Zoeken naar vloer voor tent huren

vloer voor tent huren
 
Xtra-space Tentenverhuur Welkom.
Met ons materiaal van uitstekende kwaliteit en onze goede service zijn wij een ideale feestpartner voor alle gelegenheden. Voor meer informatie of een prijsofferte kunt u ons steeds contacteren. op het nummer 0499/14 60 92 of door het contactformulier in te vullen. Waar een tent huren een FEEST is!
feesttent
Tenten Fun 4 You, verhuur attracties, springkastelen en feestmateriaal. Fun 4 You verhuur.
De nok is 4 m hoog en de zijwanden zijn 220, m hoog. Opgezet/afgebroken: prijs op aanvraag. Een houten vloer in uw feesttent? Ook dat kan bij Fun4You! U kan deze bij ons huren en zelf leggen of wij leggen deze voor u.
evenementen tenten verhuur
Tentvloer Tent 2dehands.be.
PVC tentvloer, tentvloer te huur. Ideaal voor op gras, vochtigere plaatsen, zand, tentvloer, evenementen PVC tentvloer die naadloos aan elkaar aansluit. De pvc vloer is makkeli. 22 maart 2019 0600: Holsbeek. verhuur partytent 4x8m, 5x8m feestmateriaal. Opzoek naar een feesttent of ander partymateriaal. Tenten 4x8m 75 Tent 5x10m 150 Tentvloer PVC vanaf 25, Springkastelen vanaf 100 Tafels e.
partytenten verkoop
Partymate Verhuur feestmateriaal feesttenten barkrukken stoelen huwelijksfeesten communiefeesten beursstanden expo events.
Zitpoef, lounge, led cube, beurstapijt, terrasverwarming. Organistatie van events, totaal concepts, beursstanden. Logistieke ondersteuning van evenementen. Ellestraat 79B 8550 Zwevegem. Tel: 0485 / 70.47.49. Bestellen kan per mail met bestelbon in excel of per tel op 0485 70 47 49.
fortis
Tenten regio West-Vlaanderen Tenten Vannieuwenhuyze.
Kies voor jouw festiviteiten een tent van een vakman. Tenten Vannieuwenhuyze is een betrouwbare en solide partner. Ons loyaal cliënteel. Onze tenten zijn uitermate geschikt voor buurtfeesten, fuiven, optredens maar ook voor handelsbeurzen of een jaarmarkt. Je organiseert een happening?
vocht op muur
VERHUUR Houten Vloer Vlonders huren huur partytent tent Feestartikelen Verhuur Marktplaats.nl.
Terug Home Hobby en Vrije tijd. VERHUUR Houten Vloer Vlonders huren huur partytent tent. 8998 x gezien 30 x bewaard sinds 21 aug. Zo goed als nieuw. 10 JAAR ERVARING, GOED MATERIAAL EN VAKKUNDIG PERSONEEL! PROFESSIONELE PARTYTENTEN ACCESSOIRES, STANDAARD 4 DAGEN HUURTARIEF. Kies voor Partyrent Randstad en laat het feest beginnen!
bed voor ouderen
Tenten en feestmateriaal.
Tenten en feestmateriaal. Op deze pagina vindt u een overzicht van de tenten en feestmateriaal die u bij ons kunt huren.: professionele Luxe Party Tenten. tafels en stoelen. Onze PVC tentvlo eren. Op zoek naar een mooie en degelijke vloer voor uw partytent? Onze vloeren zijn perfect! Een uniek systeem van aan elkaar geklikte vloertegeltjes zorgen ervoor dat onze vloeren oprolbaar zijn! Hierdoor zijn ze uiterst snel en efficiënt te plaatsen zonder zwaar til en hefwerk. Geef uw feest een extra uitstraling en hou de voeten van uw gasten droog én proper. Een vloer in uw tent beschermt niet alleen uw gazon tegen het feestgedruis het zorgt er ook voor dat stoelpoten niet kunnen wegzakken in de drassige ondergrond.
Sea
Tentenverhuur The Tentshop in Heist-op-den-Berg The Tentshop.
The Tentshop in Heist-op-den-Berg is uw speciaalzaak voor de verhuur van allerlei tenten en toebehoren. Belangrijk bij ons is het feit dat we er steeds zorg voor dragen dat onze tenten kraaknet zijn. Bovendien zorgen wij voor een correcte plaatsing van uw tent naar keuze.
refurbished iphone nederland
Hubeau Party Rental Home verhuur feestmateriaal Hubeau Party Rental.
Verhuur feestmateriaal Alles voor een geslaagd feest! 055/30.33.36 Online offerte aanvragen snelle respons! Nu ook in Zottegem. Beurs Expo Event. Zoeken Toggle navigation. Beurs Expo Event. Beurs Expo Event. Nieuw in assortiment. Wood Statafel Eik 40, ex. Luxe klapstoel zwart NIEUW / wedding chair 2, ex. Statafel Cube wit/wit 60x60x110cm h 20, ex. Wedding Chair Wit 250, ex. Neo Stoel rose 250, ex. Statafel Cube zwart/eik 60x60x110cm h 40, ex. Contacteer ons www.hubeau.be IP De Bruwaan 77 B-9700 Oudenaarde 32 55 30 33 36. Lounge meubilair huren?
schoorsteen inspectie
Tentenverhuur Antwerpen Martens.
Martens Evenementen Service is in het bijzonder gespecialiseerd in de tentenverhuur van VIP tenten. Deze pagodetenten zijn te huren in verschillende maten en worden alleen inclusief houten vloer voor u geleverd. Uiteraard stopt onze service daar niet en verzorgen we tevens de plaatsing en de aankleding van de tent voor u.
tool
Eventa Rent Origineel en goedkoop huren Tenten Tentvloer Popcornmachine en suikerspinmachine aan topprijs! Tenten Tentvloer goedkope terrasverwarming huren Tenten Tentvloer Springkasteel en attracties
Houten tentvloer huren. Eenvoudig, handig en goedkoop! Welke vloer verhuren wij? Eventa Rent verhuurt de moderne versie van een tentvloer: de mooie donkergrijze PVc tegels dewelke 05m, op 05m, meten. Zorg er voor dat uw gasten steeds propere schoenen en droge voeten hebben, voorkom het wegzakken van stoelpoten in het gras. De modulaire vloertegels klikken makkelijk en snel in elkaar. Zonder het gebruik van gereedschap. De tegels zijn daarenboven bijzonder licht en dus makkelijk te transporteren en te installeren. Uw gazon wordt beschermd maar kan nog steeds goed ademen dankzij de verluchtingsgaten. Licht, maar toch ontzettend sterk. Een auto of bestelwagen mag op deze vloer rijden. De vloer is zeer makkelijk te reinigen en indien toch wat nat, is de vloer nog steeds niet glad, door de antislip textuur. Vloer perfect aan te passen aan elke formaat van tent.
Cassettevloer Fungroup BVBA.
Onze Cassettevloer is een genivelleerde nvdr. waterpas gelegd tentvloer die zorgt voor een mooie en strakke uitstraling. Het voordeel hierin is dat de vloer steeds met de tent meeloopt ongeacht de ondergrond. Prijs vanaf 400., Transportkosten 095/km, x 4 heen/terug.

Contacteer ons