Resultaten voor open tent huren

open tent huren

Tenten DecoTent.
Vouwtenten zijn zeer handig in gebruik. Dankzij het compacte vouwsysteem beschik je in enkele minuten over een volwaardige tent! Door de afneembare zijwanden kunnen deze tenten zowel volledig open of volledig afgesloten worden. Meerdere tenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden met bijhorende dakgoot! Deze tent kan je zowel in als outdoor gebruiken.
grote tent
R R Partycare in Essen met openingsuren Feestartikelen.
Als u meer info wenst bel of mail ons, de vestiging in Kalmthout, Essen is alleen open op afspraak. R R Partycare in Essen / Kalmthout, verhuur van tenten, pagodetenten, feesttenten, kadertenten, springkastelen, springkussens, tafels en stoelen, statafels, biertafels, serviesgoed, bain-marie, chafing dish, Sarah of Abraham, verlichting, terras gasheaters, koelkasten, koffiemachines, geluidsinstallatie's' BBQ, buffet, drank en alle overige benodigdheden voor uw feest thuis of op de zaak.
persoonlijke leningen
Transparante tent huren Maessen Tenten Verhuur.
Tent huren voor.: Maessen Tenten Dance4Life. Overzicht van onze tentsoorten. Kies een tent soort. Jumbo Boogspant tenten. Waar wilt u de tent voor gebruiken. Kies uw gebruik. Transparante tent huren. We spelen open kaart: met een transparante tent zijn alle blikken op u gericht.
Mobility
Open tent huren.
Open tent huren. Eurocircus: Groots in Tentenverhuur! Totaalverhuur van tenten. Voor 300 tot 60.000 personen. Inclusief transport op en afbouw. Altijd flexibel en servicegericht. Alles volledig in eigen beheer! Vraag vrijblijvend een offerte aan. Open tenten; beschutting met toch een buitengevoel.
webcare uitbesteden
Home De Open Keuken.
Van Tent Tot Toetje. Feestmateriaal huren of Feestmateriaal kopen. Bezoek de webshop. Wat is De Open Keuken. Voor een geslaagd feest hebt u 101 dingen nodig. De Open Keuken is hét Partycentrum van de Kempen waar u alles kan vinden om uw feest onvergetelijk te maken, verkoop en verhuur.
Versterkers
Tenten verhuur Scouting De Lier.
Het is ook mogelijk om delen van de zijkant open te laten. Een betere foto volgt nog. Dik stevig zeildoek. Lengte: 80, meter. Breedte: 40, meter. Hoogte midden: 28, meter. Hoogte zijkant: 20, meter. 1 tent beschikbaar. Het keukendak is een doek die gespannen wordt over 2 palen en een nokkenlat, waardoor er een overdekte ruimte ontstaat. Scouting De Lier gebruikt de keukenzeilen om onder te koken en eten, maar deze tent is natuurlijk ook te gebruiken voor andere doeleinden. Zo kan deze tent ook als voorluifel fungeren voor de patrouilletent, gezien de vereenkomstige afmetingen. Extra zwaar katoen/polyester doek. Lengte: 40, meter. Breedte: 24, meter. Hoogte midden: 20, meter. 4 tenten beschikbaar. Wil je een van de bovenstaande tenten huren, of heb je nog wat extra informatie nodig?
bureau design
Springkasteel huren Tentenverhuur en verhuur feestmateriaal Partytent en feesttent huren Pagodetent, kadertent, stretchtent en stertent WDM Events Beernem.
Voor een zwoele zomerfuif beschikken wij over sierlijke stertenten. Voor de inrichting van deze tenten en omringend terras kan u kiezen uit aangepaste feestverlichting, tafels en stoelen, lounge meubilair, koelkasten, verwarmingstoestellen, tapijten en plankenvloeren. Wilt u een kadertent huren voor langere duur?
bedrijfsfilm
Tenten Opkamp.be.
Als je bij het opzetten van een tent merkt dat ze versleten is of dat dat er schade aan is dan meld je dat best zo snel mogelijk bij de ULDK. Liefst al tijdens het kamp, anders dan kan het ook bij inleveren van de tenten.
TENTEN VERHUUR
Exclusieve feesttent huren Tentenverhuur Gentse Tenten.
Dit zorgt voor een open karakter en een perfecte wisselwerking met de omgeving. De tent meet 20m lang, 14m breed en 54m, hoog en maakt plaats voor ongeveer 120 gasten indien ook rekening wordt gehouden met statafels en decoratie. De StarDouble heeft een doorgang van 21m, hoog in de zes elegante bogen. Hierdoor is de tent erg toegankelijk en perfect geschikt voor outdoor bruiloft recepties, eerste of plechtige communiefeesten of muziekvoorstellingen. Bij het huren van een StarDouble tent zijn zijpanelen verkrijgbaar, deze laten u toe de tent wind en waterdicht te maken.
Antwerpen
Pagode tent huren?
Pagode tenten huren? Pagodetenten zijn tenten met een puntdak. Deze punttenten geven meteen een chique en herkenbaar uiterlijk aan uw feestlocatie! Pagodetenten zijn er in de afmetingen 4x4 meter en 5x5 meter. Zowel de dakzeilen als zijzeilen zijn wit. De zijkanten zijn ook mogelijk met vensters, waardoor meer zonlicht in de pagodetent kan vallen. Bovenop de tent wordt een groen vlaggetje geplaatst. Pagodetenten zijn eenvoudig open en dicht te maken.
Rust aan de vijverrand in de watertent!
Open s morgens de watertent en geniet een hele dag van het prachtige zicht over de vijver terwijl de kinderen zich uitleven in de reuzegrote speeltuin of zwemvijver! Dit is een vakantie op onze camping waaraan je ook achteraf nog met plezier zal terugdenken, samen met de kinderen! Watertent met veel luxe! De watertent is een tent aan het water, het woord zegt het zelf!
Home Wiersma tentenverhuur Friesland.
Wiersma tentenverhuur is een enthousiast familiebedrijf dat vanuit Leeuwarden zich iedere dag met een ervaren team volledig inzet om elk evenement van groot tot klein volledig naar de wens van de klant in te vullen. Met onze jarenlange ervaring is Wiersma tentenverhuur het adres voor het huren van een tent in Friesland, Groningen en Drenthe.