Op zoek naar tent met vloer huren?

tent met vloer huren
 
Vloer Tentenverhuur Starshade Pagodetenten Stretchtenten feesttenten.
Het is niet altijd nodig om een legvloer bij uw tent te huren. Bij regenachtig weer of op een mooi gazon is het echter vaak aangewezen er toch een te leggen. Op die manier spaart u uw gazon en vermijdt u dat er modderige toestanden ontstaan. Bovendien zorgt een houten vloer s avonds voor minder afkoeling in de tent. Gezien het een houten legvloer betreft is het belangrijk dat de ondergrond mooi vlak is, zonder al teveel oneffenheden dus. Onze houten legvloer komt op 4/m excl.BTW door ons geplaatst. Deze prijs is enkel geldig wanneer wij met onze vracht en aanhangwagen tot vlakbij de plaats kunnen rijden waar de vloer moet komen.
feesttent
De juiste tentvloer huren voor uw evenement.
We leggen de vloer neer en breken deze af op het moment dat u dat wenst. U heeft er geen omkijken meer naar! Wij hebben een zeer ervaren plaatsingsdienst die al vele uitdagingen tot een goed einde heeft gebracht. Tentvloer huren bij GBS tenten. Heeft u interesse om een tentvloer te huren bij GBS tenten? Contacteer ons gerust. Wij horen graag uw wensen om af te stemmen op welke manier we dit kunnen invullen. We staan graag voor u klaar. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom om naar ons toe te komen en de opties te bekijken als u een tentvloer wilt huren. Wij zijn gevestigd aan de Korte Watertorenstraat 2 in Hamont. Wenst u een van onze tenten te huren of een zeil te laten maken? Stel hier je vraag of vraag een vrijblijvende offerte aan. Bezig met versturen. Tentenbedrijf GBS Hamont NV. Korte Watertorenstraat 2 3930 Hamont-Achel. Tel: 32011.44.51.74 GSM: 320473.67.91.52. E-mail: info@gbstenten.be BE 0411.623.359. Copyrights 2017 Disclaimer Privacy Policy RCWebdesign. De juiste tentvloer huren voor uw evenement. De perfecte tent voor uw evenement.
spaar
Welkom 2VRent.
Na akkoord plannen we samen de opbouw en afbouw van uw tent. Op het afgesproken tijdstip realiseren onze professionele medewerkers uw project. Wij zorgen voor het decor van uw mooiste herinneringen! Snelle levering en plaasting. VERHUUR VAN UNIEKE EN. OVER 2V RENT. 2VRent gedurende 7 jaar uitgegroeid tot een professioneel familiebedrijf met focus op service en vernieuwende concepten.
Daikin's
Tentvloer Tent 2dehands.be.
Waarom een tentvloer huren? Geen last van modder De ondergrond is beschermt Geeft een sfeervolle look Een stabielere ondergrond Wij he. 22 maart 2018 2153: Kruibeke. verschillende tenten te huur. Te huur bij sxt-events tent 5x6, 4x10, 6x12 6x24, of 12x12 beschikbaar bij sxt-events tevens kunnen wij de tenten uitrusten met tentvloer en v. 21 maart 2018 1041: Lier. tentvloer te huur afmetingen panelen: 3m x 0.5 m 1.5m x 0.5m 1m x 0.5 m prijs geleverd 2.5euro/m prijs geleverd en geplaatst 4 euro/m. 21 maart 2018 1041: Lier. tentvloer te huur. tentvloer te huur vloer 8x4 /5x10.
soorten tenten
Kerkhofs Tent Renting Voor elk event de juiste tent.
Door het gebruik van een 6-hoekvorm is het oppervlak vergroot naar maar liefst 65m. De tent is helderwit, niet-licht doorlatend en op alle mogelijke manieren schakelbaar met andere tenten uit het Luxe Party Gamma. Met de bijpassende houten vloer kunt u het oppervlak maximaal benutten.
partytent 4x8
Tent vloer Overig 2dehands.be.
Pagodetent 6m x 6m met planken vloer. Pagodetent 6m x 6m Zeer goede staat Planken vloer: 36m Bekijk zeker ook mijn andere zoekertjes voor groot aantal tafels, stoelen, partytafels. 17 juni 2018 1159: Pepingen. PVC tentvloer te huur. Ideaal voor op gras, vochtigere plaatsen, zand, tentvloer, evenementen PVC tentvloer die naadloos aan elkaar aansluit. De pvc vloer is makkeli. 16 juni 2018 0751: Holsbeek Kortrijk-Dutsel. Houten tentvloer te huur Planche te huur vlondervloer. Een tentvloer, plankenvloer, plaché of vlondervloer huren heeft enkele voordelen: bij regenachtig weer vermijdt u modderige toestanden bes. 29 mei 2018 1459: Hulshout. verhuur van tent, vloer, stoelen en tafels.
Tent huren trouwfeest communiefeest Blitzz Tenten en Feestmateriaal.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting., Kadertent met drappage. Onderaan op deze pagina kan u verschillende type tenten van ons huren.:
Tentvloeren Van Doorn Tenten en partyverhuur Soest Amerfoort Utrecht.
Als een strakke waterpas vloer gewenst is, bij het toepassen van Tapijttegels, dansvloer, discovloer. Als de tent als stand of presentatieruimte met standbouw wanden wordt gebruikt. Mochten al deze systemen niet aan de gestelde eisen voldoen dan zijn er alternatieven. Neem daarvoor gerust contact met ons op om voor u de juiste vloer te huren.
Tentvloeren huren l AllureTent.
Deze vloer wordt meteen op de ondergrond geplaatst, kleine niveau verschillen kunnen weggewerkt worden met extra houten steunen, maar sterke niveau verschillen blijven zichtbaar in het terrein! Toepassingen van een tentvloer. Een vloer huren voor een tent kan voor verschillende ondergronden.:

Contacteer ons