Meer resultaten voor festival tent huren

festival tent huren
 
Spantenten Festivaltenten huren.
Wilt u direct een tent huren? Klik hier om een tent te huren! Bent u op zoek naar een festivaltent of feesttent? Dan bent u bij Korsmit verhuur aan het juiste adres. Zowel onze festivaltent als spantent zijn uitermate geschikt voor de grotere evenementen.
tenten te koop
Feesttenten huren?
Om dezelfde reden vermelden we de prijzen ook op onze website, deze staan vermeld onder de rubrieken kleine tenten en grote tenten. Recent breidden we het assortiment verder uit met transparante tenten. Wilt u een tent huren in West-Vlaanderen? Dat treft: Aafest is gelegen in het hartje van West-Vlaanderen.
festival tent verhuur
Hal of tent voor festival huren De Boer Structures Oplossing De Boer.
Een tent voor elk type festival. Organiseert u een culinair festival, muziekfestival, filmfestival of een ter ere van een nationale feestdag. Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenementensector kunnen wij u in al uw wensen bijstaan; u vindt ons overal.
grote tent
Festival tenten huren Koppen Tentenverhuur.
Met een bannerframe kunt u uw festivaltenten voorzien van banners en met een bar barrier maakt u van uw festivaltenten eenvoudig bar tenten. Tevens plaatsen wij tentvloeren, zodat men geen last zal hebben van een drassige of ongelijke ondergrond. Festival tenten huren doet u dus bij Koppen Tentenverhuur.
geld
Nordic Tipis Niet zomaar een tent.
Nordic tipis zijn een origineel alternatief voor de witte markiestent en ideaal voor muziekfestivals, huwelijken en allerlei feestjes van 50, 500 of meer gasten. U kan één tipi huren of er een aantal combineren tot een heus tentendorp. Onze professionele crew zorgt in 1 à 2 dagen voor de opbouw van uw tipis.
Leuven Taxi
TenTop Professionele festivaltent huren.
Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat uw festival tent vakkundig op en afgebouwd wordt. Het is ook mogelijk om extra entree-tenten te koppelen of los bij te huren. Voor een compleet festival verhuren wij ook speciale rokers of VIP tenten.
Achtergelaten kampeerspullen op Tomorrowland binnenkort te huur Tomorrowland Showbizz HLN.
Ik laat ook altijd een splinternieuwe tent en matras achter. Niet uit luiheid maar eerder als een win-win situatie, ik moet er niet met sleuren, en de minder bedeelden uit de jeugdbeweging hebben er een splinter nieuwe tent en luchtmatras bij gratis en voor niets!
Festivaltenten nodig? Contacteer Veldeman Group.
De primeur was voor Rock Werchter, waar twee van deze nagelnieuwe festivaltenten gebouwd werden. Met een oppervlakte vergelijkbaar met deze van een voetbalveld bood de grootste tent, The Barn TFS 50m x 110m onderdak aan 14.000 festivalgangers, terwijl in Klub C TFS 50m x 90m 10.000 muziekliefhebbers terecht konden.
Festivaltent Huren Tentverhuur De Opera Authentiek en Nostalgisch.
Het uiterlijk en de presentatie van een tent zijn uitermate belangrijk om van jouw festival, evenement of gebeurtenis een groot succes te maken. Wij bouwen graag mee aan dit succes door jou een tent te bieden die naadloos aansluit bij jouw thema en sfeer. Een festivaltent huren bij Tentverhuur De Opera kan hieraan een grote bijdrage leveren.
Tentenverhuur: gespecialiseerd in de verhuur van tenten, springkastelen en feestmaterialen.
Festivaltent Huren Festivals Met Vele bezoekers.
Zijn deze grote tenten ook op het strand te plaatsen? Wij hebben hiervoor aangepaste transportmiddelen en ruw terrein heftrucks in bezit. Daarmee kunnen we ook op een moeilijke ondergrond zoals het strand een grote gehuurde festival tent plaatsen. Hanteren jullie een vaste prijs voor een festival tent huren?
Festivaltent huren.
Festivaltent huren voor een succesvol evenement. U wilt een festivaltent huren en uw evenement tot een spetterend succes maken. Om die reden doen wij er alles aan met u mee te denken, flexibel te zijn en betrouwbare service te bieden.

Contacteer ons