Zoeken naar verhuur circustent

verhuur circustent
 
Circustent huren Alles over het huren van Tenten.
Zoek je een tent om te huren? Circustent huren heeft ze in alle soorten en formaten: Partytenten, Pagodetenten, Kadertenten en Starshades. Vraag ons advies om voor jouw feest de juiste partytent te huren. Ontdek onze feesttenten en partytenten. Maak je feest compleet met een frietkraam en springkasteel Bij Partytent huren is alle feestmateriaal te huur voor een gedekte tafel, walking dinner en buffet. En er is meer: wil je een mobiel frietkraam huren of een springkasteel huren? Ook dit is mogelijk! Verhuur Cirque Moustache.
verhuur
Verhuur Wiener Circus.
Voor Wiener Circus is niets onmogelijk! Wiener Circus gaat er prat op een flexibele houding te hebben om u als klant een totale service aan te bieden. U bent u op zoek naar een circustent? U wenst u een volledige dag met circusateliers, catering en circusvoorstellingen?
https://www.blitzzco.be/
Circustent huren.
Bezig met laden. visie en kracht. Van Ham ISP. groot 16.5 m circustent. Een kleine intieme circustent huren. Deze bijzondere circustent is de laatste jaren veel gehuurd voor bedrijfsevenementen, theater en circusvoorstellingen, lezingen etc. Met zijn prachtige grijze kleur van buiten, waarbij de zijkanten met licht en donker blauwe strepen zijn versierd, is het een UNIEKE kleine circustent voor allerlei soorten evenementen.
verhuur
tenten.
Home Alfabet Categorie├źn Link aanmelden Link wijzigen Adverteren Login Contact. Circus tenten verhuur. Circustent huren Boltini. Circustent huren eurocircus.nl. Howling Moon Daktenten. In een daktent. Op mijn auto. De Boer Structures. Evenementen tent huren. Evenementen tent huren eurocircus.nl. Tenten MAX Tenten maxtenten.nl.
verhuur
Verhuur Tenten Scouts en Gidsen Sint-Bernadette Deurne.
Jump to navigation. U bent hier. Ook tenten kunnen bij ons verhuurd worden. Wat verhuren we.: Patrouille tent 4x5m. Dubbeldakse /Senior 6x10m. Over de beschikbaarheid en prijs van de tenten kan u terecht bij onze tentenmeesters via het e-mailadres: tentenmeesters@sint-bernadette.be.
Verhuur tenten en opslagtenten tentverhuur te Maldegem tussen Gent en Brugge.
Tentmoment staat voor een vlotte organisatie en opbouw van sfeervolle tenten en opslagtenten. Tentmoment is reeds jaren actief in de verhuur van klassieke tenten en feesttenten, maar ook voor het huren van opslagtenten kan u beroep doen op hen. Zowel particulieren als bedrijven, evenementenbureaus, cateringbedrijven, doen beroep op onze verhuurdiensten. Ons team van 18 vaste krachten zorgt voor de perfecte plaatsing en fijne afwerking van elke tent. Huur de ideale tent voor uw event. Tentmoment verhuurt voor elk evenement de ideale tent. We zijn gespecialiseerd in het verhuren van professionele tenten vanaf 100 personen. Wij bieden een ruim gamma kwalitatieve en goed onderhouden tenten in alle groottes en verschillende afwerkingen. Organiseert u een beurs, een personeelsfeest, bruiloft, festival, modeshow of ander event, dan bouwen wij voor u elke tentstructuur naar wens. Een tent huren? Vraag uw offerte. Een feestelijk moment?
Te huur gezocht: circustent Bouwinfo.
Home Forum Off-topic Off topic Te huur gezocht: circustent. Forum Nieuwe berichten FAQ. Te huur gezocht: circustent. Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 10/03/2006. Geplaatst op: 03-02-2009 130710.: Rapporteer als spam / reclame / ongepast /.
ChiroMalderen.
250 zonder hulp. 500 jeugdbeweging langere periode. Kookpotten verschillende groottes. Bakplaat / braadslee. 1 groot v. v Jeugdbewegingen die materiaal voor een langere periode huren krijgen korting. Foto kleine circustent 10x12m.: Gevonden wat je zocht? laat het ons weten via Contact.
Circustent huren Circus Boltini.
Circustent huren 20 meter. Geschikt voor 650 personen. Doorsnede tent: 20 meter. Zijkant hoogte tent: 4. Nokhoogte: 10 meter. Totale afmetingen tent: 20 x 10 meter. De circustent 20 meter is te huur vanaf 3.500., Circustent 20 meter huren. Circustent huren 31 meter.
Nostalgische tent verhuur.
De klassieke botsauto baan kan gedeeltelijk of rondom dicht gemaakt worden en kan daarmee prima in alle jaargetijden ingezet worden, wat denkt u bijvoorbeeld van een kunst schaatsbaan in deze prachtige kleurrijke tent op een door u gekozen locatie? DOE" HET ZELF" CIRCUSTENT.
Verhuur Cirque Moustache.
Geen producten in je winkelmand. Verhuur 25 januari2015, admin. Cirque Moustache verhuurt veel verschillende onderdelen van het circus. Een heuse ronde circustent. Neem voor meer informatie even contact op en we helpen graag meedenken! Een klassieke pipowagen die met of zonder kassaramen gebruikt kan worden. Ook te huur met suikerspinmachine.
Chiro Broechem Te huur.
Wij verhuren Tenten, Bakplaten, Gasbekken, Kookpotten en Tafels en banken. Wij zijn zelf geen eigenaar van de lokalen en we kunnen ze helaas dus niet verhuren. Onze lokalen bevinden zich in het Franciscusheem achter het gildenhuis, in de Pertendonckstraat in Broechem.

Contacteer ons