Meer resultaten voor ronde tent huren

ronde tent huren
 
Tenten regio West-Vlaanderen Tenten Vannieuwenhuyze.
Nood aan een tent op maat? Of aan een tentzeil met de juiste afmetingen voor jouw behoefte? Nood aan een opslagplaats tijdens een verbouwing? Met een tent ben je snel en efficiënt uit de problemen. Voor een oplossing op maat, bel Tenten Vannieuwenhuyze.
grote tent
t Hekeltje partyverhuur en tenten voor elk evenement.
In de online verhuurshop kunt u alle artikelen behalve de tenten met prijzen vinden. De huurprijzen van de tenten kunt u telefonisch opvragen of u kunt een gratis verhuurcatalogus inclusief prijskrant aanvragen. t Hekeltje Verhuur is gespecialiseerd in maatwerk als het gaat om bijvoorbeeld tenten, podiumbouw ook met overkapping etc.
grote tent
circustenten, tentenverhuur, tenten, stertent, starshade funfabriek.
De circustent is een ronde tent met een doorsnede van 16m. De middenpaal meet 6m en de zijkanten 2.50m. Je hebt een cirkel van 20m nodig om de tent op te zetten; 16m voor de tent en 2m rondom rond voor de spankoorden.
vouwtent
Partyrent4U.
Voor al uw geslaagde feestjes: communie, lentefeest, barbeque, kinderfeestje, verjaardagsfeestje, braderie, reünie, opendeurdag, bedrijfsevent., Welkom bij Partyrent4U! U kan bij ons terecht voor het huren van tenten, springkastelen, terrasverwarming en toebehoren zoals tafels, tafellinnen, stoelen, barbeques, bain-maries, vloeren, borden, bestek en glazen.
Lening simulatie
Verhuur van al uw feestmateriaal, voor elk event.
0 artikelen 000., De tenten bestaan uit PVC van professionele kwaliteit en zijn voorzien van een brandveilig certificaat. Deze kunnen aan elkaar gekoppeld worden om een grotere oppervlakte te verkrijgen. Er is een optionele keuze met vloer, verwarming en licht.
huur tent
Hexadome tent huren Unieke feesttenten verhuur EASY TENT.
Kramen/ Parasols/ Podium/ Overige. Hexadome tent huren. Een blik in ons portfolio. Hexadome tent, een bijzondere tent voor bijzondere gelegenheden. Bent u op zoek naar een bijzondere tent voor een bijzondere gelegenheid? De hexadome tent is een unieke tent met een futuristisch uiterlijk. Hiermee geeft u elke gelegenheid een moderne en bijzondere uitstraling. De grote ronde koepel is kenmerkend voor de hexadome tent en zorgt ervoor dat u een onuitwisbare indruk achterlaat.
luxe tenten verhuur
Home First Tent.
Onze tenten en hallen vindt u terug op sportevenementen als de Ronde van Vlaanderen, de E3-prijs, de Antwerp 10 Miles, maar ook op de camping van Tomorrowland, Theater aan zee. VOOR MEER INFORMATIE, CONTACTEER ONS. Bent u op zoek naar een tent of hal voor uw event?
stretchtent
Partytent Huren Hoofddorp Partytent Verhuur Hoofddorp TIP.
Easy up tent 34.5. Easy up tent 36. Partytentverhuur Hoofddorp Partytentverhuur Hoofddorp wordt beoordeeld met een 8.9 / 10 door 266 klanten. Partytent Huren Aalsmeer. Partytent Huren Amstelveen. Partytent Huren Amsterdam. Partytent Huren Badhoevedorp. Partytent Huren Haarlem. Partytent Huren Haarlemmermeer.
huur tent
Boels Events.
Daarom Boels Events. Eén contactpersoon regelt alles voor u. Totaalontzorging door onze specialisten. Alles onder één dak. Jarenlange ervaring op toonaangevende evenementen. Voor alle soorten evenementen. Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Huren op rekening.
stretchtent
Verhuur opblaasbare structuren De ideaale tent voor uw event!
Wij van Evolution Dome presenteren met trots ons gamma aan structuren. Wij hebben in ons assortiment kleine, grote, ronde, vierkante en ovale opblaasbare tenten in de verhuur voor uw evenement! Onze structuren staan op verscheidende evenementen zoals muziek/food/kunst festivals, conferenties, beurzen, lezingen etc. Onze evenement tenten zijn een ongelofelijke Eyecatcher en zullen zeker een positieve indruk achter laten bij u klanten! Indien u vragen heeft of advies wenst bij het bepalen van welke Dome het beste bij uw event past neem dan vrijblijvend contact op met ons team op 32 09/298.01.81 of via info@evolutiondome.be. Verhuur opblaasbare structuren was last modified: April 28th, 2016 by admin. Over Evolution Dome. History of Evolution Dome. Onze Panoramic als Disruptive Dome voor Connekt in de Amsterdam Arena! April 28, 2016. Hoe werken Evolution Dome opblaasbare structuren? February 18, 2016. Bubbletecture De geschiedenis van de opblaasbare structuren February 12, 2016. Opblaasbare Cubes van Evolution Dome stelen de show tijdens Nikkie Plessen fashion show! February 3, 2016. Evolution Dome is partner van de Benelux Event Awards 2016! January 27, 2016. Evolution Dome beleeft drukke nazomer events.nl October 27, 2015. 5 feiten waarom opblaasbare tent structuren de toekomst zijn!
Yurt, ger of Mongoolse tent huren Tentengids.eu.
Zowel het terrein als de yurts zijn zeer sfeervol en comfortabel ingericht waardoor het u aan luxe niet zal ontbreken. De ronde ruimte van de yurt geeft je een merkbaar gevoel van geborgenheid. Regio: Wadden Omvang camping: 10 staanplaatsen. Aantal huurtenten: 10 Type: yurt Personen: 2/3/4/5/6/8/tent. TIP: deze yurts online boeken? Ga naar Texel.net VVV Texel. Yurts bij QKLQ camping, Angeren. Ger/yurt tenten in een voormalige pruimenboomgaard 13, ha. De tenten zijn voorzien van authentieke bedden, tafels, krukjes, kastje en keukenkastje en elektriciteit 6 Amp. Douches en toiletten zijn op de camping aanwezig. Zo'n' 1 km buiten de kern van het dorp met bakker, supermarkt e.d. Provincie: Gelderland Omvang camping: 25 staanplaatsen. Type huurtent: Mongoolse tent, aantal: 10 à 15, personen: 4/tent. Boerenrustcamping De Kermisrose, Nieuwerkerk. Op onze Boerenrustcamping heeft iedere plaats privé sanitair. In de yurt kunt u koken op een houtkachel en de verlichting is met olielampen. Er is voldoende speelgelegenheid en de pony's' staan te wachten op een aai over hun bol. Bij de camping hoort een theetuin. Provincie: Zeeland Type tenten: yurt Aantal huurtenten: 4. Personen: 6/tent Omvang camping: 8 staanplaatsen. Meer bijzondere huurtenten Nederland.: Tipi, wigwam of indianentent huren in Nederland.
Bungalowtent en tent huren in Frankrijk Noord en Zuid Camping Vakantie.
Freeflower Funflower huren. Sweetflower Cosyflower huren. Met uw tent. Met uw caravan. Met uw camper. Met Ready" to Camp." Bekijk de interactieve kaart van onze campings in frankrijk. Bretagne, Loire Atlantique Vendée. Zuidelijke Atlantische kust. Camping Île de Ré. Camping Île d'Oléron.' De Somme Baai Normandië. Camping Baie de Somme. Loirestreek, Midden Frankrijk Auvergne. Camping Val de Loire Centre. Camping Vogezen Elzas. Camping Champagne Ardenne. Camping Pyrénées Orientales. Camping Bouches du Rhône. Camping Côte d'Azur.' Special aanbieding 2 personen. 75: 2 gratis extra nachten in huurverblijven. 76: 1 gratis extra nacht in staanplaatsen. Flower viert een vakantie op een camping. Pasen met een ronde prijs.

Contacteer ons