Zoeken naar circustent

circustent
 
Verhuur van onze circustent/spantent Chiro Jokadi.
Meestel voorziet je evenement zelf een verzekering voor de schade, maar als dit niet het geval is het sterk aan te raden een verzekering te nemen. gsm: 0499 17 02 41. gsm: 0468 20 51 00. gsm: 0479 74 50 21. Deze kan je per mail aanvragen. In het verleden verhuurden we ook tafels en banken. Dit doen we niet meer! Ook voor andere tenten of lokalen kan je niet bij ons terecht. Het enige wat we verhuren is onze circustent. In januari, juni, juli en augustus verhuren we onze tent NIET!
kinderfeestje
Circustent huren.
Daarnaast is de tent ook optioneel te verlengen met een tussenstuk van 11 m lang zodat het een ovale tent wordt van 16.5 m breed en 27.5 m lang met volledig ronde koppen. De tent heeft een grijs dak en licht en donkerblauw gestreepte zijkanten. We spreken over een zijkanthoogte van maar liefst 3 meter en een riggingcapaciteit van 100 kg/mast. De te huren circustent bezit een prachtige nokhoogte van 7 m tussen de masten. Daarom zijn ook bij deze tent de mogelijkheden nagenoeg oneindig. Van binnen is het dak van de tent zwart/grijs met gele strepen, de zijkanten zijn ook gestreept zoals aan de buitenzijde en grotendeels verduisterd, waardoor met licht, lasers, video enz. ook overdag een grandioze show neergezet kan worden. Doordat de tent rond is, is het een perfecte tent voor een kleine circus of theatervoorstelling. De tent voorzien van tribunes is geen probleem. De tent wordt volledig voorzien van vlondervloer geleverd. De zijkanten zijn bij elke zijpaal los te maken en oprolbaar tot 3 m.
kinderfeestje
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: circustent. c i rcustent de; vm; meervoud: circustenten 1 grote, ronde of ovale tent met naar het midden oplopend dak, geschikt voor circusvoorstellingen. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?
tenten
Circustent Zelfgemaakte kaarten, Kaarten, Zelfgemaakt.
https://www.blitzzco.be/product-categorie/verhuur-tenten-en-feestmateriaal/verhuur-springkastelen/huren-springkastelen/
Circustent huren Alles over het huren van Tenten.
Sign In Sign Up. 32 495/21 45 83 info@seobureau.be. Alles over het huren van Tenten. Exclusieve stretch en sailcloth tenten voor uw event. Tentenverhuur van de allerbeste kwaliteit op de markt. Service van uitmuntende kwaliteit. Elk feestje is een ander beestje. Daarom heb je bij Circustent huren keuze uit verschillende feestpakketten: Kidspakket, Feestpakket, Regular receptiepakket, Starshade receptiepakket, Dinnerpakket en Pakket op maat. Daardoor huur jij de feesttent en het feestmateriaal precies op maat van jouw feest én budget. Circustent huren voor feestjes van formaat. Zoek je een tent om te huren?
Circustent huren.
Een kleine intieme circustent huren. Deze bijzondere circustent is de laatste jaren veel gehuurd voor bedrijfsevenementen, theater en circusvoorstellingen, lezingen etc. Met zijn prachtige grijze kleur van buiten, waarbij de zijkanten met licht en donker blauwe strepen zijn versierd, is het een UNIEKE kleine circustent voor allerlei soorten evenementen.
Opmerkelijk: 100 jaar geleden stortte er een circustent in op de Markt indebuurt Gouda.
We kunnen het ons nu niet voorstellen, maar vroeger stond er weleens een circustent op de Markt van Gouda. Clowns, acrobaten, tropische dieren het was echt een spektakel toentertijd. Op 30 augustus 1919 ging het mis: door een storm stortte de hele circustent in.
Esens schoolfeest in circustent wordt om meer dan één reden uniek nieuws uit Diksmuide.
Enkele weken terug stond de circustent van Picolini bij de GO-school aan de Grauwe Broedersstraat. Daar zorgden de leerlingen voor enkele talrijk bijgewoonde spetterende optredens. En sinds deze week staat deze blauwe circustent op de weide achter OC Ingelram in Esen.
Circustent: vertaling Nederlands Engels.
Uitgebreide vertaling voor circustent Nederlands in het Engels. circustent: Woord en zin splitter gebruikt. tent: booth; tent. Computer vertaling door derden.: Uitgebreide vertaling voor circustent Engels in het Nederlands. circustent: Woord en zin splitter gebruikt. circus: circus; piste; wielerbaan. Spelling Suggesties voor: circustent.
In een circustent Muziekweb.
Vind Zoeken in de bijzondere collectie: klassieke lp's.' In een circustent. Alle media 2. Alle media 2. 1-2 van 2 Songs. In een circustent. Het grote liedjesboek. Het Grote Liedjesboek. In een circustent. Het grote liedjesboek; vol.1: dikke dikke olifant.
Circustent.
Vrienden van CircusKunst. Circus Kunst Leave a Comment. Leave a Reply Cancel reply. Your email address will not be published. Required fields are marked. Stem op CircusKunst! Zomercircus Barendrecht van 26-8 gaat niet door! Zomercircus Oosterhout gaat van start! Kennen jullie Liza al?
Circustent huren.
Wij hebben een uitgebreid aanbod circustenten en zijn gespecialiseerd in verhuur van alle soorten grote tenten. Onze circustenten zijn uit te breiden met tussenstukken zodat wij ronde, ovale, langwerpige of vierkante circustenten kunnen leveren met capaciteit vanaf 300 tot 60.000 personen. Al onze circustenten worden volgens de Europese DIN normen geleverd. Bekijk ons aanbod tenten. Circustent compleet met houten vloer. Wij verzorgen de opbouw en afbouw van de circustenten. De circustenten kunnen allemaal met of zonder houten vloer geleverd worden. De tenten zijn niet lichtdoorlatend voor een fantastische circussfeer! Grote circustenten, volledig in circussfeer. Circustent huren: flexibel en volledig. Dankzij ons eigen transport, onze eigen heftrucks en stoomvoorziening kunnen wij flexibel, efficiënt en voordelig leveren. Vaste prijzen voor onze circustenten vindt u niet op onze site omdat wij u een scherp aanbod op maat doen. De prijs is afhankelijk van transportkosten, eventuele combinatie van meerdere tenten en de duur van het evenement.

Contacteer ons