Resultaten voor circustenten

circustenten
 
Circustenten en tenten voor events.
Deze driekleurige doeken beantwoorden aan specifieke behoeften. De donkere kleur van de binnenkant zorgt voor de verduistering die nodig is bij het lichtspel tijdens shows. De kleuren aan de buitenkant verschillen per tent zodat iedere circustent er anders uitziet. Membranen speciaal voor circustenten.
circustenten verhuur
circustenten, tentenverhuur, tenten, stertent, starshade funfabriek.
De circustent is een ronde tent met een doorsnede van 16m. De middenpaal meet 6m en de zijkanten 2.50m. Je hebt een cirkel van 20m nodig om de tent op te zetten; 16m voor de tent en 2m rondom rond voor de spankoorden.
tentenverhuur heist op den berg
Circustenten.
Kan gebruikt worden tegen de regen of zon, voor beurzen binnen of buiten. incl zijwanden met of zonder ingewerkte ramen. 50 euro per tent. 2 tenten kan je met 20 mensen in zitten. CIRCUSTENT 20 x 30m gloednieuw! 20 x 30m.
zoekmachine marketing
artiesten boeken vuurspuwer Circustenten verhuur.
Verder beschikken wij over, verwarming, toiletten, aggregaat, verlichting, podium, tribunes, geluidsapparatuur, bekabeling, piste, vloeren, vloerbedekking, lopers, Afzetting enz. Wij bezitten 6 verschillende circustenten. Deze circustenten /afbeeldingen worden òòk op andere websites aangeboden, maar zijn eigendom of komen van Circus Etoile.
wc ontstoppen met afwasmiddel
Privacy settings. Circustent van legende Bill Kartoum staat te koop Kontich Regio HLN.
Patrizia verzorgde enkele acts met haar dieren. RV De circustent van Bill en Patrizia staat te koop. Ook de vrachtwagen en bijbehorende aanhangwagen worden verkocht. Oude tent weggeblazen. De circustent van Bill en Patrizia is zo goed als nieuw. Ze werd in 2015 aangekocht, nadat de vorige tent door de wind aan de Belgische kust werd weggeblazen.
saidanddone.nl
Circustent Wikikids.
Een circustent is een grote tent die als verplaatsbaar theater voor circusvoorstellingen dient. Afkomstig van Wikikids, de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen." Verwijzingen naar deze pagina. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 9 nov 2012 om 2008.
adwords contact number
Circustent huren DOK Tentenverhuur.
DOK: expert in circustent huren / verhuur. Bij DOK zijn wij niet alleen een verhuurder op het vlak van tenten voor een circus, concert, theatervoorstelling of bruiloft, wij hebben tevens een specialisatie voor de constructie van een tent als u bijzondere wensen heeft.
online verzekeren auto
Vind circustent op Marktplaats.nl.
Prachtige sfeervolle spiegeltent te koop met nieuw interieur! Daardoor is deze tent bij uitstek geschikt voor mobiel gebruik! De tent heeft 80 zitplaatsen in cabaretopstelling. Staand kunnen er meer dan 100 personen in, afhankelijk natuurlijk van de omvang van het podium. De buitentent is een oude circustent. Zo goed als nieuw Ophalen. Back Stage Kitty Hagen Circustent, artiesten, workshops. Circus theater fantâsia is een onderdeel van back stage kitty hagen events kitty hagen creations gespecialiseerd in circus-events. Circus artiesten circus programma's' circus shows circus tenten verhuur circus decoratie verhuur circus workshops circus themafeesten circus freak shows. Back Stage Kitty Hagen Events. Leuke kleine circustent voor binnen of voor buiten 1 m doorsnede en 1.
motorrijschool dordrecht
Circustenten De Graspieper.
Een tent met zijn unieke uitstraling, die iedereen weet te omschrijven, omdat het zeer herkenbaar is. Het zijn spantenten met haringen en scheerlijnen, die op grote /ruime grasvelden worden geplaatst. Het tent doek is lichtdicht, om de lichteffecten helemaal tot zijn recht laten komen.
google adds
Circustent huren? Full-service tentverhuur door Circus Salto.
Wij beschikken over circustenten in verschillende formaten, zodat wij op elke plek een sfeervolle locatie kunnen bieden. Wij beschikken over ruim twintig jaar ervaring met het organiseren van evenementen, inclusief het regelen van vergunningen en pr. Wij denken daarom graag met u mee waar nodig. Onze tenten en prijzen. Circustent van 12 bij 17 meter. De ovale circustent waarmee Circus Salto is begonnen. De rode en gele strepen zorgen voor een feestelijk gevoel: hier is het gezellig! Standaard uitgerust met prikkabel in de tent tbv sfeerverlichting, noodverlichting en brandblussers. Benodigde ruimte 16 x 21 meter. Capaciteit staand: ca. 300 personen afhankelijk van de opstelling. Capaciteit zittend: ca. 275 personen afhankelijk van de opstelling. Opbouw mogelijk zonder verankering in de grond. Luxe 16-meter theatertent. Onze luxe tent is de perfecte accommodatie voor elke gelegenheid. De tent kan worden verduisterd en heeft een professionele lichtinstallatie. Professionele licht en geluidsinstallatie. Capaciteit staand: ca. 400 personen afhankelijk van de opstelling. Capaciteit zittend: ca. 350 personen afhankelijk van de opstelling. Opbouw mogelijk zonder verankering in de grond. Door hun kleine formaat zijn de pagodetenten ideaal als garderobe, ontvangsthal, backstageruimte of als werkruimte voor de catering.
apotheek
Circustenten CircusKunst.nl.
Alle tenten zijn erg geschikt voor circus, dans en theatervoorstellingen. In al onze tenten kunnen wij een houten vloer leggen. Ook is het mogelijk om de tent volledig te verwarmen en aan te kleden voor bijvoorbeeld een dinnershow of productpresentatie.
référencement seo
Circustenten.
De tenten beschikken over de benodigde technische tekeningen en zijn naar eigen wens in te richten. Tegen meerprijs kunnen vloeren, kachels en aggregaten worden geleverd. Kevin van Geet Circusproducties Postbus 72 5530 AB Bladel / Copyright @ All Rights Reserved.

Contacteer ons