Meer resultaten voor circustenten verhuur

circustenten verhuur
 
Tentenverhuur Gentse Tenten Een Feesttent voor elk event!
Tentenverhuur Feesttent of partytent voor elk event! OVER ONS ONZE PARTNERS. We zijn een jong en dynamisch team dat zich focust op tentenverhuur, in het bijzonder de verhuur van partytenten en elegante feesttenten, bijvoorbeeld starshades. We zijn gevestigd in Gent, maar actief over heel Oost-Vlaanderen en daarbuiten.
verhuur
circustenten verhuur
Mikkenie circustentverhuur is gespecialiseerd in circustenten in alle vormen en maten. Met of zonder tribunes, verwarming, licht en geluid. De tenten voldoen aan alle eisen en normen. Mikkenie Verhuur levert allerlei soorten tenten, van klein tot groot. Lichtdoorlatende, zelf op te bouwen tentjes, maar ook grote professionele circustenten met zeil waar geen licht doorheen komt.
verhuur
Tenten Verhuur Nederland.
Populaire modellen zijn Partytent 34, Partytent 36 en Partytent 63. Een pagode tent heeft een exclusieve en chique uitstraling. Deze tenten hebben als voordeel dat ze aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Ook als u bijvoorbeeld een stretchtent wilt huren of ander type tent nodig heeft, bent u bij ons tentenverhuur bedrijf aan het juiste adres. Wat klanten over ons zeggen. Voor ons jaarlijkse buurfeest hebben we een grote stretch tent gehuurd. De op en afbouw werd volledig verzorgd door de mensen van TVN. Piet de Groot Particulier. Het 30-jarig jubileum van ons bedrijf was een groot feest. Omdat de weersverwachting op het laatste moment veranderde waren we genoodzaakt om een overdekte locatie te zoeken. We hebben toen TVN gebeld en zij kwamen al snel met een oplossing: Een grote overkapping! Esther Petersen Facilitair Manager. Tenten Verhuur Nederland.
verhuur
Top Tents International tent rental.
Als één van de grotere toeleveranciers in Europa kunnen wij u een zeer ruim assortiment aan Festivaltenten, Circustenten, Shelters en vloeren aanbieden. Als festivalorganisator blijft u vernieuwen. En aangezien festivaltenten de aankleding van uw festival compleet maken doet Top Tents dit natuurlijk ook.
Artiestenbureau Artiesten-Evenementen.be.
Circus Decor Circusdecor Circus Decor Circusdecor Circus voor zowel binnen als buiten en zonder een circustent. Een tribune, artiesteningang, piste, pistekleed, geluidsinstallatie, belichting, Stalmeester, houten dansvloer. Circustenten Verhuur Circustenten verhuur Wij hebben voor elk evenement een complete circustent te huur.
Tenten verhuur FTS Alu tenten, Etagetenten en Concerttenten.
Bij FTS huurt u tenten in alle vormen: concerttent, alu-tent, feesttent voor kleine en grote feesten en evenementen. Bij FTS verhuur huurt u ook stroomgenerators en verwarming Steeds biedt FTS verhuur de beste oplossingen. FTS verhuurt vanaf nu ook Alu boogtenten van 15, 20, 25 en 30 m breed.
van ham tentenverhuur tentverhuur tent tenten partytenten verhuurbedrijf verhuur bedrijf circustent.
Verhuur van o.a: spantenten, festivaltenten, membraantenten, partytenten, circustenten, paviljoenhallen, speciale structuren, podia, stage barriers. Naast tenten ook verhuur van alle voorzieningen die voor uw evenement nodig zijn zoals airco, verwarming, verlichting, meubilair, decoraties, aankleding, toiletten, douche-units, rijplaten, hekwerk en aggregaten.
Tent Rentals Maximum Evenementen.
Al onze tenten zijn multifunctioneel inzetbaar en bieden een grote flexibiliteit voor de inrichting van jouw mobiele evenementenlocatie. Afhankelijk van het type evenement dat je organiseert adviseren wij graag welke structuren het beste inzetbaar zijn. Al onze structuren voldoen uiteraard aan alle veiligheidseisen.
Tentenverhuur Luc Dries.
Tentenverhuur Luc Dries. Tafels en stoelen. Tentenverhuur Luc Dries verhuurt niet enkel kadertenten en spantenten maar ook springkastelen, tafels, stoelen en alles wat nodig is om uw tuinfeest, party of trouwfeest te laten slagen! Neem zeker een kijkje bij onze producten.
Van Rooij Tenten Van Rooij Tentenverhuur.
PIETER BREUGHELSTRAAT 22 5613 KB EINDHOVEN 040 2 43 63 18 info@vanrooijtenten.nl. Welkom bij Van Rooij Tentenverhuur. Al meer dan een kwart eeuw ervaring in het bouwen van feesten. Over ons Onze tenten. Onze meest veelzijdige tenten. De stretch of Bedoeïnentent. Bekijk ons ruim assortiment. Voor al uw bijzondeheden. Ga naar Gallery. 1 2 3. Uw wensen en onze creativiteit zijn de ideale basis voor een geslaagd feest. Van Rooij Tentenverhuur is hét bedrijf voor de verhuur van diverse modellen tenten.
Circustenten CircusKunst.nl.
Afmetingen in overleg en afhankelijk van aantal zitplaatsen. Speciaal voor kinderfeestjes heeft het Circus een super programma gemaakt. Cirquarium, SnowGlobeCircus en nog vele ander shows bekijk ons aanbod nu en kies een leuke show! Circustenten Evenementenlocatie Vergaderen bij het Circus Evenementen locatie.
Welkom bij DWC.

Contacteer ons