Op zoek naar witte tent huren?

witte tent huren

Tentenverhuur Deforche: Huur uw tent.
Lengte van de tent 20m 25m 30m 35m 40m langer. Vul hier meer info in over je event. Ondergrond Asfalt Beton Weide Zand Grint Hout Bankirai Tegels Kasseien Klinkers Gazon Akker. Please turn on javascript to submit your data. wk-panel, rowtrue: data-wk-grid-margin. Concerttent 25.5 meter breed. Tophoogte 11 meter. Concerttent 22.50 meter breed. Nokhoogte 8 meter. wk-panel, rowtrue: data-wk-grid-margin. Half verduisterde zeilen. Half verduisterde zeilen. wk-panel, rowtrue: data-wk-grid-margin. Alu kadertent 10m. Witte verduisterde zeilen.
feesttent
Tent Feesten 2dehands.be.
stretchtent huren op uw feest. XtraSpace Feestmaterialen verhuur. Bent u op zoek naar een extra blikvanger op event of tuinfeest? Met onze nomadentent kunt u werkelijk alle kanten op! Door het rekbare doek en. 22 juli 2018 1137: Menen. Partytent 6m X 3m Kleur wit: en blauw dak wit: zijkanten: blauw/ wit gestreept 3 zijramen per kant. 5-tal keren gebruikt. 22 juli 2018 0925: Beveren Melsele. Sxt events, uw partner voor verhuur van alle feest benodigdheden. bekijk onze website voor ons volledig gamma. 22 juli 2018 0621: Lier. tentvloer te huur afmetingen panelen: 3m x 0.5 m 1.5m x 0.5m 1m x 0.5 m prijs geleverd 2.5euro/m prijs geleverd en geplaatst 4 euro/m. 22 juli 2018 0621: Lier. verschillende tenten te huur. Te huur bij sxt-events tent 5x6, 4x10, 6x12 6x24, of 12x12 beschikbaar bij sxt-events tevens kunnen wij de tenten uitrusten met tentvloer en v. 22 juli 2018 0620: Lier. Nieuwe witte pvc partytent 4x8m te koop.
feesttent
Partytent huren, tent huren tuinfeest, feesttenten, witte tent, tent lentefeest Tentenverhuur Starshade Pagodetenten Stretchtenten feesttenten.
U plant een tent te huren voor uw evenement en u deelt onze mening dat gewoon simpelweg niet goed genoeg is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tentenverhuur MnM-rent heeft voor elke gelegenheid dé ideale tent ter beschikking.
harmonica partytent
Fiesta Rent Tentverhuur.
Wij bieden onze klanten een goede service en eerlijke prijzen. Bij Fiesta-rent kan u terecht voor kleine of grote feesten, voor 1 stoel of 100 stoelen, voor 5 borden of 500 borden, voor een kleine tent of een grote evenementen tent.
Autolening
Tentenverhuur Witte Prijzen Vlaam-Brabant.
Een betrouwbaar bedrijf kiezen bij het huren van een tent voor bijvoorbeeld een bruiloft, een babyborrel, een verjaardag, of een ander evenement is van het allergrootste belang. Met een eerlijk organisatie is het perfect mogelijk om alles goed te bespreken.
Warmtepompboiler
Kerkhofs Tent Renting Voor elk event de juiste tent.
Door hun unieke witte kleur weten ze elk evenement naar een hoger level te brengen. Beide tenten zijn zeer snel op te bouwen en kan men op iedere locatie plaatsen. De Starshade Single bestaat uit één mast in tegenstelling tot de Starshade Twin dat zijn oppervlakte verdubbeld met een tweede mast. Verankering: Piketten Speciaal betongewicht. Extra werkzaamheden 35 euro/ uur per persoon. Prijs op aanvraag. Kerkhofs Tent-Renting kan voor iedere tent de gepaste ondergrond leveren.
Aafest, verhuur van tenten West-Vlaanderen Aafest.
Bij ons vindt u een heel gamma aan tenten in verschillende maten en vormen, van sober tot luxueus. Rekening houdend met uw verwachtingen en budget vinden we voor u graag de meest geschikte tent: van een eenvoudige, stevige partytent die u zelf kan afhalen tot een luxueuze gedrapeerde feesttent met vloer en tapijt. Voor elk feest een tent huren op maat: dat is ons motto.
Tent te huur Tent 2dehands.be.
Zit jij met de handen in het haar bij het feestje van jullie zoon of dochter? Weet je niet hoe je ze moet bezig houden enkele uren aan een st. gisteren 1235: Beringen. Te Huur Witte Stretch Tent. Splinternieuwe stretch tent in witte uitvoering.