Op zoek naar starshade tent huren?

starshade tent huren
 
Pagodetenten, kadertenten en starshade tenten in ons gamma voor uw feest.
Van 10x10 meter tot 10x15 meter biedt deze tent een oplossing voor de meest exclusieve evenementen voor een betaalbare prijs. Deze huur van deze tent komt bovendien met een Slecht Weer Garantie! De starshade tenten zijn een uniek en exclusieve constructie voor uw evenementen.
tenten te koop
Tenten C-JUMP.BE.
Elk feestje is een ander beestje. Daarom heb je bij Content2Rent keuze uit verschillende feestpakketten: Kidspakket, Feestpakket, Regular receptiepakket, Starshade receptiepakket, Dinnerpakket en Pakket op maat. Daardoor huur jij de feesttent en het feestmateriaal precies op maat van jouw feest én budget. Feesttenten te huur van 15 tot 135 personen. Zoek je een feesttent te huur? Content2Rent heeft ze in alle soorten en formaten: Partytenten, Pagodetenten, Kadertenten en Starshades. Vraag ons advies om voor jouw feest de juiste partytent te huren. We hebben zowel partytenten, pagodes en Starshades voor feestjes van 15 tot 235 personen. Verwacht je méér volk? Combineer dan verschillende tenten. Altijd de hoogste kwaliteit feesttenten. Onze tenten zijn standaard voorzien van verlichting. Optioneel kun je een vloer nemen belangrijk als het koud is. Alle tenten worden altijd door ons geplaatst en afgebroken. In een straal van 15 km rond Lint betaal je geen transportkosten. Tip: meet je tuin op. Is hij groot genoeg voor de tent die je reserveert?
rabobank
Stertent huren Starshade huren / Sterk in feestverhuur / Springpallieterke.
Veel gestelde vragen. Stertent huren of starshade huren op uw evenement / party? Zeer trendy en populair. Al te huur vanaf 180. Zeer stevige en kwaliteitsvolle stertent huren? Ideaal voor allerlei soorten events bbq, braderij, babyborrel, verjaardag, communie. Stertenten / starshades zijn eigenlijk bedoeld om te gebruiken bij goed weer omdat ze zonder zijkanten mooier ogen maar kunnen uiteraard uw gasten ook beschermen tegen regen.
Leuven Taxi
Tentenverhuur aarschot Dtent.
DTent Tenten en Feestmateriaal. DTent voorziet al uw feesten en events van mooie, degelijke tenten tegen scherpe prijzen. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan feestmateriaal. U kan bij ons terecht voor het huren van tafels, stoelen, togen, koeling, een springkasteel en zoveel meer.
luxe tent
Tenten regio West-Vlaanderen Tenten Vannieuwenhuyze.
Nood aan een tent op maat? Of aan een tentzeil met de juiste afmetingen voor jouw behoefte? Nood aan een opslagplaats tijdens een verbouwing? Met een tent ben je snel en efficiënt uit de problemen. Voor een oplossing op maat, bel Tenten Vannieuwenhuyze.
Tentenverhuur 2VRent.
Startenten zijn er in verschillende formaten, kleuren en vormen. Wij bieden de Starshade 800 tenten, Startwin / Stardouble, Starshade 400 en de Startent 15 aan. Wil jij een van deze tenten huren? Klik dan door naar onze Startenten. Stretchtenten zijn tent geïnspireerd op Bedoeïnetenten uit Zuid-Afrika.
Stertent 10 Meter Huren Starshade verhuur Dordrecht.
De stertent is inclusief verlichting te huren, maar ook als een compleet pakket met statafels, partytafels en meer. De tent is in 3 verschillende variaties te huren.: Stertent zonder lamp 75., Stertent met lamp 100., Compleet partypakket 275., Geeft de tent een andere kleur. De feesttent, ook wel starshade genoemd, wordt geleverd inclusief een led-lamp.
Verhuur van tenten en beurstanden Partenze.
Partenze is gespecialiseerd in de verhuur van tenten en feestmateriaal zoals de starshade en partytent. Indien u een onbedrukte tent maar voor een korte periode nodig heeft kan u terecht bij onze zusterfirma Partenze. Al jaren zijn zij gespecialiseerd in het verhuur van tenten en beursstanden.
party-design.be www.party-design.be.
Deze 10m Starshade zal de blikvanger zijn op uw feest. Deze tent is de kleinste in ons gamma en heeft een diameter van 10m en een oppervlakte van 54m. Dit betekent dat de beschikbare ruimte een vrije. Deze 12m Starshade heeft een vrije diameter van 12m.
Starshade tent huren FreshGrooves Event Support.
Starshade tent huren. Starshade tent huren. Starshade tent voor evenementen en bedrijven. De Starshade 800 tent, ook wel startent of stertent genoemd, is een prachtige ster vormige partytent die tal van toepassingen kent. Met zijn doorsnee van maar liefst 17 meter is er ruimte genoeg om 110 staanplaatsen of 74 zitplaatsen te creëren.
Eventinators Tentenverhuur Eventorganisatie.
Neem dan vandaag nog contact op, en wij beantwoorden meteen uw vragen. Bekijk ons uitgebreid aanbod aan kadertenten, Pagodetenten en Starshade tenten. Voor iedere gelegenheid een gepaste tent. Bekijk de tenten. Om het eenvoudig te maken, voorzien we enkele feestpakketten die goed aansluiten bij uw event. Kies het pakket dat bij je past, en wij regelen de rest. Bekijk de feestpakketten. Of het nu gaat om een stoel, een tafel, een receptietafel, een barstoel, een vloer, een verwarmingstoestel, of wat dan ook, wij verhuren het! Bekijk het feestmateriaal. Feesttent huren Brugge.
Starshade tent huren Tentenverhuur Sniekers Bree Limburg.
s Avonds wordt de tent sfeervol verlicht en creëert u een prachtig beeld. De starshade geeft meer waarde aan uw feest door haar mooi ogende vorm! Met deze exclusieve piramidetent creeërt uw een aangename sfeer en geeft u stijl aan al uw feesten, beurzen of opendeurdagen.

Contacteer ons