Op zoek naar verhuurt circustenten?

verhuurt circustenten
 
Feesttenten huren?
Als familiebedrijf wordt er met heel lage kosten gewerkt, waardoor we u tenten voor een bijzonder scherpe prijs kunnen aanbieden. Om dezelfde reden vermelden we de prijzen ook op onze website, deze staan vermeld onder de rubrieken kleine tenten en grote tenten.
Plug-in
Verhuur van Zweedse tenten: originele Scandinavische Nordic tipis.
Voor onze bruiloft in festival sfeer hebben we gebruik gemaakt van de Nordic Tipi's' van Zweedse Tenten. De sfeer die deze tenten met zich meebrengen is uniek en in combinatie met de Scandinavische banken en tafels en de vuurtafels kon het feest niet meer stuk.
www.handymobile.nl
Tenten verhuur FTS Alu tenten, Etagetenten en Concerttenten.
Deze tenten worden verankerd door middel van een ijzeren pikette van 120 cm en dan opgespannen met spanbanden. In de tent bevinden zich palen. Deze tenten kan u vergelijken met circustenten. Deze tenten hebben we op een breedte van 16, 20 en 32 meter.
search engine optimisation training
Tenten voor motorcross, schoolfeesten, mosselfeesten.,
In onze verhuur vind je 4 types van deze tent terug, 12m, 15m, 20m en de verduisterde tent 20m ook wel circustent genoemd. Deze tenten zijn verlengbaar per 5m, ze zijn voordelig in prijs en worden rechtgezet onder begeleiding van 1 van onze medewerkers.
ductlessair.ca
Tentenverhuur Gentse Tenten Een Feesttent voor elk event!
OVER ONS ONZE PARTNERS. We zijn een jong en dynamisch team dat zich focust op tentenverhuur, in het bijzonder de verhuur van partytenten en elegante feesttenten, bijvoorbeeld starshades. We zijn gevestigd in Gent, maar actief over heel Oost-Vlaanderen en daarbuiten.
Tentenverhuur westerlo Dtent.
Een traditionele tent kan er gehuurd worden, maar ook zijn er bepaalde tenten beschikbaar die een elegantere look aanbieden. Er bestaan bijvoorbeeld tenten met een dak dat volledig plat is, maar ook kunnen er tenten gehuurd worden waarvan het dak hoge toppen maakt.
Circus Picolini trekt rond in Vlaanderen! Circus op school Circus op kamp Tentverhuur.
Circus Picolini heeft alvast twee tenten ter beschikking voor verhuur. Zowel voor circusevenementen als voor trouwfeesten, circuskampen, jubileumvieringen, theater, communies, Extra informatie over deze circustenten vind je hieronder terug. Voor vrije data contacteer ons vrijblijvend via het contactformulier. Deze tent heeft een binnenafmeting van 26x20meter en heeft een plaats nodig van 35m x 25m.
Circustent huren circustent verhuurt circustenten.
Festivaltenten maken de aankleding van uw festival compleet. Daarom verhuurt TOP TENTS festivaltenten die gezien mogen worden. Als één van de grotere toeleveranciers in de Benelux kunnen wij u een zeer ruim assortiment aan festival, circustenten, In de kijker. Mobiwijzer en groeneVENTscan demo.
Tentenverhuur Sniekers Bree Limburg: tent huren.
Tentenverhuur Sniekers biedt een uitgebreid gamma van kwaliteitstenten aan, zodat er voor elke gelegenheid een passende tent gezorgd kan worden. Een tent voor bij uw trouwfeest, verjaardagsfeest, communiefeest, kerstmarkt of eender welk evenement: bij ons bent u op de juiste plaats!
Prijslijst Van Doorn Tenten en partyverhuur Soest Amerfoort Utrecht.
Magazijn op afspraak Nieuwegracht 6 3763 LB Soest Telefoonnummer 035 740 0 740 Stuur een e-mail Volg ons op Prijslijst. Crossover / V.I.P. Podia / dansvloer. Eyecatchers / skydancers. Verlichting / elektra. Decoratie / aankleding. Transport / bezorgen. Webdesign by RETO Copyright 2017 Van Doorn Verhuur B.V.
Tenten regio West-Vlaanderen Tenten Vannieuwenhuyze.
Wat je ook te vieren hebt, Tenten Vannieuwenhuyze bouwt in een mum van tijd de perfecte feesttent. Groot of klein, sober of juist heel luxueus, waar en wanneer je maar wil. Bij Tenten Vannieuwenhuyze ben je steeds aan het juiste adres.
Tenten Chiro As-Niel.
Die opgezet kan worden met 123, of 4 middenpalen. 12 x 10, 12 x 15, 12 x 20 of 1225 meter. De tent is volledig voorzien van spanbanden. Op de foto staat de tent opgezet met 4 middenpalen en 3 middenstukken.

Contacteer ons