Meer resultaten voor circus tent huren

circus tent huren

Top Tents International tent rental.
Festivaltenten die gezien mogen worden! U gaat een festival of evenement organiseren en u zoekt een tent die onderdak biedt aan een groot aantal bezoekers? Deze tent moet bovendien ook een eyecatcher zijn! Top Tents verhuurt top tenten die gezien mogen worden!
zoekmachine marketing
Tentenverhuur Sniekers Bree Limburg: tent huren.
Tentenverhuur Sniekers biedt een uitgebreid gamma van kwaliteitstenten aan, zodat er voor elke gelegenheid een passende tent gezorgd kan worden. Een tent voor bij uw trouwfeest, verjaardagsfeest, communiefeest, kerstmarkt of eender welk evenement: bij ons bent u op de juiste plaats!
wc ontstoppen met afwasmiddel
Trouwfeest plannen? Reken op Da Vinci!
Welke locatie u ook kiest, Da Vinci Events zoekt precies die tent die bij jullie past. Wilt u een sfeervolle Starshade, een retro circustent of toch liever een strakke kadertent die in het zwart wordt gedrapeerd? Da Vinci Events helpt u met de juiste keuze van tent voor uw mooiste dag.
mijnonderdelenhuis.nl
Verhuur Cirque Moustache.
Prijs op aanvraag. Dit kleine circuspodium wordt gebruikt als fotobooth. Ga op de foto als sterke vrouw of vuurspuwer. Prijs op aanvraag. Samen op de foto als één knappe vrouw. Prijs op aanvraag. Prijs op aanvraag. Suikerspinnen draaien op een event, geen probleem. Prijs op aanvraag. Korte voorstellingen van het kleinste circus ter wereld. Prijs op aanvraag. Voor schoolprojecten en themafeesten verhuren wij ook onze piste. Het pistezeil, de pisterand of het decor. Prijs op aanvraag. Bedankt voor de heerlijke avond! Wij waanden ons even in een andere wereld. Alles klopte, van de acts, humor, kermis en prachtige tent tot zelfs de rietjes in de coca cola. Wij hebben genoten en zien jullie heel graag volgend jaar weer! Jade Nova Bezoekers. Wat hebben wij ouderwets zitten genieten van deze circusvoorstelling voor jong en oud in een heuse circustent.
saidanddone.nl
Spantent circustent te huur Te koop 2dehands.be.
Je kan een tent van 8x4m huren voor bv. 5 mei 2019 1919: Hasselt. Partytent pvc 8x4 te huur. Bij deze verhuur ik een partytent van 4meter op 8meter en 2meter ingang hoogte. Deze heeft een brede ingang van 38meter, en een ingang van 2me.
adwords contact number
Circus Tico Voor al uw circusaangelegenhedenCircus Tent.
Vanaf heden kan je bij Circus Tico terecht voor het huren van een circustent die in 3 formaties kan opgesteld worden. Like Circus Tico op Facebook en ontdek meer fotos en blijf op de hoogte! Circuskriebels op en top. Website best viewed in IE7 or above Contact Vormgeving: Mieke Dalle www.mien.be.
schuldsaldoverzekering verplicht
mogelijkheden Circolito.
Je kan een echte circustent huren Circolito heeft die niet en affiches laten drukken. Of je kan met wat creativiteit de turnzaal tot een feestelijke circustent omtoveren, en het decor, de programmaboekjes en sandwich-borden door de leerlingen laten maken tijdens de knutselmomenten.
motorrijschool dordrecht
Vind circustent op Marktplaats.nl.
Zo wordt ernst een levende. Te Huur Feesttent Spantent Pagodetent VERHUUR huren. Wij verhuren ook alle horecabenodigdheden. Kijk hiervoor op onze website. Pagode tenten: 5 x 5 meter 105, 6 x 6 meter 140, 9 x 9 meter 275, zeshoek spantenten circustent: 11 meter rond 300, 13 meter rond 350, 12 x 17 meter 425, 12 x 22 meter 475, 14. Fisher-price circus ballenbak opblaasbare circustent van fisher-price met een comfortabele opblaasbare vloer perfect voor indoor gebruik incl. 25 Speelballen en reparatie patch vervaardigd van 026, mm vinyl leeftijd: 2 afmetingen: 104x137 cm. Paradiso Toys speeltent prinsessenkasteel 95 x 125 cm roze. Sale: nu in de aanbieding van 35.95 Voor 26.90! Paradiso toys speeltent beleef de spannendste avonturen als de mooiste prinses van het land met deze speeltent! Dit mooie kasteel is superruim, dus nodig gerust al jouw vrienden uit voor een speelfeest. De deur en het raam van de tent kan je.
google adds
Freinetschool De koorddanser De nieuwe circustent interview met directeur en bouwheer Wim De Baets.
Waar ben je nu mee bezig? Uche luide hoest uhm aan de tent zijn er twee bergingen. We hebben zaterdag 28/11 en de komende zaterdagen de wanden van de berging vastgemaakt. Ook ben ik begonnen met de elektriciteit, verder nog het plafond van de 2 bergingen.
dokter oetker pizza
Max Tenten Tent Your Event Altijd advies op maat.
Founders Carbon Network. Zeer goed en altijd volgens afspraak geleverd. We werken al jaren met MAX tenten op evenementen. Sander van der Ploeg. Your browser does not support HTML5 video. Uiteraard kunnen wij u niet dwingen om een tent bij ons te huren of kopen.
apotheek
Circustent The Young Ones.
Afmetingen: 16m doorsnede, 6m tot nok. Het is mogelijk om de circustent te huren met alle bijbehorende techniek en aanvullingen, maar ook met een deel daarvan. Prijzen en mogelijkheden kunnen in overleg worden vastgesteld. Aanvullend te huren diensten en middelen.:
google
Materiaal Scouts Hulst.
Wil je materiaal huren? Stuur dan een mailtje naar tentenverhuring@scoutshulst.be of bel naar 0484 81 93 95. Afmetingen: 12m x 6m. Prijs voor een weekend: 125 euro. Prijs per dag vanaf 10 dagen: 18 euro/dag. waarborg: 250 euro. Senior tent 8 seniors.