Zoeken naar circustent te huur

circustent te huur

Prullenbos Boskabanne trouwfeest.
Deze kan afgehuurd worden met een maximum van 60 personen. Wensen jullie op zondag te genieten van een lekker ontbijt in onze herberg of circustent reserveren wij graag een plaatsje tussen 9u30 en 11u of tussen 11u30 en 13u. HUUR HERBERG HUUR HERBERG.
feesttent
Tenten Chiro As-Niel.
Selecteer een pagina. Feesttent, Spantent, Circustent.: Op zoek naar een grote tent? Onze spantent, de wit gele is ook te huur voor bivakken, feestenkampen., Het is een tent van 12 x 25 meter. Die opgezet kan worden met 123, of 4 middenpalen.
lening simulator
Artiestenbureau Artiesten-Evenementen.be.
Circus Decor Circusdecor Circus Decor Circusdecor Circus voor zowel binnen als buiten en zonder een circustent. Een tribune, artiesteningang, piste, pistekleed, geluidsinstallatie, belichting, Stalmeester, houten dansvloer. Circustenten Verhuur Circustenten verhuur Wij hebben voor elk evenement een complete circustent te huur.
dakwerken mechelen
Avanco Adventure Events Kortrijk.
pdf samenvoegen
circustenten, tentenverhuur, tenten, stertent, starshade funfabriek.
De circustent is een ronde tent met een doorsnede van 16m. De middenpaal meet 6m en de zijkanten 2.50m. Je hebt een cirkel van 20m nodig om de tent op te zetten; 16m voor de tent en 2m rondom rond voor de spankoorden.
tenten nl
Tenten voor motorcross, schoolfeesten, mosselfeesten.,
In onze verhuur vind je 4 types van deze tent terug, 12m, 15m, 20m en de verduisterde tent 20m ook wel circustent genoemd. Deze tenten zijn verlengbaar per 5m, ze zijn voordelig in prijs en worden rechtgezet onder begeleiding van 1 van onze medewerkers.
Leuven Taxi
Verhuur Chiro Wezel Jongens.
Men dient zelf te zorgen voor slaapgerief, kookgerief en borden en bestek.Rond het gebouw liggen twee speelweides, 1 waarop voldoende plaats is om tenten te plaatsen Grootte 110 X 40 m en 50 X 15 m. Er is tevens een overdekte speelruimte van 4 x15 meter.
huren van een tent
Locaties De Schorre.
In De Schorre kun je outdoor terreinen huren voor grote openluchtevenementen maar ook feestzalen en vergaderruimtes. Uiteraard zijn er verschillende combinaties mogelijk. Meer informatie en offerteaanvragen. Contacteer onze coördinator Event Service om ter plaatse te komen kijken naar de locaties of vraag vrijblijvend een offerte.
Tentverhuur De Opera.
Tentverhuur De Opera verhuurt tenten voor feestelijke evenementen en speciale gelegenheden. In 1985 zijn we kleinschalig begonnen met het verhuren van één festivaltent. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met zes prachtige nostalgische tenten die op vele festivals en evenementen schitteren.
Circustent huren 6 verschillende tenten te huur.
Home Circus Variété Kids Dieren Multimedia Contact Circus huren Circustent huren Circusmateriaal Circuspiste Circus workshop Circusdag Kleindieren Circus Clown schoenen Kerst Entertainment Muzikale Kerstman Poedelshow Ron Ronell Varity Show Muzikale Comedy Act Animal Trick Show Buikspreekact Alfredo Lorenzo Jongleur David Severins Antipodist Beautour Het rad des doods Seniorenshows Magic Act Niek Takens Teddy Klarinetti Alfredo Lorenzo spektakel piratenshow Animal Trick Show Poppenkast Bennie de Beer Dip Dap Draaiorgeltje Ballonnenclown Voor winkelcentrums Clowntjesdag Schminken Luchtkussen Foodattracties Sinterklaas Muzikale zwarte piet Kinderboerderij Ganzenparade Dierenverhuur Pony ezeltje rijden Sapperderflap Pipowagen Ritjes op kameel Het paard van Sinterklaas Levende Kerststal Uit de media Historie Video's' Downloads Pers foto's' Copyright.

Lichtdoorlatende, zelf op te bouwen tentjes, maar ook grote professionele circustenten met zeil waar geen licht doorheen komt. Mikkenie Circustenten heeft ook circustenten te koop. Zowel gebruikte als nieuwe circustenten behoren tot de mogelijkheden. Voor de verhuur hebben wij circustenten in allerlei soorten en maten.
Circustenten.
Een standaardset om te huren: loopbal, loopton, kabel, éénwielers, balletjes, bordjes, diabolos, flowersticks, pois. Indien gewenst kan u nadien materiaal tweedehands kopen om zo verder te oefenen. Contacteer ons gerust voor uw bestellingen. Verhuur en Verkoop circusmateriaal. CIRCUSTENT 12 x 18m gloednieuw!