Op zoek naar circus tent huren?

circus tent huren

Tent Rentals Maximum Evenementen.
Overal te plaatsen! New Star Festival tent. Leverbaar vanaf 240 tot 560 m2. Kleur wit, met lila decoraties. New Star Festivaltent huren? White Star en Caribbean. Leverbaar vanaf 100 tot 250 m2. Kleur wit, zijkanten deels met vensters of geel-rood gestreept.
online lening aanvragen
Spantent circustent te huur Te koop 2dehands.be.
Geel witte spantent van 15m x 15 of 20m te huur. Daarnaast ook nog grijze tent van 8x20m te huur. Meer info en prijzen via www.feestverhuurjacobs.be contactformulier. Wij helpen je graag verder! Alle feest materiaal kan je bij ons huren.
tent verhuur

De tenten voldoen aan alle eisen en normen. Mikkenie Verhuur levert allerlei soorten tenten, van klein tot groot. Lichtdoorlatende, zelf op te bouwen tentjes, maar ook grote professionele circustenten met zeil waar geen licht doorheen komt. Mikkenie Circustenten heeft ook circustenten te koop.
SEO
mogelijkheden Circolito.
Je kan een echte circustent huren Circolito heeft die niet en affiches laten drukken. Of je kan met wat creativiteit de turnzaal tot een feestelijke circustent omtoveren, en het decor, de programmaboekjes en sandwich-borden door de leerlingen laten maken tijdens de knutselmomenten.
TAXIS
Freinetschool De koorddanser De nieuwe circustent interview met directeur en bouwheer Wim De Baets.
Hoe ben je op het idee gekomen? Dat weet ik eigenlijk niet meer. Normaal gezien wou ik een echte tent zetten, maar dat mocht niet van de brandweer. In een tent brandt het te snel. Wie helpt er allemaal mee?
dakwerker herent
Locaties De Schorre.
In De Schorre kun je outdoor terreinen huren voor grote openluchtevenementen maar ook feestzalen en vergaderruimtes. Uiteraard zijn er verschillende combinaties mogelijk. Meer informatie en offerteaanvragen. Contacteer onze coördinator Event Service om ter plaatse te komen kijken naar de locaties of vraag vrijblijvend een offerte.
auto 2de hand
Circustent Het Rotterdams Volkstheater.
Het is een traditionale rood/wit gestreepte tweemaster, volgens de verhalen ooit in gebruik geweest bij het circus van Toni Boltini. Inmiddels heeft de tent natuurlijk al wel weer nieuwe zeilen. De tent is goed te verduisteren, heeft een prachtig werelddoek als podiumdoek, coulissen.
Tenten Chiro As-Niel.
Die opgezet kan worden met 123, of 4 middenpalen. 12 x 10, 12 x 15, 12 x 20 of 1225 meter. De tent is volledig voorzien van spanbanden. Op de foto staat de tent opgezet met 4 middenpalen en 3 middenstukken.
Circus huren Circus Sijm.
Een compleet circus huren kunt u eigenlijk overal! Maar wij bieden u meer! Naast ons verzorgde circus, de sfeervol gedecoreerde tenten en internationale artiesten hebben wij kennis van zaken. Want Circus Sijm is van huis uit een gevestigd organisatiebureau met als specialiteit: CIRCUS!
Redafun verhuur van springkastelen in Limburg. Redafun verhuur van springkastelen in Limburg.
Mobiele koelcel huren vanaf 80. Statafels met of zonder rok. Statafels met of zonder rok. Fleur je feest, evenement of opendeurdag op met deze publiekstrekker. Skydancers / Skytubes. Skydancers / Skytubes. Fleur je feest, evenement of opendeurdag op met deze publiekstrekker. Tapinstallatie met dubbele spoelbak. Tapinstallatie met dubbele spoelbak. Tafels en stoelen met of zonder tafelkleed. Tafels en Stoelen. Tafels en Stoelen. Tafels en stoelen met of zonder tafelkleed. Tent en terrasverwarmers.
Max Tenten Tent Your Event Altijd advies op maat.
Uiteraard kunnen wij u niet dwingen om een tent bij ons te huren of kopen. Wij kunnen u wel vertellen dat wij als team de afgelopen jaren met succes MAX hebben laten groeien tot een serieuze speler in onze branche.
Circustent huren.
Circustent huren: flexibel en volledig. Dankzij ons eigen transport, onze eigen heftrucks en stoomvoorziening kunnen wij flexibel, efficiënt en voordelig leveren. Vaste prijzen voor onze circustenten vindt u niet op onze site omdat wij u een scherp aanbod op maat doen.