Resultaten voor tent huren voor bruiloft

tent huren voor bruiloft
 
Blitzz tenten en feestmateriaal Verkoop en verhuur tenten, feestmateriaal.
Voor elke gelegenheid een correct voorstel. Voor elke gelegenheid kunnen wij u van dienst zijn: Bedrijfsfeest, communiefeest, familiefeest, trouwfeest, verjaardag, geboorte, buurtfeest, straatfeest, personeelsfeest, opendeurdag, seminarie, beurs, evenement, festival., U wenst een afspraak over advies voor de aankleding van uw zaal of tent, aarzel niet ons te contacteren en laat het feest beginnen!
Partytent kopen? Hier de laagsteprijsgarantie! Koop-een-partytent.be.
Wanneer u een tent nodig heeft die wat meer tegen de wind kan en langer dan 1 dag op dient te blijven staan, dan zou een semi prof tent voldoen. Als u een tent nodig heeft die veel wind moet kunnen vangen en en zeer lang op moet blijven staan, dan adviseren wij u om een PVC partytent te kopen.
PARTYTENT FEESTTENTEN PARTYTENTEN Professioneletentkopen.be: partytent kopen, vouwtent kopen, pagodetent kopen, stockagetent kopen, pole tent kopen, spantent kopen, stretchtent kopen, feesttent kopen,
10% KORTING BIJ AANKOOP VAN EEN VOUWTENT! Korting wordt verrekend bij het plaatsen van uw bestelling. PVC tent CLASSIC PLUS 3x6m ROOD / WIT: 399 359. PVC tent PREMIUM 6x6m GROEN: 649 585. PVC tent PREMIUM 6x8m ROOD/WIT: 789 710.
Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Indien u dit wenst, komen wij ter plaatse om uw feestconcept samen uit te werken. Wij bezorgen u snel een offerte op maat voor de huur van een tent en alle feestmateriaal. We realiseren uw feestconcept met de grootste zorg met een stijlvolle tent.
Tentenverhuur Verhuur van Kwaliteitstenten Michel.be.
Ze worden verankerd d.m.v. stalen pinnen waardoor ze dikwijls gebouwd worden op een gras of zandondergrond. Tentenverhuur in Limburg en verhuur van tenten in Vlaams Brabant. Gezien de oppervlakte die deze tent kan creëren en zijn goedkopere prijs ten opzichte van systeemtenten, is deze tent erg populair bij festivals en buurtfeesten.
Circustent huren circustent huren prijs tent huren voor bruiloft.
Bruiloft Tent Huren Ontdek De Mooiste Bruiloft Tenten. Zoekt u een tentenverhuur bruiloft bedrijf die mooie bruiloft tenten van hoge kwaliteit in het assortiment heeft? Of wilt u graag een feesttent huren bruiloft? Een tent huren voor bruiloft en een feesttent huren bruiloft doet u bij Kontent Structures.
checker
Mooietenten.nl tentenverhuur Bijzondere tenten te huur. Mooietenten.nl tentenverhuur.
Onze canvas tenten zijn ook uiterst geschikt voor live muziek of DJ, de stoffen binnenkant dempt het geluid en heeft een droge sound. In een PVC tent heerst vaak een koude, harde galm wat een ontzettend onrustig geluid oplevert, ook wanneer er alleen maar pratende gasten zijn.
online lening
Tentenverhuur, horecaverhuur en cateringbedrijf Schrale in Friesland, Drenthe, Groningen.
Voor bij in een tent, op eigen locatie of een feestje thuis, zijn spullen ten behoeve van eten en drinken altijd nodig. Een feestelijke inrichting? Schrale zorgt voor sfeer. Voor zowel in de tenten als in bestaande locaties kunnen wij een volledige verzorging leveren voor het interieur.
dakwerker
Partytenteninrichting huren Evenetent: uw partyverhuurder uit Zwolle.
Ook daarin kan Evenetent u van dienst zijn met mooie en schone tenten, gepast meubilair, feestelijk of zakelijk. Waar staat Evenetent voor? Organiseren van feesten, zowel intieme bijeenkomsten als grote evenementen. Aandacht voor detail. Nette partytenten huren. Onlangs toegevoegd aan ons assortiment. F1 race simulator. Harmonica tent 3x3m grijs. Harmonica tent 3x6m grijs.
SEO
Bruiloft tent huren? klik hier voor de meest exclusieve bruiloft tenten.
Wilt u een luxe partytent huren, een lounge tent huren, heeft u vragen, of wilt u meer over onze mogelijkheden weten? Neem dan contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. luxe partytent huren. lounge tent huren.
taxi airport charleroi
Tent voor een trouwfeest Trouwen op locatie? Contacteer Veldeman.
Want, zo wordt gezegd, uw trouwdag is de mooiste dag van uw leven. Als details anders al belangrijk zijn, dan geldt dit in de superlatieve vorm voor trouwpartijen! We gaan dan ook steeds op zoek naar een unieke tent voor een prachtig trouwfeest. Een tent voor een trouwfeest?
lening simulatie axa
Bruiloft tent Flextent Stretchtent kopen.
Zo is de FLEXTENT ook inzetbaar met minder warm weer en een groot succes voor bruiloften in het voor en najaar. Indien gewenst kunt u de FLEXTENT inrichten naar eigen stijl, een duizend-en-een-nacht idee met sfeervolle verlichting en fakkels of juist een moderne look met neonverlichting en hippe loungebanken.
Tenten
Tenten voor Huwelijk in Salino.be.
Er zijn zijwanden beschikbaar om uw gasten te beschermen tegen regen en wind. Tentvloeren huren In het algemeen komt bij het huren van een tent heel wat bij kijken. Zo kunnen we voor elk van onze tenten een tentvloer voorzien.
Bruiloft in de tuin Bel Ons evenementenburo en partyverhuur Baarn, Almere, Utrecht, Gooi-Eemland.
Maak gerust met ons een vrijblijvende afspraak en we komen graag met jullie naar de locatie waar de tent moet komen en bespreken ter plaatse de vele mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden. Wij verzorgen een bruiloft in de tuin door heel Nederland en met name in Amsterdam, Almere, Utrecht, Amersfoort, Baarn, Soest, Laren, Blaricum, Eemnes, Bussum, Bilthoven, Loosdrecht, Vinkeveen. Klik op de foto voor een grotere weergave.
Bruiloft Jubileum verhuur Sara Abraham, tafels, stoelen meer!
Voor de huur van spullen en de catering voor uw bruiloft of jubileum bent u bij KNAL Verhuur aan het juiste adres. Niet alleen verhuren wij bijvoorbeeld Sarah en Abraham poppen, ook voorzien wij graag in de catering in iedere gewenste vorm.
Luxe Tent Accommodaties La Casserole.
Uw bruiloft, bedrijfsfeest, nieuwjaarsreceptie, party, communie, verjaardagsfeest geheel naar eigen wens, geen standaard bruiloft of feest in een zaal of restaurant, maar een feest op een door u gekozen locatie in één van onze exclusieve partytenten of tent accommodaties met vele mogelijkheden in aankleding en opstelling. La Casserole heeft verschillende exclusieve partytenten voor al uw feesten.
NIKO TENTENVERHUUR Tent, Bruiloft, Verjaardag e.d. Verhuur Overig Marktplaats.nl.
Terug Home Diensten en Vakmensen. NIKO TENTENVERHUUR Tent, Bruiloft, Verjaardag e.d. 9955 x gezien 29 x bewaard sinds 19 okt. Te huur onder andere witte professionele 5m, 10m, en 15m brede alu constructie party/feest tenten aluminium spanten, brandvertragende zeilen. Onze tenten zijn heel gevraagd voor feesten zoals bruiloften, eerste communie, entree bij beurzen, dorpsfeestentrekkerslep, verjaardagen enz. Voor elk feest en/of evenement hebben wij een passend tentmaat! We hebben onder andere 10m brede tenten die we steeds met 3m kunnen verlengen, bijvoorbeeld 10m x 3m 10m x 6m, 10m x 9m, 10m x 12m, 10m x 15m enz.Onze 15m brede tenten zijn steeds te verlengen met segmenten van 5m. De tenten zijn 2.50 hoog aan de zijkant en 4m hoog in de nok. Alle zeilen zijn brandvertragend en de kleden rondom zijn voorzien van mooie ramen. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van.:

Contacteer ons