Meer resultaten voor Circustent VERHUUR

Circustent VERHUUR

verhuur
Avanco Adventure Events Kortrijk.
tenten nl

Lichtdoorlatende, zelf op te bouwen tentjes, maar ook grote professionele circustenten met zeil waar geen licht doorheen komt. Mikkenie Circustenten heeft ook circustenten te koop. Zowel gebruikte als nieuwe circustenten behoren tot de mogelijkheden. Voor de verhuur hebben wij circustenten in allerlei soorten en maten.
verwarming verhuur
Circustent huren Circus Boltini.
Direct contact: 0367852885. Circustent huren 16 meter. Circustent huren 20 meter. Circustent huren 31 meter. Circustent huren 36 meter. Boltini al decennia lang een spectaculaire circuservaring. Verhuur van circus, tenten, dieren en artiesten. Of een compleet circus huren voor bedrijven!
feestmateriaal
Verhuur van onze circustent/spantent Chiro Jokadi.
Verhuur van onze circustent/spantent. Onze cricustent spanttent. Wij verhuren onze circustent/spantent zie foto aan schappelijke prijzen. Meer hierover vind je onderaan. 15x10 meter, 15x15 meter, 15x20 meter, 15x25 meter. Assortiment zelf opzetten: 500. Hier moet je zelf acht sterke en handige mensen voorzien, die met hulp en onder begeleiding van twee van onze leider de tent helpen opzetten en afbreken. Assortiment 8 leiders: 900. Hier krijg je zelf acht leiders die de tent voor jou opzetten en afbreken. Transport door ons: 50 kosten kilometers. Zelf het transport doen: gratis. Je moet dan wel zelf naar onze lokalen komen met een auto met een grote of meerdere auto's' kleine remorques. Meestel voorziet je evenement zelf een verzekering voor de schade, maar als dit niet het geval is het sterk aan te raden een verzekering te nemen. gsm: 0499 17 02 41. gsm: 0468 20 51 00. gsm: 0479 74 50 21. Deze kan je per mail aanvragen. In het verleden verhuurden we ook tafels en banken. Dit doen we niet meer! Ook voor andere tenten of lokalen kan je niet bij ons terecht. Het enige wat we verhuren is onze circustent.
TENTEN VERHUUR
Artiestenbureau Artiesten-Evenementen.be.
Circus Decor Circusdecor Circus Decor Circusdecor Circus voor zowel binnen als buiten en zonder een circustent. Een tribune, artiesteningang, piste, pistekleed, geluidsinstallatie, belichting, Stalmeester, houten dansvloer. Circustenten Verhuur Circustenten verhuur Wij hebben voor elk evenement een complete circustent te huur.
lening
Nostalgische tent verhuur.
DOE" HET ZELF" CIRCUSTENT. De Doe" het zelf" Circustent is een nette, maar liefst 250 m2 grote feesttent. Zoals de naam al doet vermoeden kan deze met behulp van minimaal 3 vrijwilligers gebouwd worden in een korte tijd. Daardoor kunnen wij u deze tent zeer voordelig aanbieden!
Feesttenten verhuur
Tentenverhuur Deforche Huur uw tent Feesten Events.
Spantenten Een spantent wordt ook wel eens een biertent of festivaltent genoemd. De Membraantent is een verduisterde tent, dit geeft een extra effect bij uw evenement. De tent heeft geen masten in het midden staan en de zijkanten zijn volledig afneembaar.
checklist vakantie
Circustent huren 6 verschillende tenten te huur.
Home Circus Variété Kids Dieren Multimedia Contact Circus huren Circustent huren Circusmateriaal Circuspiste Circus workshop Circusdag Kleindieren Circus Clown schoenen Kerst Entertainment Muzikale Kerstman Poedelshow Ron Ronell Varity Show Muzikale Comedy Act Animal Trick Show Buikspreekact Alfredo Lorenzo Jongleur David Severins Antipodist Beautour Het rad des doods Seniorenshows Magic Act Niek Takens Teddy Klarinetti Alfredo Lorenzo spektakel piratenshow Animal Trick Show Poppenkast Bennie de Beer Dip Dap Draaiorgeltje Ballonnenclown Voor winkelcentrums Clowntjesdag Schminken Luchtkussen Foodattracties Sinterklaas Muzikale zwarte piet Kinderboerderij Ganzenparade Dierenverhuur Pony ezeltje rijden Sapperderflap Pipowagen Ritjes op kameel Het paard van Sinterklaas Levende Kerststal Uit de media Historie Video's' Downloads Pers foto's' Copyright.
krediet
Verhuur van festivaltenten, woonwagens en circusdecoraties Circusdecoratie.
Circustent met nostalgische façade en stoffen hemel. Minitheater met nostalgische façade. Façades, poorten, hekken, lampenbogen en pilaren. Informeer uw bezoekers over aanvangstijden en prijzen. Rijkelijk gedecoreerd draaiorgel met allerhande muziek. Rechte of ronde tribunes geschikt voor 100 tot 700 personen. Circustenten voor 100 tot 700 personen. Verhuur van festivaltenten, woonwagens en circusdecoraties.
saneren mazouttank
Circus Tico Voor al uw circusaangelegenhedenCircus Tent.
Vanaf heden kan je bij Circus Tico terecht voor het huren van een circustent die in 3 formaties kan opgesteld worden. Like Circus Tico op Facebook en ontdek meer fotos en blijf op de hoogte! Circuskriebels op en top. Website best viewed in IE7 or above Contact Vormgeving: Mieke Dalle www.mien.be.
Fiesta Rent Tentverhuur.
Feestverhuur Verhuur van tenten, tafels, stoelen, borden, bestekken., Wij verhuren nu ook loungemeubels! Tentverhuur plaatsing of afhaling van tenten. U kan de goederen afhalen in ons magazijn of laten afleveren tegen een meerprijs. De tenten worden door onze diensten of samen met de klant geplaatst.
van ham tentenverhuur tentverhuur tent tenten partytenten verhuurbedrijf verhuur bedrijf circustent.
Verhuur van o.a: spantenten, festivaltenten, membraantenten, partytenten, circustenten, paviljoenhallen, speciale structuren, podia, stage barriers. Naast tenten ook verhuur van alle voorzieningen die voor uw evenement nodig zijn zoals airco, verwarming, verlichting, meubilair, decoraties, aankleding, toiletten, douche-units, rijplaten, hekwerk en aggregaten.