek is lichtdicht, om de lichteffecten helemaal tot zijn recht laten komen. Kan worden geleverd met piste en tribune. Naast pistes en tribunes beschikken wij ook over; verwarming, toiletten, aggregaat, verlichting, podium, geluidsapparatuur, bekabeling, tentvloeren, vloerbedekking, lopers, Afzetting en veel meer! Aan de brug die tussen de hoofdtentpalen hangt, kan alleen maar licht apparatuur hangen. Dus geen trapeze acts organiseren, dat we laten aan de profis over. Al onze tenten voldoen aan de wettelijke normen, en zijn voorzien van brandblussers, nooduitgang bordjes en noodverlichting. Wilt u dus een circustent huren?

Contacteer ons