Meer resultaten voor vloer voor tent huren

vloer voor tent huren
 
Tenten regio West-Vlaanderen Tenten Vannieuwenhuyze.
Kies voor jouw festiviteiten een tent van een vakman. Tenten Vannieuwenhuyze is een betrouwbare en solide partner. Ons loyaal cliënteel. Onze tenten zijn uitermate geschikt voor buurtfeesten, fuiven, optredens maar ook voor handelsbeurzen of een jaarmarkt. Je organiseert een happening?
feesttent
Eventa Rent Origineel en goedkoop huren Tenten Tentvloer Popcornmachine en suikerspinmachine aan topprijs! Tenten Tentvloer goedkope terrasverwarming huren Tenten Tentvloer Springkasteel en attracties
Houten tentvloer huren. Eenvoudig, handig en goedkoop! Welke vloer verhuren wij? Eventa Rent verhuurt de moderne versie van een tentvloer: de mooie donkergrijze PVc tegels dewelke 05m, op 05m, meten. Zorg er voor dat uw gasten steeds propere schoenen en droge voeten hebben, voorkom het wegzakken van stoelpoten in het gras. De modulaire vloertegels klikken makkelijk en snel in elkaar. Zonder het gebruik van gereedschap. De tegels zijn daarenboven bijzonder licht en dus makkelijk te transporteren en te installeren. Uw gazon wordt beschermd maar kan nog steeds goed ademen dankzij de verluchtingsgaten. Licht, maar toch ontzettend sterk. Een auto of bestelwagen mag op deze vloer rijden. De vloer is zeer makkelijk te reinigen en indien toch wat nat, is de vloer nog steeds niet glad, door de antislip textuur. Vloer perfect aan te passen aan elke formaat van tent.
feesttent
Vandecasteele-tenten NV: Zeilmakerij Verhuur tenten, springkastelen.
Misschien kunt u vandaag nog de tent huren die perfect bij uw evenement past. Wij staan in voor het gehele project. Van gewone tenten tot exclusieve uitvoeringen. Alles naar uw budget en wensen, om van uw feest, evenement, bedrijfsvoorstelling. een absolute topper te maken. Een feest voor iedereen: persvoorstellingen, bedrijfs, familie, communiefeesten, verjaardagen, huwelijken. VIPtenten, kadertenten, houten vloer, verlichting, stoelen-tafels-linnen, verwarming We hebben het allemaal voor u.
Partytent 5x5
Fiesta Rent Tentverhuur.
Wij bieden onze klanten een goede service en eerlijke prijzen. Bij Fiesta-rent kan u terecht voor kleine of grote feesten, voor 1 stoel of 100 stoelen, voor 5 borden of 500 borden, voor een kleine tent of een grote evenementen tent.
persoonlijke lening
Plankenvloer huren Tentvloer huren Vloer huren TENTENVERHUUR PARTYTENT HUREN ProfessioneleTentHuren: Partytent huren, Statafels huren, Springkasteel huren, Stoelen huren, Pagodetent huren, Vouwtent hu
Chris Tentenverhuur Welkom.
De ideale overdekking voor uw grote evenementen, zoals concerten, grote fuiven, enz. Deze tenten hebben een iet wat chiquere uitstraling. Voor tuinfeesten, recepties, trouwfeesten, enz. Elke tent kan voorzien worden van een houten vloer. Zo houden uw gasten de voeten droog.
Tenten C-JUMP.BE.
Optioneel kun je een vloer nemen belangrijk als het koud is. Alle tenten worden altijd door ons geplaatst en afgebroken. In een straal van 15 km rond Lint betaal je geen transportkosten. Tip: meet je tuin op. Is hij groot genoeg voor de tent die je reserveert? Huur ons communiepakket/lentefeestpakket. Verras je zoon of dochter met een onvergetelijk communie of lentefeest. De tent huren en het feestmateriaal huren, dat hoeft niet apart.
Tent huren? KB TENTEN verhuur van feest en pagodetenten.
Steeds verkrijgbaar: houten vloer of cassette-vloer. Voor festivals, voetbaltornooien, fuiven, jumpings, enz. De spantent blijft een goede oplossing voor de grotere overkapping aan een zo scherp mogelijke prijs. Beschikbare maten: De kleinst beschikbare maat is: Breedte 20m x lengte 15m. De tent is dan verder te verlengen in stukken van 5m tot uw gewenste lengte.
Vrancken Tentenverhuur.
Voor het kleinste feest tot het grootste evenement bieden wij de geschikte oplossing. Steeds opnieuw realiseren wij een sfeervolle accommodatie, zodat uw gasten vergeten dat ze in een tent verblijven. Wij werken nauw samen met een team van specialisten en garanderen u dat ieder feest een onvergetelijke gebeurtenis wordt.
Peeters Tentenverhuur.
2 de hands. Bent u op zoek naar een geschikte en veilige tent voor uw evenement? Dan bent u bij Peeters Tentenverhuur aan het juiste adres. Wij plaatsen al jaren kwaliteitstenten bij verschillende grote en kleine evenementen zowel prive als voor organisaties.
Partytent Huren Antwerpen Saltus Partytenten.
Naar reserveren Meer informatie. Professionele vloer kunstof voor tenten / expo's' / beurzen / tuinfeesten / events / optredens Zorg voor de volledige afwerking van uw evenement of stand! 25, / m. 25, / m transportkosten. 4 / m transportkosten. Gratis levering in combinatie met attracties of tenten. Ondergrond moet relatief gelijk / vlak zijn. Wij doen geen nivilleringswerken. Bij levering is deze prijs enkel geldig wanneer wij tot bij de plaats van levering kunnen rijden. Indien u twijfelt gelieve ons te contacteren. Naar reserveren Meer informatie. Al onze prijzen zijn incl. Wij vragen een waarborg van 100 per tent.
Verhuur van exclusieve en stijlvolle dome tenten Tentverhuur Tent huren.
Voor elke tijdelijke outdoor constructie doen wij u graag een voorstel! We geven u hier alvast een idee van de richtprijs. CREËER EEN VERBLUFFENDE SFEER. Vloer, tapijt, verwarming, meubilair. de sfeer wordt pas compleet met een warme en gezellige inrichting van uw tent.

Contacteer ons