Meer resultaten voor circustent te huur

circustent te huur
 
circustent huren verhuur circustent tent huren kamperen.
tent huren kamperen" titlecircustent" huren verhuur circustent tent huren kamperen." Verhuur Circus op de Utrechtse Heuvelrug. tent huren kamperen" titlecircustent" huren verhuur circustent tent huren kamperen." Feesttent circustent te huur Sint Lambrechts Herk. tent huren kamperen" titlecircustent" huren verhuur circustent tent huren kamperen."
springkasteel
Festival tenten veiling.
Festival tenten in de veiling. Op zoek naar een circustent, festival tent om te huren? Je kunt er nu ook een aantal aanschaffen in de veiling. Als je goedkoop een festivaltent, een circustent, of een slaaptrailer, kun je een bod uitbrengen doen bij het veilinghuis Troostwijk.
huur
Circustent huren? Full-service tentverhuur door Circus Salto.
Hoeveel gasten kunnen in een circustent? Onze ovale circustent heeft capaciteit voor circa driehonderd gasten afhankelijk van de opstelling. De luxe theatertent biedt ruimte voor circa vierhonderd gasten. Door de twee tenten geschakeld te plaatsen, ontstaat een circustentencomplex met ruimte voor zevenhonderd gasten.
Materialenbank Scouts en Gidsen Vlaanderen.
behalve 2de helft juli. Tent 10 x 10 Circustent MET NIEUW ZEIL. Tenten en shelters. Het hele jaar beschikbaar. behalve 2de helft juli. L1415G St.-Jozef August Cuppens Beringen. Omschrijving Categorie Aantal Beschikbaarheid. Grote tent / feesttent 10m x 7m. Banken, tafels en koffers.
Verhuur tenten en opslagtenten tentverhuur te Maldegem tussen Gent en Brugge.
We zijn gespecialiseerd in het verhuren van professionele tenten vanaf 100 personen. Wij bieden een ruim gamma kwalitatieve en goed onderhouden tenten in alle groottes en verschillende afwerkingen. Organiseert u een beurs, een personeelsfeest, bruiloft, festival, modeshow of ander event, dan bouwen wij voor u elke tentstructuur naar wens. Een tent huren? Vraag uw offerte. Een feestelijk moment? Plant u een bedrijfsfeest, huwelijksfeest, festival, concert of ander evenement? Tentmoment is sterk in het verhuren en plaatsen van alle soorten tenten, aangekleed van top tot teen indien u dat wenst. We leveren graag de service waar u nood aan heeft en zorgen ervoor dat u uw moment kunt beleven zonder zorgen. Kies uw tentmoment. Tijdelijke opslag of extra ruimte? Naast het feestelijk gebeuren verhuren wij ook opslagtenten aan professionelen die nood hebben aan een tijdelijke extra ruimte om te werken, te stockeren, te beschermen, enz.
Opblaasbare Circustent huren Verhuur springkastelen en attracties Click Rent.
Click-Rent Aanbod Feestmateriaal Opblaasbare Circustent. Opblaasbare Circustent huren vanaf 22000., Opblaasbare Circustent omschrijving. Opblaasbare circus tent huren. Deze opblaasbare tent is ideaal voor het overdekken van een rodeostier. Deze kan ook gebruikt worden als receptietent, overdekking., De tent beschikt over een aantal vensters en ingang. Een aantal vensters kan je ook opendoen als verluchting. Andere springkastelen te huur: Unicorn, Volledige aanbod.
Verhuur van onze circustent/spantent Chiro Jokadi.
Meestel voorziet je evenement zelf een verzekering voor de schade, maar als dit niet het geval is het sterk aan te raden een verzekering te nemen. gsm: 0499 17 02 41. gsm: 0468 20 51 00. gsm: 0479 74 50 21. Deze kan je per mail aanvragen. In het verleden verhuurden we ook tafels en banken. Dit doen we niet meer! Ook voor andere tenten of lokalen kan je niet bij ons terecht. Het enige wat we verhuren is onze circustent. In januari, juni, juli en augustus verhuren we onze tent NIET!
circustent huren.
Circustent huren Circus Boltini. Verhuur circustenten en decoraties. Dakop Daktenten DakOp. Daktent Tenten De Wit Schijndel. Daktent: avontuurlijk, maar ook handig? Hoe zit het met de daklast? Home Alfabet Categorieën Link aanmelden Link wijzigen Adverteren Login Contact. Circus tenten verhuur. Berkvens Tentenverhuur Home. Circustent huren eurocircus.nl. Circustent huren vanhamtenten.com. Circustenten verhuur Joma Verhuur. Daktent Tenten De Wit Schijndel. Daktent TopDog, voor op de auto. Daktent.nl Alle daktenten onder één dak! Een tent voor elk evenement! We hebben in dezelfde kleuren ook een 1815 tent en een 3022 meter. Wij kunnen de circustent met of zonder tribune leveren. Voor een show, circus of presentatie raden wij het aan om de tent inclusief de tribune te laten plaatsen.
Tentenverhuur Sniekers Bree Limburg: tent huren.
Tentenverhuur Sniekers is een bloeiend tentenverhuurbedrijf in Limburg met klanten over heel België en Nederland. Alles zal tot in de puntjes worden verzorgd. Het authentieke contact met de klant is één van de sterke punten van ons bedrijf. Elke klant wordt persoonlijk benaderd door de zaakvoerder en kan rekenen op een snelle service op maat. Op deze website kunt u kennismaken met ons bedrijf alsook met de verschillende tenten. Indien u met specifieke vragen zit aarzel dan niet om ons te contacteren.
In Brunssum Silent disco of een feesttent huren Limburg.
Zoek je een alu tent, gazebotent, opblaasbare tent of circustent? Dan zijn er lokaal genoeg verhuurders te vinden. Ook wij verhuren partytenten aan evenementen, theatervoorstellingen, beurzen, feesten en andere leuke activiteiten. Maar wij leveren geen standaard en veel voorkomende overkappingen. Wij verhuren slechts unieke en zelf ontworpen party-tenten.: Daarnaast beschikken we ook over strak gespannen event overkapping en. Deze strakke tenten zijn vergelijkbaar met flex en stretchtenten. Het geheel wordt opgespannen met scheerlijnen en omhoog gehouden met sfeervolle bamboepalen. Rondom zijn de palen 3m en in het midden 5m hoog. We hebben het doek in de kleuren beige en roze ook leuk in combinatie met het varken en de roze kerk. Ik wil een leuke unieke feesttent op mijn volgende feest/event in Limburg.
Circustent huren.
We spreken over een zijkanthoogte van maar liefst 3 meter en een riggingcapaciteit van 100 kg/mast. De te huren circustent bezit een prachtige nokhoogte van 7 m tussen de masten. Daarom zijn ook bij deze tent de mogelijkheden nagenoeg oneindig.
Aafest, verhuur van tenten West-Vlaanderen Aafest.
Door naar onze website te surfen, is uw feest al deels geslaagd! Voor de verhuur van tenten bent u bij Aafest in West-Vlaanderen aan het juiste adres. Bij ons vindt u een heel gamma aan tenten in verschillende maten en vormen, van sober tot luxueus. Rekening houdend met uw verwachtingen en budget vinden we voor u graag de meest geschikte tent: van een eenvoudige, stevige partytent die u zelf kan afhalen tot een luxueuze gedrapeerde feesttent met vloer en tapijt.

Contacteer ons