Op zoek naar grote tent huren prijs?

grote tent huren prijs
 
Blitzz tenten en feestmateriaal Verkoop en verhuur tenten, feestmateriaal.
Voor elke gelegenheid een correct voorstel. Voor elke gelegenheid kunnen wij u van dienst zijn: Bedrijfsfeest, communiefeest, familiefeest, trouwfeest, verjaardag, geboorte, buurtfeest, straatfeest, personeelsfeest, opendeurdag, seminarie, beurs, evenement, festival., U wenst een afspraak over advies voor de aankleding van uw zaal of tent, aarzel niet ons te contacteren en laat het feest beginnen!
Partytent kopen? Hier de laagsteprijsgarantie! Laagste prijsgarantie partytenten!
Als u een tent nodig heeft die veel wind moet kunnen vangen en en zeer lang op moet blijven staan, dan adviseren wij u om een PVC partytent te kopen. Ook als u een partytent nodig heeft voor een evenement, dan adviseren wij u een tent met PVC zeil te kopen.
VOUWTENTEN PLOOITENT EASY UP TENTEN PARTYTENT FEESTTENTEN PARTYTENTEN Professioneletentkopen.be: partytent kopen, vouwtent kopen, pagodetent kopen, stockagetent kopen, pole tent kopen, spantent kopen,
Vierkant aluminium frame 40x40 met wanddikte van 25mm. Wij bieden geen goedkopere of low budget vouwtenten aan omdat de kwaliteit hiervan minder is en u als klant hiervan nooit 100% tevreden zou zijn. De eigenschappen van het frame van onze kwaliteitsvolle tenten.:
Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Indien u dit wenst, komen wij ter plaatse om uw feestconcept samen uit te werken. Wij bezorgen u snel een offerte op maat voor de huur van een tent en alle feestmateriaal. We realiseren uw feestconcept met de grootste zorg met een stijlvolle tent.
Tenten huren voor 200 personen tentenverhuur.
Bent u op zoek naar een grote tent te huur waar zo'n' 200 personen al zittend kunnen plaats nemen? Een tent van minimaal 192 m is ideaal voor 200 gasten wanneer u stoelen met tafels plaatst. Kiest u enkel voor 40 tot 55 statafels dan kunnen tot / 270 gasten rechtstaan binnen de tent. Onze kadertent huren van 8x25 is dus perfect oplossing om een grotere groep mensen te beschermen tegen alle weersinvloeden zoals regen, zon en wind! Hieronder vindt u een overzicht van al onze tenten waar groepen tot ongeveer 200 personen perfect kunnen plaats nemen. Deze tenten zijn niet alleen geschikt voor een tuinfeestje of een evenement in de buitenlucht. Het is mogelijk om meerdere tenten aan elkaar te koppelen. Aanbod van tentenverhuur voor 200 personen. Sorteer op populariteit. Sorteer op nieuwheid. Sorteer op prijs: laag naar hoog.
Bank
Tentenverhuur Vlaams Brabant Prijzen.
Je kan een kleine tent huren om in de achtertuin te plaatsen, of een grote tent voor een elegante bruiloft. Ook kan je de vorm van een tent kiezen: vierkantig, rechthoekig, rond, enzovoort. Je kan er zelfs voor kiezen om meerdere tenten op te stellen.
Verkooptraining
Een grote tent huren?
Home Feesttenten Grote Tenten Een grote tent huren? Aafest heeft het voor u. Aluminium constructie van 6 tot 16 m die professioneel geplaatst worden door ons. Zo kunnen u en uw gasten zich volledig focussen op het feest, bedrijfsevenement of elke andere mogelijke gelegenheid.
hypothecaire lening simulatie
Tent Feesten 2dehands.be.
Tentvloer afmeting: 1x25m, in totaal 2000m2 beschikbaar prijs per m2 prijs bespreekbaar bij grote afname 500m2. 27 augustus 2018 2231: Denderleeuw. Partytent 4x10m Huren GRATIS Plaatsing. De foto's' die u ziet zijn van onze 4x8m en 5x10m tenten, aangezien deze 4x10m tenten net nieuw zijn in ons aanbod, hebben wij hier nog geen f. 27 augustus 2018 2208: Affligem Teralfene. Partytent te huur 6x12. Partytent te huur 6x12 met grond en nok versteviging. Ideaal voor al uw buiten feestjes Prijs geleverd en geplaatst met extra hulp 130 euro/we. 27 augustus 2018 1700: Diest Deurne. Feesttent en feestmateriaal te huur met plaatsing. Wij verhuren feesttenten met plaatsing, partytafels, tafels, stoelen, bestek, borden, glazen, geluidsinstallatie met karaoke uitrusting. 27 augustus 2018 1401: Brugge. Feesttent te koop. Te koop2, feesttenten van 4 op 8 meter nog in zeer goede staat met handgemaakte opbergkist per tent.
Daikin's
Fiesta Rent Tentverhuur.
Wij bieden onze klanten een goede service en eerlijke prijzen. Bij Fiesta-rent kan u terecht voor kleine of grote feesten, voor 1 stoel of 100 stoelen, voor 5 borden of 500 borden, voor een kleine tent of een grote evenementen tent.
Airport
Tent te huur Tent 2dehands.be.
Ideaal voor al uw buiten feestjes Prijs geleverd en geplaatst met extra hulp 130 euro/we. 27 augustus 2018 1700: Diest Deurne. Feesttent en feestmateriaal te huur met plaatsing. Wij verhuren feesttenten met plaatsing, partytafels, tafels, stoelen, bestek, borden, glazen, geluidsinstallatie met karaoke uitrusting. 27 augustus 2018 1401: Brugge. Degelijke stevige tent te huur. Stevige grote partytent te huur voor al uw feesten. De tent is 6 bij 12 meter en kost slechts 100 euro per weekend. We hebben eventueel ook 10. 26 augustus 2018 0920: Retie. tentvloer te huur. Het huren van een tentvloer voor uw feest, receptie, beursstand, heeft enkele voordelen.
Feesttenten huren Prijzen Limburg Vlaam brabant.
Ongeacht de prijs, moet je er zeker van zijn dat de kwaliteit van de tent uitstekend is. Feesttenten huren die snel omwaaien, of met gaten en scheuren in: dat wilt natuurlijk niemand! Er bestaan verschillende soorten tenten, zo zijn er kleine tenten, grote tenten, ronde tenten, vierkante tenten, rechthoekige tenten, partytenten, feesttenten met een speciale frame en zelfs tenten die aanzien worden als een tijdelijk, klein gebouw die elk type weer kunnen weerstaan!
Blitzz tenten en feestmateriaal Verhuur en verkoop.
Voor elke gelegenheid kunnen wij u van dienst zijn: communiefeest, familiefeest, trouwfeest, verjaardag, geboorte, buurtfeest, personeelsfeest, opendeurdag, seminarie, beurs, evenement, festival., U wenst een afspraak over advies voor de aankleding van uw zaal of tent, aarzel niet ons te contacteren en laat het feest beginnen! ALLE PRIJZEN ZIJN EXCL. VouwtentenStatafels, en Klapmeubilair. Online bestellen van al uw feestmateriaal? BEKIJK ONS AANBOD. Door op In winkelmand te klikkenkan, u in enkele stappen al onze feestmaterialen huren of kopen.
Feesttenten huren?
Als familiebedrijf wordt er met heel lage kosten gewerkt, waardoor we u tenten voor een bijzonder scherpe prijs kunnen aanbieden. Om dezelfde reden vermelden we de prijzen ook op onze website, deze staan vermeld onder de rubrieken kleine tenten en grote tenten. Recent breidden we het assortiment verder uit met transparante tenten. Wilt u een tent huren in West-Vlaanderen?

Contacteer ons