Resultaten voor verhuurt circustenten

verhuurt circustenten
 
Tentmoment, vroeger Europatenten genaamd, verhuurt alle soorten tenten. Gelegen in Maldegem en actief over Oost en West-Vlaanderen, de kust, enz.
Tentmoment verhuurt enkel eigen feesttenten en opslagtenten. In Maldegem beschikken we over verschillende magazijnen waarin we onze structuren en bijhorende materialen stockeren, en een afzonderlijke ruimte waarin elke tent op professionele manier wordt gereinigd en gedroogd. Wanneer een tent onze magazijnen verlaat, mag u dus altijd rekenen op een piekfijne tent!
lening aanvragen
Praktisch Moss Events, verhuur en verkoop van stretchtenten in België en Nederland.
Onze tenten zijn beschikbaar in verschillende groottes en zijn voorzien van een modulair koppeling systeem om de tenten te koppelen en zo de capaciteit te verhogen. Dit geeft u meer flexibiliteit. Dankzij de nieuwe lastechnieken kunnen we u waterdichte stretchtenten aanbieden, zelfs op de naden!
search engine optimisation
Donselaar Tenten Dé specialist in verhuur van tijdelijke accommodaties.
Dé specialist in verhuur van tijdelijke accommodaties voor festivals, zakelijke evenementen en bedrijfsoplossingen. Wij leveren mooie kwaliteitstenten op maat, passend bij jouw wensen. Onze specialisten vertellen je graag alles over de mogelijkheden, beantwoorden al je vragen en helpen je met het samenstellen van jouw tent op maat.
Keyboost United Kingdom
Welkom bij DWC.
marketing
DOK Tentenverhuur Constructie Decors Kunst Evenementen.
theaterdecors, televisiedecors, kunstwerken in de openbare ruimte, theatertenten, spiegeltenten, circustenten en festivaltenten. De verschillende sectoren waarbinnen wij aktief zijn vragen om een hoge mate van samenwerking tussen opdrachtgever en uitvoerende. Er wordt gewerkt vanaf tekening maar ook aan de hand van schetsen en maquettes.
SEO Page Optimizer France
Verhuur circustenten en decoraties Back Stage Kitty Hagen Events.
Verhuur circustenten en decoraties. Verhuur circustenten en decoraties. Back Stage Kitty Hagen Events verhuurt circustenten, partytenten en bijzondere tenten voor sfeerfeesten. Circus en partytenten zijn in diverse afmetingen leverbaar. Informeert u bij ons naar de prijzen, wij geven u een offerte op maat.
google anmelden
Artiesten Verhuur/tenten Pagina 1.
CIRCUS ROSE-MARIE MALTER. Organisatoren kunnen tegen redelijke voorwaarden circustenten van 500 tot 10.000 plaatsen met of zonder programma met of zonder programma te huren voor shows, tentoonstellingen, promoties, seminaris en andere evenementen. De tenten werden onder andere gebruikt voor: Samson Gert Zomertourn.
Tenten regio West-Vlaanderen Tenten Vannieuwenhuyze.
Wat je ook te vieren hebt, Tenten Vannieuwenhuyze bouwt in een mum van tijd de perfecte feesttent. Groot of klein, sober of juist heel luxueus, waar en wanneer je maar wil. Bij Tenten Vannieuwenhuyze ben je steeds aan het juiste adres.
Circus Boltini: Circusdieren, circusartiesten circustenten.
Wilt u meer weten over de verhuur van circustenten, circusartiesten en circusdieren? Neem contact met ons op door te bellen naar 035 694 5356, te mailen naar info@boltini.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag van dienst. De circustenten van Boltini.
Steenge Tenten Home.
GROOT ASSORTIMENT TENTEN VOOR ELK EVENEMENT. Bij ons bent u als organisatie of particulier aan een vertrouwd adres om uw gasten en bezoekers optimaal te laten genieten van uw evenement; hoe groot of bescheiden dat ook is. PODIUMKAPPEN IN VERSCHILLENDE SOORTEN EN MATEN. Steenge verhuurt podiumkappen in de maten van 5 meter breed tot 25 meter vrije ontspanning.
verhuur Circusplaneet.
Onze tent is geschikt voor verschillende circusprojecten zoals circuskampen, workshops en voorstellingen. Daarnaast is de verhuur van onze tent ook ideaal voor gezelschappen en organisaties uit andere disciplines van de podiumkunsten voor voorstellingen en projecten. Afmetingen: ellipsvorm van 105m, op 14m.
Intertent Tent huren Tenten verhuur.
Naast rechte stukken zijn er ook bochtsegmenten, zodat een ruimte optimaal kan. De Stretch Tent ziet er bijzonder uit en is een goede keuze bij privégelegenheden, zakelijke evenementen en publieke manifestaties. De Stretch Tent is elegant, natuurlijk en bestaat uit een flexibele stretch stof die wordt ondersteund door Eucalyptus houten palen.

Contacteer ons