Resultaten voor vloer voor tent huren

vloer voor tent huren
 
XL-Rent: alles te huur voor partytenten, plankenvloeren, plankenvloeren, vloeren, bouwhekken, podiums, tribunes in Denderleeuw en Oost-Vlaanderen.
WASMACHINE VOOR ZEILEN. Een plankenvloer bestaat uit houten vloerdelen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, wij hebben vloerdelen van 1x25m, en 1x125m, om uit te passen. Plankenvloeren worden in tegenstelling tot cassettevloeren rechtstreeks op de ondergrond geplaatst. Deze planken vloeren zijn een goedkope en ideale oplossing indien u een natuurlijke en sfeervolle ondergrond wil. De planken vloeren nemen de natuurlijke vorm van de ondergrond aan, waardoor deze niet waterpas kan gelegd worden. Deze planken vloer kan zowel dienen als ondergrond in een kadertent als in een pagodetent.
professionele tenten
Vloer Tentenverhuur Starshade Pagodetenten Stretchtenten feesttenten.
Het is niet altijd nodig om een legvloer bij uw tent te huren. Bij regenachtig weer of op een mooi gazon is het echter vaak aangewezen er toch een te leggen. Op die manier spaart u uw gazon en vermijdt u dat er modderige toestanden ontstaan. Bovendien zorgt een houten vloer s avonds voor minder afkoeling in de tent.
partytenten verkoop
Eventa Rent Origineel en goedkoop huren Tenten Tentvloer Popcornmachine en suikerspinmachine aan topprijs! Tenten Tentvloer goedkope terrasverwarming huren Tenten Tentvloer Springkasteel en attracties
Houten tentvloer huren. Eenvoudig, handig en goedkoop! Welke vloer verhuren wij? Eventa Rent verhuurt de moderne versie van een tentvloer: de mooie donkergrijze PVc tegels dewelke 05m, op 05m, meten. Zorg er voor dat uw gasten steeds propere schoenen en droge voeten hebben, voorkom het wegzakken van stoelpoten in het gras. De modulaire vloertegels klikken makkelijk en snel in elkaar. Zonder het gebruik van gereedschap. De tegels zijn daarenboven bijzonder licht en dus makkelijk te transporteren en te installeren. Uw gazon wordt beschermd maar kan nog steeds goed ademen dankzij de verluchtingsgaten. Licht, maar toch ontzettend sterk. Een auto of bestelwagen mag op deze vloer rijden. De vloer is zeer makkelijk te reinigen en indien toch wat nat, is de vloer nog steeds niet glad, door de antislip textuur. Vloer perfect aan te passen aan elke formaat van tent.
Partytent 5x5
Welkom 2VRent.
Eyecatchers voor uw evenementen. Waarom kiezen voor 2V Rent? 2VRent staat al jaren garant voor een professionele aanpak en biedt voor elke gelegenheid de juist tent. Ons aanbod is bijzonder ruim, bovendien zijn ze dankzij hun afmetingen en flexibiliteit geschikt voor elk soort evenement.
Simulator
Tentvloer Tent 2dehands.be.
Ideaal voor op gras, vochtigere plaatsen, zand, tentvloer, evenementen PVC tentvloer die naadloos aan elkaar aansluit. De pvc vloer is makkeli. 16 juni 2018 0751: Holsbeek Kortrijk-Dutsel. Partytent, tafels, stoelen en feestmateriaal huren? Tuinfeestbabyborrel, eetfestijn, receptie, familiefeest, opendeurdag, communiefeest bbq, buurtfeest of zomaar een feestje. 15 juni 2018 1941: Dendermonde Baasrode. 288m geschaafde tentvloer te koop. Geschaafde tentvloer, onbehandeld, gemaakt met inox vijzen, bouwjaar: 04/2017 houtsoort: vuren afmetingen van de panelen: 05, x3 m en 05, x 1. 15 juni 2018 0656: Lier. Stertent starshade zwart 10 meter verhuur. Op zoek naar een opvallende eyecatcher? Dan stellen wij u onze Stertent starshade voor. Deze tent is de blikvanger en geeft meteen sfeer en.
Daikin's
Tentvloer Al Verhuur.
Porselein, bestek glazen. Buffet en Bereiding. Add to Wishlist. The product is already in the wishlist! Winkel / Horeca Feestmateriaal / Tenten. Houten vloer voor tenten. Afmetingen per paneel: 3 m x 056, m. Ter info: prijs per m 220, euro.
Tentvloeren huren l AllureTent.
Deze vloer wordt meteen op de ondergrond geplaatst, kleine niveau verschillen kunnen weggewerkt worden met extra houten steunen, maar sterke niveau verschillen blijven zichtbaar in het terrein! Toepassingen van een tentvloer. Een vloer huren voor een tent kan voor verschillende ondergronden.:
De juiste tentvloer huren voor uw evenement.
We leggen de vloer neer en breken deze af op het moment dat u dat wenst. U heeft er geen omkijken meer naar! Wij hebben een zeer ervaren plaatsingsdienst die al vele uitdagingen tot een goed einde heeft gebracht. Tentvloer huren bij GBS tenten. Heeft u interesse om een tentvloer te huren bij GBS tenten? Contacteer ons gerust. Wij horen graag uw wensen om af te stemmen op welke manier we dit kunnen invullen. We staan graag voor u klaar. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom om naar ons toe te komen en de opties te bekijken als u een tentvloer wilt huren. Wij zijn gevestigd aan de Korte Watertorenstraat 2 in Hamont. Wenst u een van onze tenten te huren of een zeil te laten maken? Stel hier je vraag of vraag een vrijblijvende offerte aan. Bezig met versturen. Tentenbedrijf GBS Hamont NV. Korte Watertorenstraat 2 3930 Hamont-Achel. Tel: 32011.44.51.74 GSM: 320473.67.91.52. E-mail: info@gbstenten.be BE 0411.623.359. Copyrights 2017 Disclaimer Privacy Policy RCWebdesign. De juiste tentvloer huren voor uw evenement. De perfecte tent voor uw evenement.
Houten tentvloer huren? Verhuur van houten tentvloeren en dansvloer.
Service voor professionelen. Last update: July 05, 2018, 1000.: Een houten vloer of planché huren. Een tentvloer, plankenvloer, plaché of vlondervloer huren heeft enkele voordelen.: bij regenachtig weer vermijdt u modderige toestanden. beschermen van de ondergrond zoals bv; een mooi gazon.
Tent vloer Overig 2dehands.be.
Een tentvloer, plankenvloer, plaché of vlondervloer huren heeft enkele voordelen: bij regenachtig weer vermijdt u modderige toestanden bes. 29 mei 2018 1459: Hulshout. verhuur van tent, vloer, stoelen en tafels. bij bouncyking kan je terecht voor al je feestmateriaal. wij verhuren tenten van 10m op 5m aan 160 geleverd en geplaatst.

Contacteer ons