Meer resultaten voor open tent huren

open tent huren
 
Veldderstent huren in Drenthe Camping de Vledders.
De tenten zijn geschikt voor 4 à 5 personen en staan op een rustig veld, langs de bosrand en dichtbij het strand. Ik wil een tent huren in Drenthe. Kom naar onze OPEN DAGEN. Bent u zich aan het oriënteren op een kampeervakantie?
pvc partytent
Pellemans Tentenverhuur BV Verhuur Festivaltent, M-Covers, Festival vloer, Evenementen service, tent huren.
open kop constructies 2019. Luxe tent huren. Pellemans Tentenverhuur BV. Wij zijn een jong en dynamisch familiebedrijf dat kan terugzien op meer dan 55 jaar ervaring in de evenementenbranche! Van M-tenten tot festival vloer, wij leveren altijd een kwalitatieve bijdrage aan uw evenement op een bekwame en servicegerichte manier.
tentenverhuur west vlaanderen
Home De Open Keuken.
Van Tent Tot Toetje. Feestmateriaal huren of Feestmateriaal kopen. Bezoek de webshop. Wat is De Open Keuken. Voor een geslaagd feest hebt u 101 dingen nodig. De Open Keuken is hét Partycentrum van de Kempen waar u alles kan vinden om uw feest onvergetelijk te maken, verkoop en verhuur.
Luxe safaritent huren Iris Parc.
Luxe houten tuinset, bestaande uit: 2 tuintafels, 4 tuinstoelen en 2 verstelbare stoelen. Je eigen houten vlonder voor de tent. Lakens en slopen kun je ook vooraf of ter plekke huren. Dekens, lakens, kussens en slopen neem je zelf mee.
Levi Party Rental Verhuur Feestmateriaal.
Voor de aankleding van uw feest kunt u dag en nacht terecht bij Levi Party Rental. Van visvorken tot vuilbakken, van tafeldecoratie tot tapinstallaties en van een fruitpers tot een frigo huren; wij hebben echt alles in huis om uw event vorm te geven.
Pagode tent huren?
Pagode tenten huren? Pagodetenten zijn tenten met een puntdak. Deze punttenten geven meteen een chique en herkenbaar uiterlijk aan uw feestlocatie! Pagodetenten zijn er in de afmetingen 4x4 meter en 5x5 meter. Zowel de dakzeilen als zijzeilen zijn wit. De zijkanten zijn ook mogelijk met vensters, waardoor meer zonlicht in de pagodetent kan vallen. Bovenop de tent wordt een groen vlaggetje geplaatst. Pagodetenten zijn eenvoudig open en dicht te maken.
Drankenshop Thys Duffel PRIK en TIK Uw drankspecialist feestmateriaal te huur.
Tafels / Stoelen. Tenten / Parasols. voorwaarden verhuur tenten. Bezoek onze nieuwe website. Voor al uw feesten groot of klein moet je bij den Thys zijn. Tafels / Stoelen. Tenten / Parasols. Thys bvba en PrikTik Duffel All rights reserved.
Vandecasteele-tenten NV: Zeilmakerij Verhuur tenten, springkastelen.
Bij afhaling, binnenbrengen, leveren en ophalen vragen wij u in aanweziigheid te begeven van 1 bekwame persoon. HUUR en WAARBORG 100 per attractie worden betaald bij afhaling/levering van het springkasteel. Deze attracties verlenen zicht tot gebruik door kinderen tot en met 12 jaar! Wij wensen u allen veel springplezier. Standaard Springkasteel open model.
Huur je feestmateriaal bij Fun.
19 winkels open op zondag. 365 dagen gratis retour. Elders goedkoper gezien? Wij betalen het verschil terug. 0 Nu vergelijken. Als er gefeest moet worden, dan ben je bij Fun aan het juiste adres om alles tot in de puntjes te organiseren.
Nieuw in het gamma: Bonga stretch tenten. Stretchtent kopen? Welkom bij Partyspace.eu.
PARTYSPACE OP HORECA EXPO Partyspace uitzonderlijk gesloten op 1 en 2 november 2013 Pagodetenten op MATEXPO 2013 VOKA bij Partyspace Binnenkort alle wisselstukken in 3D online Partyspace blijft open, de hele zomer lang. Showroom Partyspace geopend! Partyspace lanceert nieuwe website www.interventietent.be Verhuurbedrijven kunnen bij Partyspace stretch tent huren als kennismaking Nieuw in het gamma: Bonga stretch tenten Speciale voorwaarden voorbestellingen Bonbo pagodetenten!
Exclusieve Exclusieve Stretchtent stretchtent stretchtenten huren huren verhuur Altiro voor voor Tenten. uw uw event? event Altiro Altiro Tenten. Tenten. Shape Shape Copy. Copy. Shape Shape Copy. Copy.
Deze tent kan volledig gesloten worden dankzij de zijzeilen. Ook helemaal fan van de sailcloth tent? Tentenverhuur van de allerbeste kwaliteit op de markt. Service van uitmuntende kwaliteit. Mensen zijn belangrijk. In de eerste plaats onze eigen mensen, maar ook al onze freelancers, klanten, leveranciers en andere partijen waarmee we dagelijks samenwerken. Een ruim assortiment van formaten en afmetingen. Door eenvoudig, duidelijk en compleet te communiceren met al onze partners. Door dagelijks te werken aan het toepassen en verbeteren van onze procedures. Kantoor en magazijn.: Algemeen T 32 3 313 86 23. Victoria T 32 468 21 16 46. Volg ons op. 2019 Altiro Tenten. xml version1.0" encodingUTF-8? Created with Sketch. Created with Sketch. Een stretchtent heeft een open karakter en een organische vorm.
404 Plooitenten Alluretent. huren Tentenverhuur l AllureTent.
Ideale tent voor een barbecue, tuin of straatfeest of een ander kleiner event. De beste prijs/kwaliteitsverhouding wanneer u op zoek bent naar een goedkope tent te huur. Deze stevige plooitent met een oppervlakte van 32 vierkante meter wordt gecreëerd waar maximaal 40 personen kunnen rechtstaan en 25 personen kunnen zitten. Deze tenten zijn ideaal voor op een trottoir of ander locatie waar u krap zit in de breedte. Een plooitent huren heeft de beste prijs/kwaliteitsverhouding wanneer u op zoek bent naar een.

Contacteer ons