Resultaten voor huur circustent

huur circustent

Spantenten verhuur spantenten voor tuinfeesten, bruiloften, etc. De Tentenboer.
innen feestverhuur de Tentenboer zijn er verschillende soorten spantenten te huur. Een spantent is een ideale tent voor bijvoorbeeld uw bruiloft, tuinfeest, evenement etc. De spantenten hebben een vorm van een circustent en geven hierdoor een nette en sfeervolle uitstraling.
partyverhuur
Tentenverhuur Sniekers Bree Limburg: tent huren.
Tentenverhuur Sniekers biedt een uitgebreid gamma van kwaliteitstenten aan, zodat er voor elke gelegenheid een passende tent gezorgd kan worden. Een tent voor bij uw trouwfeest, verjaardagsfeest, communiefeest, kerstmarkt of eender welk evenement: bij ons bent u op de juiste plaats!
Tenten voor motorcross, schoolfeesten, mosselfeesten.,
In onze verhuur vind je 4 types van deze tent terug, 12m, 15m, 20m en de verduisterde tent 20m ook wel circustent genoemd. Deze tenten zijn verlengbaar per 5m, ze zijn voordelig in prijs en worden rechtgezet onder begeleiding van 1 van onze medewerkers.
Partytenten en tenten Feestcentrale.nl.
Partytent 8 x 4 meter. btw 77.44 incl. Circus, Ciructent huren Arnhem, Partytent huren Arnhem, Tent huren Arnhem. Circustent doorsnee 11 meter. btw 695.75 incl. 50 jaar, Berber Tent Huren Arnhem, Feest, Party, Partytent huren Arnhem, Tent huren Arnhem, Verjaardag.
Circus huren Circus Sijm.
Circustent huren.
Circustent huren: flexibel en volledig. Dankzij ons eigen transport, onze eigen heftrucks en stoomvoorziening kunnen wij flexibel, efficiënt en voordelig leveren. Vaste prijzen voor onze circustenten vindt u niet op onze site omdat wij u een scherp aanbod op maat doen. De prijs is afhankelijk van transportkosten, eventuele combinatie van meerdere tenten en de duur van het evenement.
Centraal in Circus Village staat het CIRCUS PALACE opgesteld. Circus Palace is een luxueuze, nostalgische circustent met al het comfort van een moderne eventlocatie. Circus Palace staat midden in de riante CIRCUS GARDENS, een sfeervolle buitenlocatie voor spel en catering.
Vogelzang Tent Horecaverhuur Donkerbroek.
Met de vorm van een circustent hebben onze spantenten een nette en sfeervolle uitstraling en zijn geschikt als feesttent voor elke gelegenheid. Wij zijn voor spantenten in het bezit van de bijbehorende brandveiligheidcertificaten en plattegronden, welke vaak nodig zijn voor de aanvraag van vergunningen.
Locaties De Schorre.
In De Schorre kun je outdoor terreinen huren voor grote openluchtevenementen maar ook feestzalen en vergaderruimtes. Uiteraard zijn er verschillende combinaties mogelijk. Meer informatie en offerteaanvragen. Contacteer onze coördinator Event Service om ter plaatse te komen kijken naar de locaties of vraag vrijblijvend een offerte.
Circus Zanzara verhuur.
Circustent 19 x 1350, meter hoogte 6 meter verduistert. Circustent tent 24 x 22 meter hoogte 7 meter verduistert. Halfronde houten tribune Capaciteit 450 personen doorsnede / 22 meter. kan ook in losse delen of recht gebouwt worden. Circus bar 4 x 4 meter in voortent. Vanzelf sprekend is ons circus in zijn geheel te huur maar er zijn natuurlijk ook div.
Tentenverhuur Deforche Huur uw tent Feesten Events.
Tentenverhuur Deforche FESTIVAL, PRIVÉFEEST OF TIJDELIJKE OPSLAG? 0478 43 32 97. Voor alle aanvullende informatie zijn we altijd bereikbaar. BE 0558 859 560. Uw evenement in onze tenten. Welkom op de site van tentenverhuur Deforche. We verhuren allerlei tenten in België Zuid-Nederland. U kunt voor elke gelegenhied op ons rekenen. In ons gamma beschikken we over span en kadertenten tot grote concerttenten. Voor ons is elke klant gelijk, groot of klein. Iedereen verdient de beste service. We staan dan ook altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. We hopen u te mogen begroeten op uw volgende evenement. Wij houden er aan stipt op de afspraak te zijn. Veilig en snel bouwen is onze grootste troef. Uw spantent van 20 x 40m met vloer plaatsen we in 2 uur. Tentenverhuur Deforche is uitgerust om u op een perfecte manier te helpen met de organisatie van uw feest, concert of beurs.
springkasteel huren antwerpen huis te huur antwerpen Circustent huren.
U kan met een gerust hart uw project aan ons toevertrouwen, ook als het gaat over de aankleding en complete afwerking. Kwaliteit en service. Bij onze tentenverhuur staan service en kwaliteit centraal. We leveren enkel kwaliteitstenten en leveren service voor, tijdens en na het plaatsen van uw tent. Vanaf de opbouw tot de aankleding kan u beroep doen op ons! Bij een tent huren komt er veel logistiek kijken. Circustent huren Circus Boltini. Circustent huren met diameter van 10 meter. Circustent huren met diameter van 16 meter. Circustent huren met diameter van 30 meter. Circustent huren met diameter van 50 meter. Circustent huren met diameter van 70 meter. Circustent huren met diameter van 90 meter. groot 16.5 m circustent. Een kleine intieme circustent huren.