Meer resultaten voor Spantent circustent

Spantent circustent

Circustent huren 36 meter Circus Boltini Circus Boltini.
Huur deze witte circustent voor uw festival of evenement. Deze grote ronde witte spantent trekt snel de aandacht door de hagelwitte kleur en zijn grootte. De tent is zeer geschikt voor een evenement of een circusvoorstelling. De tent biedt onderdak aan 2.250 personen.
Circustent Tenten 2dehands.be.
2 zoekertjes voor circustent." Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. Overige tenten 2. Zoek verder in Zoek verder in Zoek verder in. Overige tenten 2. Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. van tot OK. Ja 2 Ja 2. Gebruikt 2 Gebruikt 2. Toon Zoekertjes 2. datum recent datum recent. Ook hier staan met uw zoekertje? Als chiro verhuren wij onze spatent. Deze spantent heeft een breedte van 12m en kan worden opgebouwd vanaf 10m lengte.
seo copywriting
Tenten Chiro As-Niel.
Selecteer een pagina. Feesttent, Spantent, Circustent.: Op zoek naar een grote tent? Onze spantent, de wit gele is ook te huur voor bivakken, feestenkampen., Het is een tent van 12 x 20 meter. Die opgezet kan worden met 12, of 3 middenpalen.
Verhuur Chiro t Stratje.
Meer dan alleen maar spelletjes! We verhuren een circustent met onze Chiro. Onderstaand kan u info vinden over onze circustent. Wij verhuren een circustent die tot 400 mensen kan schutten. Ideaal om onder te eten, activiteiten onder te plannen, een feest onder te geven.
Concerttenten.
Concerttent of spantent is de voorloper van alle tenten. Dit type tent kan enkel worden geplaatst op een zachte ondergrond. Deze tenten worden verankerd door middel van een ijzeren pikette van 120 cm en dan opgespannen met spanbanden. In de tent bevinden zich palen.
Circustent Spantent en Aluhal Vergelijking Tentenverhuur.nl.
Mocht u de tenthal langer of korter nodig hebben is dit eenvoudig te regelen. Een circustent of spantent is leverbaar vanaf 400 m tot 5.000 m en biedt bij grotere oppervlakte ruimte aan duizenden mensen. De huurperiode van een circustent is flexibel.
Afmetingen spantenten Eurocircus.
Deze tent heeft een zijhoogte van 25, meter, is rood van buiten en blauw niet lichtdoorlatend van binnen. Diameter Masten Vorm Oppervlakte Capaciteit. 2 Masten 7 meter hoog. 201 m 2. 12 x 18 t/m 27 meter. Deze tent heeft een zijhoogte van 3.80 meter. De nokhoogte van deze spantent is 7 meter.
Tentenverhuur Deforche: Huur uw tent.
Veilig en snel bouwen is onze grootste troef. Uw spantent van 20 x 40m met vloer plaatsen we in 2 uur. Huur uw tent. Huur uw tent. Vul hier je persoonlijke gegevens in. Kies uw tent. Vink hieronder aan welke tent je kiest.