Resultaten voor grote tent huren

grote tent huren

TENT HUREN - U wil nog snel een tent voor uw event?
U wenst een afspraak over advies voor de aankleding van uw zaal of tent, aarzel niet ons te contacteren en laat het feest beginnen! ALLE PRIJZEN ZIJN EXCL. VouwtentenStatafels, en Klapmeubilair. Online bestellen van al uw feestmateriaal? BEKIJK ONS AANBOD. Door op In winkelmand te klikkenkan, u in enkele stappen al onze feestmaterialen huren of kopen.
Partytent kopen? Hier de laagsteprijsgarantie! Laagste prijsgarantie partytenten!
Als u een tent nodig heeft die veel wind moet kunnen vangen en en zeer lang op moet blijven staan, dan adviseren wij u om een PVC partytent te kopen. Ook als u een partytent nodig heeft voor een evenement, dan adviseren wij u een tent met PVC zeil te kopen.
grote tent - Pole tenten / Spantenten.
Vierkant aluminium frame 40x40 met wanddikte van 25mm. Wij bieden geen goedkopere of low budget vouwtenten aan omdat de kwaliteit hiervan minder is en u als klant hiervan nooit 100% tevreden zou zijn. De eigenschappen van het frame van onze kwaliteitsvolle tenten.:
Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Indien u dit wenst, komen wij ter plaatse om uw feestconcept samen uit te werken. Wij bezorgen u snel een offerte op maat voor de huur van een tent en alle feestmateriaal. We realiseren uw feestconcept met de grootste zorg met een stijlvolle tent.
Tenten huren voor 200 personen tentenverhuur.
Tenten per Categorie. Tenten huren voor 200 personen. Bent u op zoek naar een grote tent te huur waar zo'n' 200 personen al zittend kunnen plaats nemen? Een tent van minimaal 192 m is ideaal voor 200 gasten wanneer u stoelen met tafels plaatst.
leningen
Feesttenten huren en grote tenten huren.
Your browser does not support HTML5 video. Uiteraard kunnen wij u niet dwingen om een tent bij ons te huren of kopen. Wij kunnen u wel vertellen dat wij als team de afgelopen jaren met succes MAX hebben laten groeien tot een serieuze speler in onze branche.
slotenmaker hasselt
Tent Feesten 2dehands.be.
te huur partytent pagodetent Beige 5x6.8M. Wij verhuren de eyecatcher voor uw feest. U kan bij ons terecht voor een luxe paviljoen tent aan de scherpste prijs. Kortom een luxe party ten. 23 juli 2018 1747: Sint-Niklaas Belsele. RentOnline.be: Partytent huren?
persoonlijke leningen
Tentenverhuur Deforche: Huur uw tent.
Lengte van de tent 20m 25m 30m 35m 40m langer. Grote concertent 255m, breed. met vloer los op de grond. Lengte van de tent 375m, 45m 525m, 60m 675m, langer. Kleine concertent 225m, breed. met vloer los op de grond.
Verhuur tenten: feesttenten opslagtenten tent huren Oost en West-Vlaanderen tentverhuur Brugge, Gent, Roeselare.
Vanaf de opbouw tot de aankleding kan u beroep doen op ons! Bij een tent huren komt er veel logistiek kijken. Wij maken het verschil door onze uitermate grote aandacht voor organiseren, plannen, besturen en uitvoeren. De juiste materialen op tijd en op de juiste plaats, efficiƫntie tegen minimale kosten. Naast het verhuur van tenten bieden wij ook allerhande accessoires die nodig zijn voor de volledige aankleding van een tent.
Een grote tent huren?
Home Feesttenten Grote Tenten Een grote tent huren? Aafest heeft het voor u. Aluminium constructie van 6 tot 16 m die professioneel geplaatst worden door ons. Zo kunnen u en uw gasten zich volledig focussen op het feest, bedrijfsevenement of elke andere mogelijke gelegenheid.