Op zoek naar verhuurt circustenten?

verhuurt circustenten
 
Fiesta Rent Tentverhuur.
Wij bieden onze klanten een goede service en eerlijke prijzen. Bij Fiesta-rent kan u terecht voor kleine of grote feesten, voor 1 stoel of 100 stoelen, voor 5 borden of 500 borden, voor een kleine tent of een grote evenementen tent.
Tenten Chiro Blanden.
Dome iglo-vormig: diameter 15m, hoogte 6m niet tijdens wintermaanden. Omdat deze tent uit 3 grote delen bestaat, is het moeilijk voor ons om deze in één rit te vervoeren, de huur van deze opblaasbare tent bedraagt daarom 500 euro inclusief grondzeil.
verhuur Circusplaneet.
Onze tent is geschikt voor verschillende circusprojecten zoals circuskampen, workshops en voorstellingen. Daarnaast is de verhuur van onze tent ook ideaal voor gezelschappen en organisaties uit andere disciplines van de podiumkunsten voor voorstellingen en projecten. Afmetingen: ellipsvorm van 105m, op 14m.
Verhuur Cirque Moustache.
Cirque Moustache verhuurt veel verschillende onderdelen van het circus. Een heuse ronde circustent. Neem voor meer informatie even contact op en we helpen graag meedenken! Een klassieke pipowagen die met of zonder kassaramen gebruikt kan worden. Ook te huur met suikerspinmachine.
SHELTERS tent verhuur.
SHELTERS verhuurt tenten tussen 36m en 300m. Kleine tenten worden vaak gebruikt voor de overkapping van een foodstand, een bar of een kleine dj booth. Grote overkappingen worden meestal gebruikt om uw genodigden uit de regen te houden of simpelweg als eyecatcher voor uw bedrijfsevent.
Krekels promotiemateriaal tenten vlaggen banners Lokeren.
Met meer dan 19 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in promotiemateriaal voor indoor en outdoor toepassingen zoals tenten vlaggen en banners, maar ook materiaal voor beurzen of showrooms zoals pop up wanden, roll-ups, tentoonstellingspanelen. Krekels ontwikkelde zich tot de totale promotie-specialist van gedrukte tenten in alle mogelijke formaten, beachvlaggen, banners, displays en presentatie wanden.
Verhuur alle soorten tenten en accessoires voor uw tentinrichting tentverhuur Tentmoment Maldegem.
Tentmoment verhuurt enkel eigen feesttenten en opslagtenten. In Maldegem beschikken we over verschillende magazijnen waarin we onze structuren en bijhorende materialen stockeren, en een afzonderlijke ruimte waarin elke tent op professionele manier wordt gereinigd en gedroogd. Wanneer een tent onze magazijnen verlaat, mag u dus altijd rekenen op een piekfijne tent!
Eurocircus Tentenverhuur Tent Huren 300 tot 60.000 personen.
Zo zijn we flexibel en een echte totaalpartner in de verhuur van spectaculaire en grote tenten voor 300 tot 60.000 personen. Het is dan ook niet voor niets dat vele grote feesten, festivals, circus tours en evenementen vertrouwen op Eurocircus Tentenverhuur.
Vogelzang Tent Horecaverhuur Donkerbroek.
Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring met het verhuren van tenten en bijbehorende inrichting. We verhuren verschillende soorten tenten zoals legertenten, spantenten, frametenten en pagodetenten. U kunt bij ons terecht voor een tent voor elk feest, kamp of evenement.
TENT HUREN tent huur ronde tent huren.
verhuur van tenten. grote tent huren. springkasteel huren dendermonde. Resultaten voor ronde tent huren. ronde tent huren. Ronde pagode tent met 10 meter doorsnede Partytentverhuur-Twente. Pagode rond 10 meter doorsnede tent huren Partytentverhuur Enschede en Almelo. Deze grote ronde pagode tent is uniek in zijn aanzien.
Materialenbank Scouts en Gidsen Vlaanderen.
Tenten en shelters. altijd, behalve laatste week van juli en 2 eerste weken van augustus. tenten 5 x 10. Tenten en shelters. altijd, behalve laatste week van juli en 2 eerste weken van augustus. eetshelters, vuurshelters, grondzeilen. Tenten en shelters.
Tentenverhuur westerlo Dtent.
Ook kan je de vorm van een tent kiezen: vierkantig, rechthoekig, rond, enzovoort. Je kan er zelfs voor kiezen om meerdere tenten op te stellen. Je ziet het meteen: er zijn zo veel verschillende configuraties mogelijk bij het huren van een tent! Een andere reden voor het huren van een tent, is de privacy ervan. Jouw gasten, en natuurlijk ook jijzelf, kunnen genieten van een persoonlijke levenssfeer. Ongeacht hoeveel toeschouwers er zijn, je merkt dit niet eens op omdat je jezelf achter de muren van de tent bevindt. Hierdoor kan je genieten van een privaat evenement. Een erg goede reden om een tent te verhuren, is de beschutting ervan. Of het nu warm of koud is, of het regent of niet: een tent geeft een goede bescherming tegen elk soort weer. Heb jij interesse in tentenverhuur westerlo?

Contacteer ons