Meer resultaten voor circustent venray

circustent venray
 
Feestelijke opening kindcentrum de Groene wereld in Venray Venray.
Al jaren is kinderdagverblijf de Circustent aan de Wilgenstraat Bomenbuurt een begrip in Venray. Afgelopen jaar heeft ook buitenschoolse opvang bso de Boomhut zich in het gebouw gevestigd, waardoor een kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar is ontstaan.
KDV De Kleine Circustent Reviews ervaringen Tevreden.nl.
Wilgenstraat 10, 5802 CP Venray. Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met KDV De Kleine Circustent. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van onze review richtlijnen en redactiebeleid.
PROLICOM Professional Lighting Company.
MijnVenray.
Kinderen van de Mukkenstal in Leunen en Spring-kinderdagverblijven de Circustent en de Tovertuin in Venray maakten vorige week uitgebreid kennis met worteltjes, komkommer, paprika en radijsjes. De gemeente Venray is sinds dit jaar aangesloten bij Jongeren op gezond gewicht JOGG.
Spring, De Circustent, Kinderdagverblijf in Venray. Beoordeling: 10.
Blog Claim jouw pagina Schrijf aanbeveling Inloggen. Home Venray Spring, De Circustent. Spring, De Circustent Venray. Wilgenstraat 10, 5802 CP, Venray. 1 keer aanbevolen. Alles over Spring, De Circustent Venray. Informatie Openingstijden Feitjes Contact. Deze pagina wordt nog niet beheerd door Spring, De Circustent Venray.
Free Driving Directions, Traffic Reports GPS Navigation App by Waze.
Buitenschoolse opvang Spring, De Circustent in Venray First Steps First.
Spring, De Circustent. Spring, De Circustent. location_on Wilgenstraat 10, 5802CP Venray. Is dit jouw locatie? Stuur dan foto's' van jouw locatie naar email protected! Spring, De Circustent. Buitenschoolse opvang Telefoonnummer. phone 088 2088200 088 2088xxx Weergeven Organisatie. Spring Kinderopvang chevron_right.
Groentezet je tanden erin! Samen pakken we het aan in Venray.
Bij de aftrap maakten kinderen van de Mukkenstal in Leunen en Spring-kinderdagverblijven de Circustent en de Tovertuin in Venray uitgebreid kennis met worteltjes, komkommer, paprika en radijsjes. Samen met ouders, kinderdagverblijven, basisscholen, consultatiebureaus, diëtisten, lokale ondernemers en vele anderen wordt de komende periode ingezet op het eten van groente.
SPRING Circustent BSO in Venray De Telefoongids.
Bso in Venray. Spring Circustent Bso. Eigenaar van dit bedrijf. SPRING Circustent BSO in Venray. Wilgenstraat 10, 5802CP, Venray. SPRING Circustent BSO. 088-2088381 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Andere resultaten voor bso in de buurt.
Héél véél info over basisschool De Bongerd in Venray update 2019! AlleCijfers.nl.
Bekijk het overzicht van alle basisscholen in Venray op de overzichtspagina voor Venray. En bekijk ook de regionale informatie uit de omgeving van De Bongerd Venray op de buurtpagina voor Bomenbuurt. Tip: Spelend leren met je kleuter voor groep 1 en 2.
Kinderdagverblijf Circustent Venray Adres Telefoon 5802 CP Openingstijden.
Maandag vrijdag Ochtend van 7.30 13.00 uur Middag van 13.00 18.30 uur. Kinderdagverblijf Circustent Venray zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden.: Gemeenschap en regering. Kinderdagverblijven en kinderopvang. Meer informatie over Kinderdagverblijf Circustent Venray. Schrijf de eerste beoordeling voor Kinderdagverblijf Circustent Venray!
Tien jaar Circustent Omroep Venray.
Al 10 jaar ligt Circustent in het centrum van Venray. Kinderen van nul tot vier jaar zijn van harte welkom op het kinderdagverblijf. Daarnaast biedt Circustent buitenschoolse opvang voor kinderen van vier tot zes jaar die naar de nabijgelegen scholen De Bongerd of De Hommel gaan.

Contacteer ons