Meer resultaten voor festival tent huren

festival tent huren
 
Achtergelaten kampeerspullen op Tomorrowland binnenkort te huur Tomorrowland Showbizz HLN.
Ik laat ook altijd een splinternieuwe tent en matras achter. Niet uit luiheid maar eerder als een win-win situatie, ik moet er niet met sleuren, en de minder bedeelden uit de jeugdbeweging hebben er een splinter nieuwe tent en luchtmatras bij gratis en voor niets!
festival tent verhuur
Tentenverhuur 2VRent.
Verschillende types tenten. Als specialist in tentenverhuur geven wij wat tips met welke tent bij welk feest hoort, en welke accessoires zoals tentvloeren en materialen u mogelijks nodig hebt. Dome tenten huren. De crossover tent is een tent die geschikt is voor indoor beurzen en outdoor evenementen.
verwarmde partytent huren
Festival tenten huren Koppen Tentenverhuur.
Met een bannerframe kunt u uw festivaltenten voorzien van banners en met een bar barrier maakt u van uw festivaltenten eenvoudig bar tenten. Tevens plaatsen wij tentvloeren, zodat men geen last zal hebben van een drassige of ongelijke ondergrond. Festival tenten huren doet u dus bij Koppen Tentenverhuur.
mensen inhuren voor feest
Delta Tenten Kessel Tentenverhuur op maat over heel Europa.
Wenst u de tent te verwarmen in koude dagen? Geen probleem wij zorgen voor de gepaste verwarming. Onze eigen zeilmakerij maakt in de kortste tijd u tent op maat, voortent of zeil voor alle doeleinden u kan het zo gek niet bedenken.Wij gaan geen uitdaging uit de weg!
luxe tent
Tentverhuur voor uw sportevenement, teamuitje of festival.
Wanneer u de groepstenten in grote aantallen of voor jaarlijks terugkerende evenementen huurt, kunnen wij u een voordelig aanbod doen. Neem v rijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij bieden een ruim assortiment aan gecertificeerde groepstenten, ideal voor uw festival, evenement of groepsactiviteit. Een groepstent huren.
VERHUUR FEESTTENTEN
Festivaltenten verhuur Olijslagers.
En of u nu één dag een tent wilt huren, een heel weekend of zelfs een langere periode gebruik wilt maken van een tent: bij ons kan het allemaal. Kom voor festivaltenten verhuur naar Olijslagers Tentenverhuur. Met het variërende Nederlandse weer is het prettig om tijdens een festival beschermd te zijn tegen de regen of tegen de zon.
macbook pro
Peeters Tentenverhuur.
Ons bedrijf hecht daarom ook heel veel belang aan veiligheid: wij bouwen al onze tenten volgens de voorschriften en hebben op alle tenten een stabiliteitskeurig windberekening volgens.: de europese norm EN 13782 tempory structures Tents Safety. Kortom bent u opzoek naar een goede tent voor uw evenement, zoek dan niet verder maar vraag gewoon een offerte aan!
dakwerken kontich
Festival tent huren Tent4Rent.nl.
Onze Tenten voor Verhuur. Festival tent huren? Festivals zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn hele grote festivals zoals Mysteryland, maar er zijn ook kleinere festivals. Wat alle festivals in ieder geval gemeen hebben is dat zij vaak een tijdelijk onderkomen vormen voor hun gasten.
partyverhuur
XL-Rent: alles te huur voor partytenten, kadertenten, pagodetenten, vloeren, bouwhekken, podiums, tribunes in Denderleeuw en Oost-Vlaanderen.
Doordat wij een jong bedrijf zijn en wij alles in eigen beheer houden kunnen wij u dan ook perfect begeleiden bij de keuze van de gepaste tent voor uw evenement. Mede hierdoor kunnen wij u steeds de goedkoopste oplossing bieden voor al uw evenementen.
luxe partytent
TenTop Professionele festivaltent huren.
Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat uw festival tent vakkundig op en afgebouwd wordt. Het is ook mogelijk om extra entree-tenten te koppelen of los bij te huren. Voor een compleet festival verhuren wij ook speciale rokers of VIP tenten.
feestverhuur
Kerkhofs Tent Renting Voor elke event de juiste tent. Facebook. Instagram. LinkedIn.
De tent is helderwit en het dakzeil dat om en om wel en niet-lichtdoorlatend is, geeft het geheel een unieke uitstraling en zorgt voor een speciaal effect bij het uitlichten van de tent. Deze tent heeft een oppervlakte van maar liefst 137m2 met een 8 meter hoge mast.
verhuur tenten limburg
Brandwacht Tenten bouw en verhuur voor festivals.

Contacteer ons