Resultaten voor vloer tent huren

vloer tent huren

Dome tent huren Tentenverhuur Sniekers, Bree Limburg.
De crossover large dome is een vierkante tent met een oppervlakte van 68 m. De hexadome medium is een zeshoek met een oppervlakte van 100m. Crossover medium 38m 2. BTW per weekend. Crossover large 68m 2. BTW per weekend. Hexadome medium Dome 100m 2. BTW per weekend. Transport binnen Limburg is gratis boven factuurbedrag van 250 excl. Transport buiten Limburg op aanvraag. Bij een ongelijke ondergrond wordt gebruik gemaakt van een cassettevloer. Bij een gelijke ondergrond gazon, klinkers, grint, vlak weiland met gemaaid gras is dit niet nodig, dan kan de vloer rechtstreeks op de ondergrond geplaatst worden.
vouwtent
Verhuur van inrichting voor tenten bij tenthuur en tentenverhuur.
We kunnen de tent voorzien van ledspots die in verschillende kleuren kunnen ingesteld worden om de juiste sfeer te geven aan uw concept. De ledspots worden aan de profielen van de tent gehangen of kunnen op de houten vloer geplaatst worden.
grote tent
Tentenverhuur Deforche: Huur uw tent.
Lengte van de tent 20m 25m 30m 35m 40m langer. Grote concertent 255m, breed. met vloer los op de grond. Lengte van de tent 375m, 45m 525m, 60m 675m, langer. Kleine concertent 225m, breed. met vloer los op de grond.
Simulatie
Tentenverhuur Voor Evenementen en Tijdelijke Werkruimte.
Een tent huren op een oppervlakte met een klein verschil in hoogte is geen enkel probleem. Met onze onderbouw systemen vullen wij de vloer op en leveren wij hem vlak op. Certificering tent huur. Tent verhuur Kontent Structures is als één van de weinige tent verhuur bedrijven gecertificeerd met een.:
Krediet Lening
Tenten voor Huwelijk in Salino.be.
Tentvloeren huren In het algemeen komt bij het huren van een tent heel wat bij kijken. Zo kunnen we voor elk van onze tenten een tentvloer voorzien. Een traditionele houten vloer of een cassette vloer. Ideaal als stabiele ondergrond voor uw tafels en stoelen.
Pagodetent
Verhuur van een ingerichte Safaritent om comfortabel te kamperen.
Vandaar dat het huren van een volledig uitgeruste safaritent een echte aanrader is. U kunt naar hartenlust kamperen, zonder grote investeringen te doen. De gelegenheid om af te rekenen met de nadelen van een traditionele tent: de nachtmerrie van kinderen en jonge meisjes zijn spinnen en andere insecten. Dankzij de houten vloer en het dubbele tentzeil, kan men de aanwezig van deze kleine schadelijke diertjes goed inperken.
stretchtent
Partytent huren Drunen Partytentverhuur Drunen.
Easy up tent 36 meter. Easy up tent 44 meter. Après Ski hut. Bar met biertap. Bar met koeling. Partytentverhuur Den Bosch Partytentverhuur Den Bosch wordt beoordeeld met een 8.9 / 10 door 305 klanten. Partytentverhuur Den Bosch. Partytent Huren Berlicum.
vouwtent
Verhuur Verwarming Feestmateriaal Desmet Waregem.
Tent easy up 4op4m. Tent easy up 4op8m. Parasol met voet. PI tafel white. Statafel Frame white 70cm x 70cm. Statafel Frame white 12Ocm x 70cm. Loungetafel Frame white 70cm x 70cm. In deze rubriek ons assortiment tentenvloer, en verwarming.
Maessen Tenten Verhuur: feesttenten voor events opslag.
Elkaar het jawoord geven, met vrienden en familie dineren, of de voetjes van de vloer na het eindexamen: Maessen Tenten is de ideale partner voor het huren van een feesttent voor de meest uiteenlopende privé feesten. Meer informatie over tenten voor privefeesten. Tent verhuur voor tijdelijke opslag.
Catering Van Kammen Tenten en Catering.
Feesttent met houten vloer, rollen antraciet tapijt, podium 5 x 4, dansvloer 5 x 8, blauw gestoffeerde stoelen, witte terrastafels, blauwe tafelkleedjes, statafels met ecru tafelkleed en strik, tafel-bloemetjes, 10 palmen, 8 Parijse lantaarns, 2 kroonlampen, garderobe en luxe bar. Tevens kunnen wij voor u verzorgen.: Wandbekleding in gehele tent.
Vogelzang Tent Horecaverhuur Donkerbroek.
Een goed feestje begint bij Vogelzang Tent Horecaverhuur! Terug naar tentverhuur. Grote aantallen in diverse afmetingen. Het tentdoek is van dik canvas en wordt elk jaar gecontroleerd en waar nodig geïmpregneerd, hierdoor zijn onze legertenten brandvertragend, waterdicht en donker. Legertenten worden vaak gebruikt als slaaptent en beschikbaar met grondzeil of houten vloer.
Plankenvloer Tent 2dehands.be.
Zoek alleen in titel. tent te huur. Categorieën Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 3 zoekertjes voor plankenvloer." Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. 1 Prijs o.t.k. van tot OK. Ja 2 Ja 2. Nee 1 Nee 1. Gebruikt 3 Gebruikt 3. Toon Zoekertjes 3. datum recent datum recent. Ook hier staan met uw zoekertje? Luxe StretchTent 10x15m Te huur! Stretchtent te huur. 1250 zonder houten planken vloer.