Zoeken naar witte tent huren

witte tent huren
 
KSA ter vichten.
De witte tent. Met trots stellen wij u onze gloednieuwe tenten voor. Met twee tenten van 8 op 8 meter, die samengevoegd kunnen worden tot één van 8 op 16 meter, beantwoorden we aan ieders vraag. 8 m x 8 m. 16 m x 8 m. neem contact op. Indien je geïnteresseerd bent of extra informatie wenst te verkrijgen, dan neem je best contact met een van onze materiaalmeesters via tent@ksatervichten.be. Je kan ook gebruik maken van het formulier hieronder om meteen een aanvraag tot huren in te dienen.
pagode tent
Tent huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Je kan ze plaatsen met witte of transparante zeilen, maar met een glazen wand, deur en transparant dak maak je er een pareltje van. Het overdekt terras maakt het helemaal af. Een unieke tent voor uw feest thuis of op het bedrijf. prijs vanaf 795/m., Nood aan één grote ruimte voor uw feest? Dan zijn onze kadertenten uitermate geschikt. Halfopen of gesloten, het is allemaal mogelijk. Ook de allernieuwste Arcade boogtent kan je bij ons huren.
verhuur tenten antwerpen
Een groot aanbod aan professioneel feestmateriaal huren aan de beste prijs en persoonlijke service.
Mobiele bar huren. Alles te huur voor inrichting van jouw tent of feestzaal. Een overzicht vind je op deze pagina. We verhuren te Kontich, Boechout, Hove, Antwerpen, Burcht, Zwijndrecht, Beveren, Mortsel, Merksem, SChoten, Brasschaat, Aartselaar, Boom, Berchem en Schilde. Voor elke tent wat wils.
partytent verhuur limburg
GAMMA Parasols en partytenten kopen?
Waarop letten bij het aanschaffen van een partytent? In de eerste plaats moet de feesttent voldoende groot zijn. Daarom geven wij steeds concreet de afmetingen van het model aan. Vervolgens maak je de afweging tussen een open of gesloten tent.
Tentenverhuur Witte Prijzen Vlaam-Brabant.
Een tent is het meest effectieve middel om jouw gasten te beschermen tegen de zon, de wind, de regen, of andere elementen. Zowel voor grootschalige, als voor kleinere evenementen en feesten is tentenverhuur mogelijk. Er bestaan meerdere soorten tenten die gehuurd kunnen worden. De ene tent is al wat goedkoper dan de andere. De prijs van tentenverhuur wordt dan ook bepaald door verschillende eigenschappen. Een stevige tent is natuurlijk duurder dan een tent die minder kwaliteit bevat. Ook de afmetingen van een tent bepalen de prijs. Uiteraard ligt de kostprijs van een grote tent hoger dan de kostprijs van een kleinere tent. Tentenverhuur met vertrouwen. Tentenverhuur is erg belangrijk, want jouw feest zal al dan niet geslaagd zijn omwille van een goede tent. Een tent huren met vertrouwen is het begin van een goede tentenverhuur. Er bestaan diverse organisaties die tentenverhuur aanbieden, maar ze zijn niet allemaal even goed. Een betrouwbaar bedrijf kiezen bij het huren van een tent voor bijvoorbeeld een bruiloft, een babyborrel, een verjaardag, of een ander evenement is van het allergrootste belang.
Marokkaanse Tent huren Bosjuweel Tenten.
Marokkaanse tent huren. Deze tenten zijn te huren in twee formaten. De kleine sfeervolle Marokkaanse tent is geschikt om zelf op te zetten; bijvoorbeeld als huwelijkstent of als beurstent. De grote tent is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of Oriëntaals feest.
Partytent huren Huur nu makkelijk vanaf 35, per dag.
De PE partytenten gaan vaak maar tot 240 gram per vierkante meter en is daarom vaak wat goedkoper dan een PVC partytent. De goedkope partytent van PE materiaal is door de lichtere stof wel minder stevig en daarom vooral geschikt voor wanneer het mooi weer is. Kan ik de partytent laten op en afbouwen? Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om de partytent op en af te laten bouwen door het tent verhuur bedrijf.
Exclusieve stretchtent huren voor uw event? Altiro Tenten. Shape Copy.
Meer dan 80 verschillende afmetingen aan tenten, gaande van 25m2 tot meer dan 1000m2. Door eenvoudig, duidelijk en compleet te communiceren met al onze partners. Door dagelijks te werken aan het toepassen en verbeteren van onze procedures. Kantoor en magazijn.: Algemeen T 32 3 313 86 23. Victoria T 32 468 21 16 46. Tent huren of kopen.
Partytenten DreamLand.
Baby en peuterspeelgoed Bouwen en constructie Educatief speelgoed Gezelschapsspellen Hobby en creatief Houten speelgoed Interactief speelgoed Knuffels Verzamelen en Collectibles Poppen Puzzels Speelsets en figuren Speeltafels en volksspelen Verkleden en rollenspel Voertuigen Bekijk alle speelgoed. Ontdek alle merken Populairste kinderhelden.
Huurtent Vakantiepark Witterzomer.
Meteen bij het ontwaken in uw huurtent staat u in nauw contact met de natuurlijke omgeving: de geur van dennenbomen, het gekwetter van vogels en het zonlicht dat op uw tent neerdaalt. Uw kinderen vermaken zich op en top in de zandbak of speeltuin die zich voor de deur op hetzelfde veld als uw tent bevinden.
Tentenverhuur Mechelen Kontent Structures.
Vul het aantal bezoekers/gasten in en bereken uw maat. Een tent is standaard opgebouwd met witte dak en gevelzeilen. Wilt u een tent huren met een ander uiterlijk? Bij onze tent verhuur is het mogelijk om de tent aan te vullen met.:
Tent huren voor uw tuinfeest, privéfeest of particulier feest.
U heeft een tent uitgekozen, en nu? Voordat u besluit een tent te huren is het aan te raden om even onze checklist te bekijken. Als u hier geen rare dingen ziet staan kunt u contact opnemen met Tent4Rent. Samen met u bespreken we dan de mogelijkheden en maken we een afspraak voor het opbouwen van de tent. Wij bouwen de tenten altijd zelf op zodat u zich hier zelf geen zorgen over hoeft te maken. Ook hebben wij de expertise in huis om de tent zo op te zetten, dat hij veilig staat en er ook mooi uit ziet. Een tent van Tent4Rent geeft uw privé feest direct meer uitstraling. Omdat privé feesten meestal in de avonduren plaatsvinden is het aan te raden om de verlichting en verwarming niet te vergeten. Tent4Rent heeft mooie prikkabels met gekleurde of warm witte lampjes.

Contacteer ons