Meer resultaten voor verhuurt circustenten

verhuurt circustenten
 
Tentenverhuur Delicious Catering.
Nog op zoek naar de geschikte feesttent? Delicious verhuurt tenten voor elk evenement. In de tuin of bij u op het bedrijf. Wij bekijken samen met u welk tenttype het best past voor uw evenement, bedrijfsfeest, personeelsfeest, congres of seminarie.
https://www.vanleersum.nl/dodgepickupkopen/
Tentmoment, vroeger Europatenten genaamd, verhuurt alle soorten tenten. Gelegen in Maldegem en actief over Oost en West-Vlaanderen, de kust, enz.
Tentmoment verhuurt enkel eigen feesttenten en opslagtenten. In Maldegem beschikken we over verschillende magazijnen waarin we onze structuren en bijhorende materialen stockeren, en een afzonderlijke ruimte waarin elke tent op professionele manier wordt gereinigd en gedroogd. Wanneer een tent onze magazijnen verlaat, mag u dus altijd rekenen op een piekfijne tent!
website optimization seo
Chiro Broechem Te huur.
Wij verhuren Tenten, Bakplaten, Gasbekken, Kookpotten en Tafels en banken. Wij zijn zelf geen eigenaar van de lokalen en we kunnen ze helaas dus niet verhuren. Onze lokalen bevinden zich in het Franciscusheem achter het gildenhuis, in de Pertendonckstraat in Broechem.
Site speed
Donselaar Tenten Dé specialist in verhuur van tijdelijke accommodaties.
De zorg voor veilig werken blijft dan ook altijd een basisuitgangspunt: in ons beleid, in onze werkomgeving en in ons handelen. Prachtige tenten, ruime keuze en zeer snelle service! Een aanrader voor het huren van een tent! We werken al jaren zeer prettig samen met Donselaar Tenten!
Feesttenten huren?
Als familiebedrijf wordt er met heel lage kosten gewerkt, waardoor we u tenten voor een bijzonder scherpe prijs kunnen aanbieden. Om dezelfde reden vermelden we de prijzen ook op onze website, deze staan vermeld onder de rubrieken kleine tenten en grote tenten.
Circus Rose-Marie Malter.
Als belangrijkste circusonderneming in Vlaanderen, beperkt circus Malter zich niet uitsluitend tot het inrichten van voorstellingen. Organisatoren kunnen er terecht om tegen redelijke voorwaarden circustenten van 500 tot 10.000 plaatsen met of zonder programma te huren voor shows, tentoonstellingen, promoties, seminaris en andere evenementen.
Tenten regio West-Vlaanderen Tenten Vannieuwenhuyze.
Wat je ook te vieren hebt, Tenten Vannieuwenhuyze bouwt in een mum van tijd de perfecte feesttent. Groot of klein, sober of juist heel luxueus, waar en wanneer je maar wil. Bij Tenten Vannieuwenhuyze ben je steeds aan het juiste adres.
Verhuur Chiro t Stratje.
Meer dan alleen maar spelletjes! We verhuren een circustent met onze Chiro. Onderstaand kan u info vinden over onze circustent. Wij verhuren een circustent die tot 400 mensen kan schutten. Ideaal om onder te eten, activiteiten onder te plannen, een feest onder te geven.
Tentenverhuur westerlo Dtent.
Een traditionele tent kan er gehuurd worden, maar ook zijn er bepaalde tenten beschikbaar die een elegantere look aanbieden. Er bestaan bijvoorbeeld tenten met een dak dat volledig plat is, maar ook kunnen er tenten gehuurd worden waarvan het dak hoge toppen maakt.
Tentverhuur De Opera.
Tentverhuur De Opera verhuurt tenten voor feestelijke evenementen en speciale gelegenheden. In 1985 zijn we kleinschalig begonnen met het verhuren van één festivaltent. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met zes prachtige nostalgische tenten die op vele festivals en evenementen schitteren.
Eurocircus Tentenverhuur Tent Huren 300 tot 60.000 personen.
Zo zijn we flexibel en een echte totaalpartner in de verhuur van spectaculaire en grote tenten voor 300 tot 60.000 personen. Het is dan ook niet voor niets dat vele grote feesten, festivals, circus tours en evenementen vertrouwen op Eurocircus Tentenverhuur.
Artiesten Verhuur/tenten Pagina 1.
CIRCUS ROSE-MARIE MALTER. Organisatoren kunnen tegen redelijke voorwaarden circustenten van 500 tot 10.000 plaatsen met of zonder programma met of zonder programma te huren voor shows, tentoonstellingen, promoties, seminaris en andere evenementen. De tenten werden onder andere gebruikt voor: Samson Gert Zomertourn.

Contacteer ons