Op zoek naar circustenten te koop?

circustenten te koop
 
Circustent huren.
Wij hebben een uitgebreid aanbod circustenten en zijn gespecialiseerd in verhuur van alle soorten grote tenten. Onze circustenten zijn uit te breiden met tussenstukken zodat wij ronde, ovale, langwerpige of vierkante circustenten kunnen leveren met capaciteit vanaf 300 tot 60.000 personen.
tenten te koop
Circustent huren? Full-service tentverhuur.
CIRCUS TE HUUR. Full-service tentverhuur door Circus Salto Sander Balk 2018-07-13T1225250000.: Circustent huren bij Circus Salto. Een circustent huren doe je simpel en goedkoop bij Circus Salto. Onze circustenten bieden een unieke accomodatie voor de meest uiteenlopende activiteiten, zoals bijeenkomsten en feesten.
tenten te koop
Ontdek de fabrikant Circustent Te Koop van hoge kwaliteit voor Circustent Te Koop bij Alibaba.com.
Giant Size Opblaasbare Gazebo Circustenten te koop. over 87610, 26.28300, / Stuk. 1 Stuk/stukken Min. 6 YRS Yard Inflatable Manufacture Guangzhou Co, Ltd. Neem contact op met de leverancier. Guangzhou Event Tent Gebruikt 30 Meter Stripes Kleurgeïsoleerd Canvas Giant Circustenten Te Koop.
tenten te koop
Circustenten.
vanaf 3 tenten 250 euro. Je kan bij ons terecht om circusmateriaal te kopen of te huren. Een standaardset om te huren: loopbal, loopton, kabel, éénwielers, balletjes, bordjes, diabolos, flowersticks, pois. Indien gewenst kan u nadien materiaal tweedehands kopen om zo verder te oefenen.
partytenten kopen
Circusweduwe van Bill Kartoum moet tent verkopen: Het circu. Kontich Gazet van Antwerpen.
Kasteel in Antwerpse zuidrand te koop: 24, miljoen euro. Dispuut onder chauffeurs eindigt met snijwonden aan hand. Dodelijk ongeval A12 in Breendonk: lading bestelwagen naar weegbrug gebracht. Tien jaar na haar vaders dood stapt Indra dan toch in de politiek: Ik wil zijn werk verder zetten.
lening berekenen huis
Ronde masttenten FamWest tent te kopen.
Door de mogelijkheid de wanden ook apart te kunnen losmaken zijn de mogelijkheden van deze tent zeer veelzijdig. Desgewenst biedt deze tent de mogelijkheid tot een open of halfopen overdekte ruimte die bij een weersomslag binnen een paar minuten gesloten kan worden.
Circustent speelgoed online kopen BESLIST.nl De laagste prijs!
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden.
Te koop aangeboden wegens omstandigheden.
KLIK op de afbeelding om te vergroten! Hou uw muis over beeld voor meer info. De tenten zijn te koop, kijk op de tentenpagina voor foto's. Voor meer informatie kan u mij altijd bereiken op 0479 36 53 13. KLIK op de afbeeldingen om te vergroten!

Lichtdoorlatende, zelf op te bouwen tentjes, maar ook grote professionele circustenten met zeil waar geen licht doorheen komt. Mikkenie Circustenten heeft ook circustenten te koop. Zowel gebruikte als nieuwe circustenten behoren tot de mogelijkheden. Voor de verhuur hebben wij circustenten in allerlei soorten en maten.
Circus alcatraz.be.
De titel leest misschien als een goedkope publiciteitsstunt, maar vergis je niet: bij Alcatraz, bekend van het gelijknamige hardrock en metalfestival in Kortrijk, zijn het allesbehalve flauwe grappenmakers als het over hun eigenste festival gaat. Toen de organisatie ter ore kwam dat het Nederlandse circus Herman Renz te koop stond, werd prompt beslist een bod uit te brengen op de onder curatele geplaatste tenten en kassawagen. Bij het faillissement van het Nederlands Nationaal Circus Herman Renz verloren 65 mensen hun baan. Een bijzonder trieste zaak, niet alleen voor de betrokkenen zelf, maar ook voor de directie die zowat alles uit de kast had gehaald om toch nog de meubelen te redden. Helaas kon het bankroet niet afgewend worden en kwamen de eigendommen van het circus onder de hamer terecht. De directie had nog één wens: ze zagen de goederen graag in de juiste handen terechtkomen, het liefst nog bij branchegenoten. Via een openbare veiling op 10 mei jongstleden bracht Alcatraz meerdere biedingen uit, waaronder twee keer het hoogste bod op twee circustenten.
Circustent Tenten 2dehands.be.
TE HUUR Wit-gele Spantent. Als chiro verhuren wij onze spantent. Deze spantent heeft een breedte van 12m en kan worden opgebouwd vanaf 10m lengte. Ze kan worden verlengd. 7 augustus 2018 2035: Hasselt Sint-Lambrechts-Herk. prachtige Circustent te huur. Prachtige Circustent te huur.
Vind circustent op Marktplaats.nl.
Spiegeltent circustent kermis tent spiegel nostalgisch. Te koop aangeboden spiegeltent 7x10 meter. Eventueel met extra voortent en diverse aanbouwmogelijkheden, meubilair, aanhanger, geheel compleet. Nadat wij na 15 jaar met deze tent rondgereisd te hebben naar evenementen feesten en beurzen is het voor ons tijd om het spiegeltenthoofdstuk af te sluiten en aan een.

Contacteer ons