Resultaten voor circus tent huren

circus tent huren
 
Verhuur Cirque Moustache.
Prijs op aanvraag. Korte voorstellingen van het kleinste circus ter wereld. Prijs op aanvraag. Voor schoolprojecten en themafeesten verhuren wij ook onze piste. Het pistezeil, de pisterand of het decor. Prijs op aanvraag. Bedankt voor de heerlijke avond! Wij waanden ons even in een andere wereld. Alles klopte, van de acts, humor, kermis en prachtige tent tot zelfs de rietjes in de coca cola.
SEO Zoekmachine Optimalisatie
Spiegeltent The Carrousel Het Spiegelpaleis I spiegeltenten huren. Ø. Printer_1_x2C__Print_1. food. hamburger. Location_Pin_2. Mail_2_x2C__Envelope_2. iconmap.: Group_2. call 1. iconplay.: iconwidth.:
De feeërieke uitstraling van warm eikenhout en facetgeslepen spiegels blazen de nostalgie moeiteloos doorheen de hele tent. De antieke bar, de houten vloer en de door spiegels en gebrandschilderd glas omgeven houten zitbanken zijn op z'n' zachtst gezegd indrukwekkend te noemen. Voor een magische, nostalgische avond zit je gebeiteld met The Carrousel. De gasten op je beurs, theater, diner, circus, personeelfeest of ander evenement zullen nog lang napraten over de betoverende sfeer van deze spiegeltent.
logistieke oplossingen
Freinetschool De koorddanser De nieuwe circustent interview met directeur en bouwheer Wim De Baets.
Waar ben je nu mee bezig? Uche luide hoest uhm aan de tent zijn er twee bergingen. We hebben zaterdag 28/11 en de komende zaterdagen de wanden van de berging vastgemaakt. Ook ben ik begonnen met de elektriciteit, verder nog het plafond van de 2 bergingen.
Simulator
Locaties De Schorre.
In De Schorre kun je outdoor terreinen huren voor grote openluchtevenementen maar ook feestzalen en vergaderruimtes. Uiteraard zijn er verschillende combinaties mogelijk. Meer informatie en offerteaanvragen. Contacteer onze coördinator Event Service om ter plaatse te komen kijken naar de locaties of vraag vrijblijvend een offerte.
SEO
Max Tenten Tent Your Event Altijd advies op maat.
Founders Carbon Network. Zeer goed en altijd volgens afspraak geleverd. We werken al jaren met MAX tenten op evenementen. Sander van der Ploeg. Your browser does not support HTML5 video. Uiteraard kunnen wij u niet dwingen om een tent bij ons te huren of kopen.
maps
Tenten Chiro As-Niel.
Die opgezet kan worden met 123, of 4 middenpalen. 12 x 10, 12 x 15, 12 x 20 of 1225 meter. De tent is volledig voorzien van spanbanden. Op de foto staat de tent opgezet met 4 middenpalen en 3 middenstukken.
zoekmachine optimaliseren
Circus huren Circus Sijm.
Circus Sijm bekend van AVROTROS televisie. Circus in de Zorg. Circus in de Zorg onderscheiden. Sijm en de Lucille Werner Foundation. Een compleet circus huren. Sfeervol gedecoreerde tenten. is altijd feest! Een compleet circus huren kunt u eigenlijk overalmaar, wij bieden u meer!
saneren mazouttank
Redafun verhuur van springkastelen in Limburg. Redafun verhuur van springkastelen in Limburg.
Partytent 8m x 4m. Partytent 8m x 5m. Partytent 8m x 5m. Partytent 10m x 5m. Partytent 10m x 5m. Mobiele koelcel huren vanaf 80. Mobiele koelcel huren vanaf 80. Tafels en stoelen met of zonder tafelkleed. Tafels en Stoelen. Tafels en Stoelen. Tafels en stoelen met of zonder tafelkleed. Tapinstallatie met dubbele spoelbak. Tapinstallatie met dubbele spoelbak. Statafels met of zonder rok. Statafels met of zonder rok. Sfeerverlichting met Led. Sfeerverlichting met Led. Tent en terrasverwarmers.
online lening aanvragen
Vogelzang Tent Horecaverhuur Donkerbroek.
U kunt bij ons terecht voor een tent voor elk feest, kamp of evenement. En sinds 2014 kunt u ook bij ons terecht voor alle soorten horeca benodigdheden, het bedrijf VHB hebben wij sinds 1 april 2014 overgenomen van Jan en Alie Betten uit Grou.
bing
Circustent huren.
Uitgebreid aanbod circustenten voor elk event. Circustenten huren doet u bij Eurocircus. Wij hebben een uitgebreid aanbod circustenten en zijn gespecialiseerd in verhuur van alle soorten grote tenten. Onze circustenten zijn uit te breiden met tussenstukken zodat wij ronde, ovale, langwerpige of vierkante circustenten kunnen leveren met capaciteit vanaf 300 tot 60.000 personen.
zonnepanelen
Tenten Chiro Blanden.
Omdat deze tent uit 3 grote delen bestaat, is het moeilijk voor ons om deze in één rit te vervoeren, de huur van deze opblaasbare tent bedraagt daarom 500 euro inclusief grondzeil. Kan je zelf voor vervoer zorgen kost de huur slechts 350 euro.
Avanco Adventure Events Kortrijk.

Contacteer ons