Meer resultaten voor oude circustent te koop

oude circustent te koop
 
Vogelzang Tent Horecaverhuur Donkerbroek.
Laatste project Projecten. Wij verzorgden voor een bruiloft de tenten alle toebehoren van stoel tot bar en van tafellinnen tot glaswerk. Geeft u een feest? Wij staan u graag persoonlijk te woord, u kunt ons bereiken op het onderstaande telefoonnummer.
tenten te koop
Circustenten.
Een standaardset om te huren: loopbal, loopton, kabel, éénwielers, balletjes, bordjes, diabolos, flowersticks, pois. Indien gewenst kan u nadien materiaal tweedehands kopen om zo verder te oefenen. Contacteer ons gerust voor uw bestellingen. Verhuur en Verkoop circusmateriaal. CIRCUSTENT 12 x 18m gloednieuw!
tenten te koop
DOK.
DOKANO YAKU zoeken mensen in zwembroek zondag 12.08. Een bende enthousiaste DOKbewoners maakt dit jaar nog van de Oude Dokken een grote levendige zwempartij. Kom in zwemoutfit naar DOK en geniet van het water! Op DOK zeefdrukken we onze eigenste DOKhanddoeken, en die zijn vanaf nu online te koop!
drone
Verhuur Cirque Moustache.
Cirque Moustache verhuurt veel verschillende onderdelen van het circus. Een heuse ronde circustent. Neem voor meer informatie even contact op en we helpen graag meedenken! Een klassieke pipowagen die met of zonder kassaramen gebruikt kan worden. Ook te huur met suikerspinmachine.
persoonlijke leningen
Diverse prijzenn.
en te bespreken! MET TENT: OP UW EIGEN VOORZIENE LOCATIE! Voor schoolfeesten bvb.: Met mogelijkheid ook andere activiteiten in de tent. Beschikbare kinderstoeltjes 250. Beschikbare volwassen stoelen 250. TOTALE UITKOOPSOMMEN, VOORSTELLINGEN INBEGREPEN! VERHUUR VAN CIRCUSTENT MATERIAAL. Grootte tent 18 op 26 28 meter.
Circustent huren.
Deze bijzondere circustent is de laatste jaren veel gehuurd voor bedrijfsevenementen, theater en circusvoorstellingen, lezingen etc. Met zijn prachtige grijze kleur van buiten, waarbij de zijkanten met licht en donker blauwe strepen zijn versierd, is het een UNIEKE kleine circustent voor allerlei soorten evenementen. Bij Van Ham dus! Deze tent is 16.5 m in doorsnede. De tent is helemaal rond. Daarnaast is de tent ook optioneel te verlengen met een tussenstuk van 11 m lang zodat het een ovale tent wordt van 16.5 m breed en 27.5 m lang met volledig ronde koppen.
bol.com Bumba Circus Speeltent.
Uitgever: Studio 100. De leuke circustent van Bumba bij jou thuis! Staat in een wip op elke plek waar jij het wil. Fantastisch om alleen in te spelen of samen met je vriendjes. Handig om je speelgoed in op te bergen.
Verhuur Circustent Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Voor zaken als verhuur circustent, circustenten, circustent huren, verhuur circustenten, circustenten huren, circustent verhuur, circus tent huren, circustent, hoef je dus echt niet verder te zoeken.
Circustenten Te Koop Zoeken.nl.
te lang te koop. te 2800 te koop. koop huizen te koop. te ruil te koop. te koop te diest. te koop te hulste. huis te koop te. Materialen Megatent, compleet kerstcircus te koop. Circuspiste, circustent, circusingang, circustribunes en andere circuselementen te koop.
Goos Online Website Webshop Online marketing.
Door onze unieke aanpak ontstaat er geen ruis op de lijn. Jullie weten veel van jullie vakgebied, wij weten veel van digitaal en online marketing. Wat jouw uitdagingen ook zijn, wij tackelen ze doelgericht met slimme oplossingen. Hierbij is maatwerk onze standaard.
Gezinscamping in Nederland met circus in de zomervakantie Recreatiepark Samoza.
Ieder jaar ontvangen we een circus op Samoza en dit jaar is dat het Freiwalds Menagerie Circu s. S middags kunnen de kinderen met het recreatieteam zelf als een echte circusartiest in de grote circustent ervaren hoe het is om in het circus te werken en beide avonden zal het circus om 19.00 uur een prachtige voorstelling geven.
Nostalgische tent verhuur.
De huurder dient zorg te dragen voor alle vergunningen die nodig zijn voor het plaatsen van de Bumperstage tenten op de afgesproken locatie. De afmetingen van de locatie dienen ruim voldoende te zijn voor het plaatsen van de Bumperstage tenten.

Contacteer ons