Meer resultaten voor circus tent huren

circus tent huren

Opblaasbare Circustent huren Verhuur springkastelen en attracties Click Rent.
Click-Rent Aanbod Feestmateriaal Opblaasbare Circustent. Opblaasbare Circustent huren vanaf 22000., Opblaasbare Circustent omschrijving. Deze opblaasbare tent is ideaal voor het overdekken van een rodeostier. Deze kan ook gebruikt worden als receptietent, overdekking., De tent beschikt over een aantal vensters en ingang. Een aantal vensters kan je ook opendoen als verluchting. Afhaalmogelijkheden Afhalen is niet mogelijk. Begeleiding Geen begeleiding nodig. Soort stroomvoorziening 16A/230V. Benodigde ondergrond Gras, beton op aanvraag. Afmetingen tijdens gebruik 8m x 8m x 6m. Bereken zelf je huurprijs. Duur van de huurperiode. Afhalen of leveren? Afhalen Niet mogelijk. Leveren 050, per gereden km. Aantal kilometer vanaf De Pinte tot op de locatie. Bediening is niet nodig. Bediening door CLICK RENT 40/u. Hoe lang heb je een bediener nodig? Hoe lang heb je een animator nodig? inclusief 21% BTW. Ridders Shooting springkasteel. Is Opblaasbare Circustent nog beschikbaar? Vul hieronder jouw aanvraag in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbaarheid en andere details te bespreken.
tenten
Circus Rose-Marie Malter.
Als belangrijkste circusonderneming in Vlaanderen, beperkt circus Malter zich niet uitsluitend tot het inrichten van voorstellingen. Organisatoren kunnen er terecht om tegen redelijke voorwaarden circustenten van 500 tot 10.000 plaatsen met of zonder programma te huren voor shows, tentoonstellingen, promoties, seminaris en andere evenementen.
kinderfeestje
Circus tent/piste Nieuw Partyverhuur Van Lente Groente Fruit, Catering Verhuur.
Op deze manier heeft u op elke gewenste plek uw eigen circus/theater tent bescikbaar. U kunt zich verkleden in de opblaasbare tent en vervolgens uw kunstje of voorstelling in de piste tonen. Tip: wanneer u rondom de piste iedereen wilt laten zitten, kunt u bij ons hier voordelig stoelen bij huren.
Quality event material Springrid.
Sumo worstelaars voor volwassenen. Grote en kleine springkastelen van een uitstekende kwaliteit. Een stertent huren voor uw feest of evenement doet u bij Springrid. Bij Springrid kunt u een plooitent huren met bijpassend meubilair voor al uw evenementen. Tafel en stoelen.
Concerttenten.
Deze tenten kan u vergelijken met circustenten. Deze tenten hebben we op een breedte van 16, 20 en 32 meter. Concerttent 16 m. Download de technische fiche in pdf. Alle beschikbare afmetingen concerttent 16 m. 16 x 15 m. 16 x 20 m. 16 x 25 m. 16 x 30 m. 16 x 35 m. 16 x 40 m. 16 x 45 m. 16 x 50 m. Concerttent 20 m. Download de technische fiche in pdf. Alle beschikbare afmetingen concerttent 20 m. 20 x 20 m. 20 x 25 m. 20 x 30 m.
TENT HUREN tent huur ronde tent huren.
springkasteel huren dendermonde. Resultaten voor ronde tent huren. ronde tent huren. Ronde pagode tent met 10 meter doorsnede Partytentverhuur-Twente. Pagode rond 10 meter doorsnede tent huren Partytentverhuur Enschede en Almelo. Deze grote ronde pagode tent is uniek in zijn aanzien.
Circus Palace staat midden in de riante CIRCUS GARDENS, een sfeervolle buitenlocatie voor spel en catering. Van Circus Palace wandel je door de Circus Gardens naar het CIRCUS THEATER. Deze sfeervolle tent biedt 700 comfortabele seats in theateropstelling of 400 gasten aan tafel.
Trouwfeest plannen? Reken op Da Vinci!
Welke locatie u ook kiest, Da Vinci Events zoekt precies die tent die bij jullie past. Wilt u een sfeervolle Starshade, een retro circustent of toch liever een strakke kadertent die in het zwart wordt gedrapeerd? Da Vinci Events helpt u met de juiste keuze van tent voor uw mooiste dag.
Te huur gezocht: circustent Bouwinfo.
Enfin, liefste een verduisterde, ronde tent, of eventueel ovaal. Maar eigenlijk liefst rond. Moeilijk te vinden, zo blijkt. Ofwel al verhuurd. Niemand suggesties waar je zulke tenten in de regio Limburg/Antwerpen/Brabant/eventueel vlak over de grens in Nederland kan huren? Ik zoek me momenteel suf.
Spantent circustent te huur Te koop 2dehands.be.
Er zijn tenten van 8x4m en 4X4m. Je kan een tent van 8x4m huren voor bv. 5 mei 2019 1919: Hasselt. Partytent pvc 8x4 te huur. Bij deze verhuur ik een partytent van 4meter op 8meter en 2meter ingang hoogte.
Chiro Broechem Te huur.
Prijs: 10 per weekend. Grote kookpot met kraantje: 7 per weekend. Grote kookpot: 5 per weekend. Braadslee: 5 per weekend. Kleine kookpot: 3 per weekend. Tafels en banken. 1 set: 1 tafel, 2 banken. Prijs: 5 per weekend per set.
Spiegeltent The Carrousel Het Spiegelpaleis I spiegeltenten huren. Ø. Printer_1_x2C__Print_1. food. hamburger. Location_Pin_2. Mail_2_x2C__Envelope_2. iconmap.: Group_2. call 1. iconplay.: iconwidth.:
De feeërieke uitstraling van warm eikenhout en facetgeslepen spiegels blazen de nostalgie moeiteloos doorheen de hele tent. De antieke bar, de houten vloer en de door spiegels en gebrandschilderd glas omgeven houten zitbanken zijn op z'n' zachtst gezegd indrukwekkend te noemen. Voor een magische, nostalgische avond zit je gebeiteld met The Carrousel. De gasten op je beurs, theater, diner, circus, personeelfeest of ander evenement zullen nog lang napraten over de betoverende sfeer van deze spiegeltent.